local-stats-pixel fb-conv-api

5 pazīmes, pēc kurām atpazīt "lētu čiksu"16

358 0

Pārsātinātās, šķietami skaistās, uztjūnētās lellītes, mirguļojošiem Swarovski, jaunāko iPhone, saplēstiem džinsiem un uzkrītošu, nedabisku meikapu, kaudzi aksesuāru, kliedzošu nagu dizanu un tikpat kliedzošām bildēm Instagram - tas ir ātrākais veids, kā atpazīt lētu čiksu, bet piedāvāju padziļinātu izpēti.

358 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
Ir jau arī vīrieši, kuriem šāds meiteņu tips interesē. Pārējiem nav diži jāuztraucas, jo, manuprāt, ir jābūt stulbam, lai uz ko tādu uzķertos.
34 0 atbildēt
Staigā arī tādas čiksas, kas pašas savām rociņām sapelnījušas Pradas somu un saplēstos džinsus... Un vēl ir arī tādas, kas ir lētas, ar veseliem džinsiem un Maximas tašu... Neredzu jēgu rakstam. Virspusējs un klišejām pilns.
21 1 atbildēt

ir arī vīrieši kas tā dara  emotion 

19 0 atbildēt

Mani šajā visā sakarībā ne tik daudz uztrauc prātā tupas čikses, kas slauc ne diži gudrākus džekus, bet tādu stulbu slaucamu džeku esamība kā tāda. Tas nav vecis, kas ļauj sevi finansiāli slaukt, pat lai kāda būtu babene. Vecim jārubī fiškai un jāprot pateikt stingrs vārds, pat krutākā čikse jāprot pasūtīt nackuj. Kas to nespēj, ir vien lupatas...

17 0 atbildēt

un viņas ir baigi savairojušās

16 0 atbildēt

Zinu ka viņas tiek sauktas par lētām,bet nav slikti ja viņas var tā saukt .Jo uz viņām aiziet milzum daudz naudas. Un ne katram ir pa kabatai tāda "lēta" lellīte. Un ja var atļauties viņu saukt par lētu,tad ir jābūt milzum biezam bankas kontam. Nerunāju par morālajām vērtībām. emotion 

13 0 atbildēt

Varētu tā arī būt.

11 0 atbildēt

Mani drīzāk nomāc jautājums: kāda ir tava saskarsme ar šī tipa meitenēm? Ir taču jābūt labam iemeslam iztērēt savu laiku, lai taisītu šādu rakstu. 

11 0 atbildēt
Diemžēl daudzas tādas pazīstu. emotion
8 0 atbildēt

Es gan protams, atvainojos, bet ir kaitinoši , kad vīrietim nekad nav naudas kaut kam ... kaut vai elementāram, aiziet papusdienot vai sīkai dāvaniņai... vēl jo vairāk, ja nauda tiek prasīta no meitenes. Pēc šādiem vīriešiem gribas stabilu , nodrošinātu vīrieti.

7 0 atbildēt

6. Viņa domā, ka ir dārga.

3 0 atbildēt

hmm...

2 0 atbildēt

skaisti vārdi, pēdējā rindkopā =)

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt