local-stats-pixel fb-conv-api

Optimāli treniņi – ko un kāpēc iekļaut savā treniņprogrammā16

312 0

Atsaucoties uz šo rakstu un manis uzrakstīto komentāru, manī radās pārdomas par to, cik vienveidīgas un neoptimālas ir vairums treniņu programmu. Un runa ir ne tikai par tām, kas ir sastādītas internetā kā šabloni, bet arī par personalizētām treniņu programmām, kuras sastāda treneri, tomēr pamanās izlaist ļoti daudzus aspektus no tā, kas nepieciešams optimālai ķermeņa spēju attīstībai.

P.S. Lai būtu skaidrs, es orientējos uz vispārēju ķermeņa spēju attīstību, nevis tīri kultūrismu un muskuļu audzēšanu. Tāpēc kritiku, ka atsevišķi vingrinājumi nav vajadzīgi, jo tie neaudzē masu, lūdzu atstāt pie sevis.

312 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Labs raksts,noteikti iesaku citiem saglabāt to pie favorīt rakstiem,jo pats nodarbojos ar sportu un šeit viss ,kas rakstīts ir tīra taisnība.

6 0 atbildēt

Būtu man daudz naudas tad es nebūtu depresīvs un intensīvi sāktu nodarboties ar sportu, lai gan neesu sūdīgā formā labprāt to uzlabotu un kā zināms arī sportojot depresija samazinās un pat izgaist, kā nebijusi sāpe - pie visa vainīga nauda...un es pats, bet tomēr vairāk nauda.

2 0 atbildēt

No sākuma bišk vajag iesildīties,lai viss ķermenis  ir gatavs treniņam un ,lai nebūtu traumu cilājot lielus svarus ...ja neiesildās  tad var gadīties dažādu traumu.Bet es jau ilgi nodarbojos ar sportu .Ir bijušas traumas ,bet ļoti reti..Daudz no svara arī ir tas, vai pareizi izpilda vingrinājumu..

1 0 atbildēt
Lecamau*la diezgan pamatigin iesilda visu kermeni.nu vismaz man noteikti.
0 0 atbildēt

Tici man, liels cipars spiešanā nenozīmē, ka cilvēks var daudz reizes atspiesties. 

0 0 atbildēt

Un kā vēl moka! Sprinteri kapās 100m vismaz 10 reizes, un ar lieliem ātrumiem. Vidusdistančniekiem vispār 200m 10x ir tik tāda pastaiga parkā. Tā kā uz vispārējo fizisko sotaks 5 reizes ir ļoti OK!

Bet piekrītu, aerobasi/anaerobais vienreiz nedēļā ir par maz. Nu savas trīs jau nu vajadzētu!

Paldies autoram par De Franco lokanības programmu, ņemšu vērā ikdienā!

0 0 atbildēt
Klavitatatīvs raksts! emotion Paldies!
0 0 atbildēt

Ļoti labs raksts! Ķer cepumu autor!

0 0 atbildēt
Labs raksts ! Pats kādu mēnesi atpakaļ sāku apmeklēt zāli , bet nav zināšanu riktīgu ,ko un kā. Tādēļ cenšos šāda veida informāciju atrast. Informācijas netā daudz , bet man kā 15 gadniekam to visu putru apēst ir pagrūti. Nezinu cik man kā pusaudzim optimālais daudzums laika ir vajdzīgs nedēļā. Ja kādam ir pieredze šajā jomā , vai jūs varētu pm man uzrakstīt,vai te pat komentāros kādu ieteikumu,padomu, anyway thx.
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍😀

0 0 atbildēt

https://www.youtube.com/watch?v=Gx45nUETmIA

te vari redzēt, ko dod treniņi ar savu svaru. nabadziņš palika kaunā.

0 1 atbildēt

locīties pirms treniņa nu hz, labāk to darīt pēc

2 4 atbildēt