local-stats-pixel fb-conv-api

Veselīgākam dzīvesveidam21

148 0

Neliels raksts par to kā sākt dzīvot veselīgāk. Kaut nedaudz.

Dzīvo pēc 80/20 likuma. Veselīgai pārtikai jāsastāda 80% no Tava uztura, bet 20% vari atļauties sīkus grēciņus. Kā visas lietas dzīvē, veselīgs dzīvesveids ir balanss un mērenība.

148 0 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Viss ir skaisti uzrakstīts, bet reāli tādu uzturu un režīmu var ievērot pārsvarā tikai cilvēki, kas strādā offisos vai kuriem darba apjoms nav tik liels. Nevisās profesijās var aiziet un paņemt brīvu brīdi, lai apēstu burkānu 2-4x dienā emotion Es personīgi priecājos, ja man sanāk pusdienas pārtraukumā vismaz pusstundu pasēdēt un mierīgi paēst.

11 0 atbildēt

Lielākā problēma ir kvalitatīvu (ķīmiski neapstrādātu un tml.) produktu tai skaitā augļu trūkums.Piemēram tie paši veikalos nopērkamie augļi ir apstrādāti, sieri, jogurti pilni ar visādām piedavām, garšas uzlabotājiem, arī laši, kas labākajā gadījumā zvejoti ei nu sazin kurās jūrās, vai vēl trakāk - audzētavās un tt.

Par rakstu +++

6 0 atbildēt
super
0 0 atbildēt

Ar zivīm arī jābūt uzmanīgi, jo jāuzmanās no tajās uzkrātā dzīvsudraba daudzuma. Tāpēc zivis-ilgdzīvotājas var kaitēt veselībai nevis to uzlabot. Toč ne katrai dienai.

0 0 atbildēt

tējkarote sāls ir ieticamā dienas deva. daudz vairāk vai mazāk var novest pie problēmām ^_^

0 0 atbildēt
anh avatarsanh

nesaprotu, kas tas par uzskatu, ka augļi ir baigi labie un ir jāēd, nekā laba tur nav bez cukura, tūlīt kāds teiks vitamīni, ja gribi vitamīnus ēd dārzeņus

0 0 atbildēt

emotionjā par šito vienmēr der padomāt

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Dzer alu, tas regulē pāļa līmeni :D

0 9 atbildēt