local-stats-pixel fb-conv-api

Spēļu tests!12

48 4

Chaw spoki!

Pienācis  laiks manam kārtējam subjektīvajam nedēļas aprakstam. Šoreiz nežēlestībā kritušas netā spēlējamās spēles. Esmu izvēlējies 3 spēles, kuras pats esmu spēlējis vismaz 5 mēnešus un tāpēc uzskatu par sava veida expertu šajā jomā.  Visvairāk esmu pārsteigts, ka šāda apskata nav, tāpēc esmu izlēmis šo to patestēt. Vērtējums kā parasti no 1*-5*. Baudiet!

1. Gladiatus.lv

IDEJA: Tu esi Romas viens no paklīdeniem un tevi iesaista gladiatoru cīņās, no sākuma tu esi pilnīgs bomzis, ar vienu zobenu un nozeelojamu vairogu, tevi var pazemot pat skolas puikas, bet pamazām pildot misijas un audzējot muskuļus tu vari iegūt labākus ieročus un uztrenēt savas spējas. 

Iegūldījums: Bez 3 LVL mēnesī esi 0 un neko nevar ātri pildīt, jo viss beidzas, bet ar rubīniem esi zirgā, vari mazāku laiku gaidīt + daudz vairāk pildīt misijas.

No spēlētāja viedokļa: Viss diezgan vienkārši dabū krutāku sitamo un ej slānīt lasharas, līdz 20 levelam tikt nav pat pārāk sarežģīti, bet tad protams sākas brīdis, kad uznāk Z. B.  Var mēģināt iestāties kādā krutā ģildē, kur tevi apgādās ar ieročiem un visu ko tev vajag un tad kad ģilde ir kruta jādodas mērīties krāniem ar citu ģildi.

Rezumē: Pusgadu šo spēli paspēlēju tiku starp 100 krutākajiem (2008 gadā), tad kad sapratu, ka spēlē nekas jauns nenāk klāt tikai nākamo līmeni sasniegt kļūst grūtāk, tu cilvēks saproti, ka nah visu šito - nav jēgas.

Vērtējums: ***

Kam jāpamēģina: Tiem kam skolā vienmēr ir problēmas ar vēsturi, visamz apjautīsi ka gladiātori viens otru ar makaroviem neapšāva.

 

2. Ikariam.lv

 

Ideja: tev iedod zemi uz kādas salas milzīgā okeānā, tev apkārt pilns ar krāniem, kas to vien gaida, lai tev ieklapētu un atņemtu resursus, kas spēlē ir 5 koks, marmors, kristāls, vīns, sērs. Koku vajag lai celtu ēkas, marmoru tam pašam, kristālu var attīstīt izglītību sēru ieročiem, bet vīns vajadzīgs, lai apdzirdītu savas pilsētas iedzīvotājus un tie būtu apmierināti, diemžēl uz tavas salas var iegūt tikai viena veida resursus tā kā vai nu ir jāzog vai arī jāpērk no citām salām. Tev galvenokārt ir jāatīsta sava pilsēta, un jācenšas izveidot savas meitas pilsētas uz citām resursu salām. 

 

Iegūldījums: Vari būt lupatlasis, jo te tavu naudu īpaši nekāro, vari iegūldīt, lai buutu ātrāks proces, bet principā vari būt arī krutais neko neiegūldot!

 

No spēlētāja viedokļa: Ja bērnībā esi spēlējis kādu no settler, tad vari neuztraukties, šitā spēle tas pats vien ir tikai ar sliktāku grafiku un lēnāk velkas, principā no sākuma ir interesanti līdz brīdim, kad saproti, ka tu nespēj panākt krutos, jo tie ir krutā aliansē un apdauza pārējos. 

 

Rezumē: Nu pagaidām spēle apnikusi nav, jo admini domā par attīstību, turnīri ļauj iespringt spēlē katru dienu, ja nav žēl naudas tad paspēlēt var.

 

Vērtējums: *****

 

 

 

Rezumē: Laba ideja, tikai pārāk daudz reklamē, tiku līdz 350 vietai pusgada laikā (2008), bet sapratu, ka tuvāk tikt nevar un kad pilsētā viss ir uzcelts, var tikai upgrade taisiit, bet nekas jauns nenāk, klāt, baigi ātri apnika, bet pusgadu tiešām bija interesanti.

 

Vērtējums: ****

 

Kam jāpamēģina: Cilvēkiem, kam mērķis būtu kļūt par kādas pilsētas vai valsts galvu, lai saprstu cik grūti ir.

 

3. Mafia.lv

 

Ideja: Tu esi mazs noziedzīgs izdzimtenis, kas vēlas kļūt labāks, tāpēc tev tiek piedāvātas milzum daudz misijas, lai tev būtu iespēja par kaut ko kļūt. Misijas sadalas pa līmeņiem kamēr esi urlēns vari aptīrīt sīčus pavedināt nepilngadīgas meitenes un izdemolēt telefonbūdiņas. Kad esi jau kaut kas kļuvis vari apzagt armijas bāzes, šokēt policiju u.t.t. tā ir ap 200 misijām. Spēles jēga ir dabūt vairāk respektu, ko dod pildot misijas un audzēt līmeņus cīņas zālē vai misijās. Kad no lašaras esi kļuvis par normālu pacanu vari stāties bandās un sākas pats labākais bandu kari, jebkurā brīdī vari uztaisīt kādu kariņu kurā tava banda dodas iedot bietē citām. Jo vairāk krutu spēlētāju būs tavā bandā jo labāk.

 

Iegūldījums: Ja neatvērsi maciņu par krustēvu netiksi, bez iegūldījuma nevari kļut par top 20 spēlētāju, rēķinies ka mēnesī vismaz 5 jaiegūlda, progresam.

 

No spēlētāja viedokļa: Spēle jautra un interesanta spēlēju nu jau 4 mēnešus. Plus, ka visu laiku nāk klāt jaunas misijas, kas nepadara spēli vienveidīgu. Mīnus, bez naudas grūti spēlēt.. Ja gribi būt top20 spēle kļūst par tavas dzīves sastāvdaļu, es dienā veltu vismaz 6 stundas, kuras gan lielāko daļu pavadu spēelee gan paralēli skype, kur pārrunājam dzīvi ar bandas biedriem. Spēlē šobrīd dominē 2 bandas La Cosa Nostra un Bandīti, ja vēlies būt starp labākajiem tad tev jaiestājas vienā no tām. Plus tas ka nedēļas laikā tu vari iekļūt top 100 ar nelieliem iegūldījumiem un spēlēt gribu.

 

Kam jāpamēģina: Ja esi kārtīgs cilvēks reālajā dzīvē, bet iekšās plosās velniņš, aizej paklapē urlas virtuālajā dzīvē!

 

Paldies par uzmanību.

Raksts kā vienmēr subjektīvs, slavēju mafia.lv, jo esmu atkarīgs no šīs spēles.

 

p.s. tiem kam patīk mani testi, esmu visus salicis vienuviet labi izlasāmus ferma22.wordpress.com

Reklāma
48 4 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000

man jau labāk patika tavi Maximas preču testi.

2 0 atbildēt

Tiina - visi testi labi :)

2 0 atbildēt

es labaak cirku speeleeju nekaa to ikariam

2 0 atbildēt

Par šīm neko nezinu, nevienu neesmu spēlējis!

1 0 atbildēt

atbildot uz SharK komentāru " Tiina - visi testi labi :) " es jau nesaku, ka slikti. ;)

1 0 atbildēt

Un kur iedodiet man est!.com ??

1 0 atbildēt

Es spēlēju ikariam.lv jau kādus 4mēnešus vai 5

1 0 atbildēt

Spēlēju ikariam Z-svētkos būs jau gads ;D 

1 0 atbildēt

...............

0 0 atbildēt

atbildot uz MONTANNA komentāru " Spēlēju ikariam Z-svētkos būs jau gads ;D  " Man gads būs 23. janvārī, šogad :)

Cik tālu tiki pa gadu? Es bez $$ ieguldījuma un alianses tagad ar apm 220 000 punktiem esmu :)  

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

gladiatus esmu ar 90 pāri līmeni un nemaz nav jāiegulda 3Ls mēnesī, lai būtu stiprs.

0 1 atbildēt