local-stats-pixel fb-conv-api

(PPM) Ieskats Nacionālajā kausā4

44 0

Pašā pirmajā sezonā NK pusfinālos savā starpa tikās markaweli blackhawks un RTM Tigers, dekors un HC M Forstate Marginals. Finālā spējā iekļūt RTM Tigers, kas ar futbola cienīgu rezultātu 1:0 spējā uzvarētu markweli blackhawks komandu. Otrā mačā ar 2:1 uzvaru svinēja dekoors. Fināls bija diezgan negaidīts, RTM Tigers ar 6:3 uzvarēja dekoors un 3.vietu ieguva HC M Forstate Marginals, kas ar 5:1 sakāva markweli blackhawks.

                Otrās sezonās NK pusfinālos tikās RTM Tigers, kas arī iepriekšējā sezonām cīnījās par Top4, un Kingpin, Pardaugavas Lauvas un Spoki. Īpaši pārsteigumi nenotika un finālā iekļuva RTM Tigers, kas izcīnīja uzvaru ar 5:3, un Pardaugavas Lauvas, kas pretiniekus spēja pieveikt ar 5:1. Protams, ka RTM Tiger vēlējās aizstāvēt savi pagājušās sezonās iegūtu čempiona titulu, bet Pardaugavas Lauvas tiecās pēc pirmā čempiona titula. Arī sājā finālā spēle bija rezultatīva – 7:4, virsroku šajā spēlē ņēma Pardaugavas Lauvas. Bet trešo vietu spēja izcīnīt Kingpin.

                Trešajā sezonā arī līdz pusfināliem tika RTM Tigers, kuriem pretī stājās HK Lozmeteji, bet otrā pusfinālmačā spēkus mēros HK Ronis un Straupes atkarīgie. Šoreiz gan RTM Tigers nespēja iekļūt fināl, kapitulējot HK Lozmeteji komandai ar 1:5. Kā otra komanda finālā iekļuva Straupes atkarīgie, pārspējot HK Ronis ar 3:2. Finālmačs starp Straupes atkarīgie un HK Lozmeteji noslēdzās ar vienu vārtu pārsvaru Straupes atkarīgie labā – 4:3. Spēlē par trešo vietu pirmo reiz bez medaļām palika RTM Tigers, kas piekāpās HK Ronis ar 4:5.

Kas ir NK 4 sezonas favorīti?

·         Kā pirmie noteikti jāpiemin RTM Tigers. Trijās iepriekšējās sezonās šī komanda spēlēja pusfinālos, kaut gan ar katru sezonu vieta kopvērtējumā slīdēja uz leju – 1. vieta, 2. Vieta un 4. Vieta. Vai RTM Tigers šosezon kļūs par divkārtējiem NK čempioniem?

·         Noteikti jāpiemin Pardaugavas Lauvas, kas pagājušajā sezonā kļuva par Latvijas čempioniem. Līdz šim komanda pusfinālos ir spēlējusi tikai vienreiz un tajā vienīgajā reizē iekļuva finālā un kļuva par čempioniem. Vai  Pardaugavas Lauvas spēs pirms divām sezonām gūto panākumu atkārtot?

·         HC M Forstate Marginlas arī ir komanda, kas jāpiemin pie favorītiem. Pirmajā sezonā iekļuva pusfinālā, bet pēc tam zaudējot abas atlikušās spēles ieguva 4. vietu. Bet jāpiemin, ka šai komandai ir labākais komandas kopējais reitings Latvijā un 4. labākais visā PPM. Nevelti šī komanda NK ir izsēta ar pirmo numuru. Vai Rozete vadītā komanda spēs pirmo reizi komandas vēsturē izcīnīt NK čempiona titulu?

·         Trešā sezonas NK čempioni Straupes atkarīgie arī ir vieni no favorītiem, kaut gan komanda ir izsēta tikai ar 9. numuru. Tajā pašā sezonā komanda uzvarēja arī savā līgā. Vai Straupes atkarīgie būs pirmā komanda, kas būs ieguvusi NK čempiona titulu divreiz pēc kārtas?

·         HK Ronis komandas menedžeris ir pasaules čempions. Tas jau vien liek pievērst uzmanību šai komandai. HK Ronis pagaidām pusfinālos ir spēlējuši vienu reizi – pagājušajā sezonā, izstumjot no labāko trijnieka RTM Tigers. Vai pasaules čempiona vadībā HK Ronis izcīnīs NK čempiona titulu šosezon? Kas šogad uzvarēs? Kas būs šīs sezonas lielākais pārsteigums? Vai kāda komanda kļūs par divkārtēju čempioni. Jautājumi ir atklāti, sekojiet līdzi NK un sezonas beigās uzzināsiet visas atbildes uz šiem jautājumiem.

 

Pievienojies:

http://www.powerplaymanager.com/r15698

 

Autors:

http://ppm.powerplaymanager.com/lv/menedzera-profils.html?data=70412-tomiits



44 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Ak ta Liepinjsh nodarbojies ar PPM popularizeeshanas darbiem ? :) 

0 0 atbildēt

Jā - PPM Ir labs!!   :)

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt