local-stats-pixel fb-conv-api

Modes guru - Dulce Tejeda7

82 3

Dulce Tejeda (necentos tulkot) vienmēr jau no bērnības pirmsākumiem sapņoja kļūt par skolotāju. Nu jau 23. gados viņa māca milojonus viņas sekotāju youtube.com, Twitter.com un Facebook.com viņas skaistuma un modes noslēpumus. Viņai ir vairāk nekā 100 miljonu skatījumu youtube.com. Viņa ir nokļuvusi modes augšgalā kā skaistuma ikona priekš sociālo mēdiju paaudzes.

Viņa ir sieviete ar pieredzi armijā. 2006. gadā kā personālu izaicinājumu priekš sevis, viņa impulsīvi izlēma pievienoties armijai strādājot tur kā mehāniķe. Kaut arī viņas pieredze armijā bija pozitīva un viņa tika atalgota par to, Dulce atrada sevī kautko sievišķu; valkājot katru dienu to pašu uniformu no vietas viņa nevarēja parādī savu tika lielo aizraušanos ar modi. Visbeidzot, kad viņa ātri atklāja, ka internets ir milzīga iespēja paust savu sievišķību un mīlestību pret modi. Kādu vakaru, Dulce atnāca no garas darba dienas, novilka savu uniformu, pagriezās uz kameru un sāka runāt par neko citu kā dažādiem meiteņu sīkumiem; kosmētiku , modi un ieprkšanos. Tāpēc tagad mēs šo sieviete pazīstam kā modes guru ar niku - Dulce Candy. Izmantojot viņas lielo aizraušanos un nenoliedzamo talantu, Dulce ir kļuvusi par vienu vairums ejošāko sociālo mēdiju ikonu.

Esot kā eksperte sociālajos mēdijos, viņa saprot, cik svarīgi ir būt patstāvīgā saziņā ar viņas faniem un sekotājiem. Viņa pastāvīgi ielādē jaunas bildes vai tvīto. Viņa zina, ka iedvesmo daudzas meitenes justies daudz vairāk skaistām un pašpārliecinātākām. Kaut Dulce savos 23. gados ir daudzko paveikusi, viņa saka, ka nav pat tuvu daudziem citiem modes guru. Viņas plānos ir izdod pašas modes kosmētikas un apģērbu līniju, ko varētu pārdot Los Andželosā.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3  4  5 »
82 3 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000

15. bilde - viņa ir tik maza? emotion

4 0 atbildēt

apģērbu līnija viņai ir jau labu laiku

1 0 atbildēt

viņas garums 4'9,  jeb 149 cm. ;D

1 0 atbildēt

Mana mīļākā yūtūbere. emotion

Ar nepacietību gaidu katru jauno video. + Sekoju viņai jau gandrīz no pašiem pamatiem youtube dzīvē.

lielākā daļa zināšanu tieši no viņas nākušas.

1 0 atbildēt

Līdz šim rakstam es viņu nezināju, bet tu mani ļoti ieinteresēji. Viņa ir tik skaista,  viņai ir kolosāls ģērbšanās stils un no viņas staro sievišķīgums. 

1 0 atbildēt