local-stats-pixel fb-conv-api

Kerija Bredšova10

84 9

Kurpju dievinātāja Kerija Bredšova (Karolīna Marija Bredšova) ir seriāla Sekss&Lielpilsēta galvenā varone. Kā izrādās, Kerija ir autobiogrāfiska persona, kuru radījusi rakstniece Candance Bushnell tāda paša nosaukuma grāmatā, balstoties uz pašas sleju avīzē New York Observer. Arī Kerijai ir sava sleja, iesākumā sadaļa Sex and the City Ņujorkas avīzē New York Star, bet tālākā seriāla gaitā Kerija raksta savam sapņu žurnālam Vogue. Kerijas avīzes sleja top uz nedēļas seksuālo piedzīvojumu un pārdzīvojumu pamata, gan pašas, gan draudzeņu. Vēlāk Kerijas pūliņi un gadiem ilgais darbs vainagojas ar grāmatas izdošanu.

Privātajā dzīvē Kerija nespēj izlemt, atmest smēķēšanu vai nē. Dēļ tā rodas konflikts ar Eidenu, kurš necieš pīpmaņus. Viņa dievina kokteiļus, bet jo īpaši Cosmopolitan. Šo kokteili Kerija mīl tik ļoti, ka pateicoties viņai, tas kļuva populārs seriāla mīļotāju vidū. Visu seriāla laiku Kerija dzīvo Manhatanas dzīvoklī ar fiktīvu adresi 245 East 73rd Street. Tikai ceturtās sezonas beigās viņa ir spiesta iegādāties pati savu dzīvokli. Seriāla gaitā atklājas, ka: ar pilsētu Kerijai ir 18 gadu ilgas attiecības. Žurnāls New York Star viņu pieņēmis darbā, kad Kerijai bija 29 gadi. Sarunā ar Vogue darbinieku atklājas, ka Kerijas tēvs ģimeni pametis, kad meitenei bija 5 gadi. Kad Miranda paliek stāvoklī atklājas, ka Kerija izdarījusi abortu 1988. gadā 22 gadu vecumā. Šarlote uzklausa Kerijas atzīšanos, ka nevainību zaudējusi 11. klasē. Daudzus gadus staigājusi uz randiņiem, kamēr nav satikusi Lielisko - savu pirmo un vienīgo mīlestību.

Kerija Bredšova dievina modi. Reiz viņa pat iegādājusies jaunāko Vogue numuru pusdienu vietā. Viņa dievina dārgus, ekskluzīvu dizaineru apavus (bet jo īpaši Manolo Blahnika). Kad dzīvokļa iegādes dēļ nonāk finansiālās grūtībās, Kerija atklāj, ka apavu iegādei iztērējusi ap 40 000 dolāru. Kerija nēsā dārgāko modes zīmolu apģērbus, viņas garderobē neiztrūkst: Chanel, Christian Dior, Balenciaga, Dolce&Gabbana, Givenchy, Alexander McQueen, Vivienne Westwood, Roberto Cavalli, Helmut Lang, Chloe, Marc Jacobs, Jean-Paul Gaultier, Versace, Miu Miu, Oscar de la Renta un Gucci. Seriāla laikā tiek atklāts, ka Kerija sirgst ar iepirkšanās māniju. Visu Kerijas Bredšovas garderobi savā īpašumā pārņēma Sāra Džesika Pārkere... Tērpu autore ir ekscentriskā, 69 gadus vecā modes dizainere Patrīcija Fīlda.

Kādu laiku Kerija satikās un uz Parīzi pārcēlās kopā ar mākslinieku Aleksandru Petrovski. Kā zināms, šo personāžu tēloja baletdejotājs Mihails Barišņikovs, kurš ir dzimis... Rīgā.

« 1  2  3  4 »
84 9 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Sāra Džesika Pārkere tik perfekti nospēlēja šo lomu. viņai ir tik skaista un interesanta. kā jau filmas pielikumā DVD stiliste teica - viņas figūra ir kā modele, tik perfekta, ka pat uzvelkot miskastes maisu viņa izskatītos perfekti !

tā jau ir (:

4 0 atbildēt

šito informāciju tu latviski varētu ievietot Wikipedia. būtu lepnums sirdī kad cilvēki meklētu. :)

1 0 atbildēt

Paldies par Galeriju :) Tā jau grūti ir atrast Kerijas bildes.. man patīk :)

0 0 atbildēt

Kad man bija padsmit.. mēs visa ģimene vakaros kopā skatījāmies šo burvīgo seriālu. :))) Esmu redzējusi visas sērijas (ja vien kāda no mana redzes loka nav aizmukusi). Neizlaidu nevienu.. visa nedēļa pagāja mazā gaidīšanas sajūsmā līdz nākošajai burvibas devai.. :) 

Pirms 2 gadiem kursa biedrene iedeva disku ar visām sērijām, lieki piebilst, ka neizgāju no mājas ārā, kamēr visas sērijas nebiju noskatījusies.. uzsūkusi sevī visu to burvību! :D Nav tā, ka esmu apsēsta, bet ir patīkami vērot ko tādu, kur lielisks humors iet roku rokā ar spraigu un aizraujošu sižetu, lielisku scenāriju un burvīgiem tēliem.. kā labas kafijas malks, kā SPA salona apmeklējums, kā atpūta eskotiskā kūrortā.. - labsajūta.. :) Tāpēc bija pilnīgi nepieciešams izdot filmas, citādi tā vienkārši atņemot cilvēkam to, kas sniedz labsajūtu, sākas morālas paģiras.. ;) Kā tā - un viss, tas ir beidzies? Tāpēc filmas deva lielisku sāta sajūtu šim visam pasākumam gadu garumā.. :) Jāsaka Paldies viņiem! :)))

0 0 atbildēt

Pirms pāris gadiem bibliotēkā atradu grāmatu "Kiss And Tell", kurā bija aprakstīts gan seriāls, gan tā varones. Kerijai veltītajā nodaļā, protams, bija neskaitāmas bildes ar viņas ekstravagantajiem tērpiem. Vairākas dienas neizlaidu grāmatu no rokām, bet pēc tam metos uz veikalu un iztērēju pusi algas drēbēs. :D

0 0 atbildēt