local-stats-pixel fb-conv-api

10 pilnībā vienādas situācijas, kurās sievietes un vīrieši rīkojas atšķirīgi11

311 0

Tas, ka vīrieši un sievietes ir it nemaz neuzvedas vienādi, ir sen jau skaidrs. Abi dzimumi neatšķiras tikai ar dažām ķermeņa daļām, bet arī ar to, kā tiek veiktas ikdienišķas darbības.

Skat, kā tad vienādās situācijās rīkojas gan vīrieši, gan sievietes.

311 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Nedaudz pastāstīšu ainiņas iz dzīves.  Bija 1963.gads,biju dienestā.Tanī gadā armijā sāka ņemt meitenes.Man baķka(pulka komandieris) nokomandēja mācīt meičām elektrības pamatus,jo viņas bija sakarnieces,sēdēja pie rācijām utt.Brīvajā laikā man vienu otru reizi bija jālabo elektrotīklu bojājumi,jānomaina izdegušās lampas.Nu nācās iet uz dāmu kopmītni(kazarmu),tādu nekārtību kāda bija šito meiteņu istabā nebiju ilgi redzējis.Tā kā Matild,nevajag teikt ,ka tikai vecpuišu dzīvoklī ir bardaks. 

8 0 atbildēt
pēc šī raksta, pusi no lietām daru kā vīrietis. piemēram, pudeli turēt ar abām rokām liekas vnk watafak 😂.
4 0 atbildēt
Nezinu kur šito ņēmi, bet daudz kas nav taisnība. Lai kas butu šos ķipa faktus uzskaitijis laikam ir vientuļnieks kurš īsti nedomā.
3 0 atbildēt

11. Velkot "sieviešu variantā", apģērbs mazāk izstaipās, kas ir būtiski saimniecei, kurai par apģērbu ir jārūpējas. Vīriešiem ir a) pofig, mamma vai sieva sakārtos izstaipīto lupatu; b) rokas nevar izgrozīt locītavās un tizlā kustību koordinācija neļauj tik smalki kustināt rokas krustām, lai dabūtu šādā kustībā kreklu pāri rumpim. emotion  

Otrkārt, vecumā, kad bērni mācās ģērbties, viņiem rokas ir par īsām, salīdzinājumā ar galvu, un viņi "sieviešu paņēmienu" fiziski nespēj izveikt. Puisīši paliek šajā attīstības stadijā, meitenītes izmanās iemācīties novilkt drēbes, tās neizstaipot. emotion

2. tas pats - vīriešu locītavas ir mazāk lokanas, viņiem ir grūti pagriezt tikai kaklu. emotion

3 0 atbildēt
10.pilnīgas muļķības. Džeki nereti ir kartīgāki un sievietes nekartīgākas. Sievietēm patīk ne tikai izmētāt drēbes,bet arī vākt ap sevi ikdienā nepieciešamas lietas. Par pārējo varētu būt arī tā ka rakstīts. Pēdējo es arī esmu novērojusi.
3 0 atbildēt
Drēbes jaukt veļasmašīnā? U crazy, never!
1 0 atbildēt

Par 7. un 8. gan nav taisnība.

Par 7. tieši vairāk sievietes ir gājušas bojā uz ielām neatkarīgi no tā, vai pārkāpa noteikumus vai nē (piemēram, čaka ielas traģēdija).

a par 8. - tur 50/50 nemaksātāji, starp skolniekiem pat teiktu, ka meitenes vairāk ignorē etalonu.

0 0 atbildēt

Nogerbsanas un sagerbsanas ,cali parasti vel maiku pirmo nost un tad bikses ,meitenes otradi, kad pamostas calis velk uzreiz bikses ,meitenes maiku emotion

0 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Nu, 9, tas labs, taa meeraas makskernieki un "joberi".

0 0 atbildēt

👍😎

0 0 atbildēt