local-stats-pixel fb-conv-api

Kā uzlabot savu pašpārliecību un pašcieņu5

98 1

Ir sācies 2019. gads un jauns sākums citu un arī manai dzīvei. Daudzi šajā laikā apņemās sevi uzlabot labā nozīmē. Kamēr daudzi ir spējīgi parūpeties par savu garīgo veselību un uzsūkt pozitīvo enerģiju no citu attieksmes pret šo cilvēku, tikmēr ir arī daži, kuri nespēj novērtēt sevi un noniecina savas dotības, jo domā par sevi tikai sliktu.

Tātad, nākot no peredzes, esmu uzcepusi šo rakatu par sevis novērtēšanas un pacelšanas ieteikumiem. Protams, katrs pēc izvēles var sekot līdzi šim. Šie ir tikai ieteikumi, es neuzspiežu nevienam šo dzīvesveidu.

98 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
4- beidz sekot visiem tiem facebook, kas nekur neaicina. Būs vairāk laika darīt ko citu un fokusēties uz sevi, jo mazāk laika zagļu. Par taviem ieteikumiem - tie ir ļoti virsupsīgi, jo nav konkrētu ieteikumu kādi hobiji tad būtu, vismaz kā hintus. Tad nu lūk- sports, dejas, šaha skola, annas 2, joga, meditācija, gleznošana, grāmatas, dziedāšana, spēlēšana (mūzikas instrumenta), galda spēles, teātra pulciņš, tautas dejas, prāta spēles Sliktie hobiji, kas atņem laiku un neko nedod, bet varbūt arī palīdz atpūsties, bet rada atkarību: Datorspēles, seriāli, adrenalīna sporta veidi un pasākumi, dzeršana, sociālie tīkli(pats cīnos ar šo, jo arī spoki ir soc.tīkls)
4 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Nu, plus mīnus rakstu ir tikai iespējams uzrakstīt detalizēti. Lieta ir diezgan skaidra un visa ievērošana arī padara cilvēku pašpārliecinātu. Vēl varētu sevi reizi nedēļā izvest no komforta zonas, teiksim visu dienu sēdēt ar taisnu muguru, kaklu un pleciem, kas pēc definīcijas jau ir grūti. Pirmkārt, tev vienkārši kļūst labāka stāja, bet arī ir sajūta, ka tu kaut ko dari un jau jutīsies labāk uz citu fona, jo ar sevi strādā.
0 0 atbildēt
Sports uztur manu ego, kopā ar mego sešpaku
0 0 atbildēt

Pareizi jau ir! emotion

0 0 atbildēt