local-stats-pixel fb-conv-api

Kā sagatavot ķermeni pludmales sezonai.115

496 8

Viena diena no mana personīgā treniņu un uztura režīma, lai nodedzinātu ziemas speķīti. Arī par to, ar ko rēķināties un kam būt gatavam, lai pūles nebūtu veltas.



496 8 115 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 115

0/2000

A sekss tev bieži ir?

50 1 atbildēt

Ja tā atklāti, tad nedaudz par vēlu... tie kas tagad ies kačāties, tad pirmos rezultātus redzēs tik ap augusta beigām  emotion

35 0 atbildēt
Man jau patīk, ka cilvēki sporto, tikai drusku tracina, ka lielākā daļa to dara lai iepatiktos meitenēm. It kā jau meitenēm vienalga vai tu esi slaidz vai arī staigā ar sešpaku un SWAGeri, protams, ir tās dulnās cacas, kas tiecās pēc idiāliem un beigās aplaužās, jo sakačāts ir, bet prāta nav. Es domāju, ka ja galviņa strādā un cilvēks ir teju erudīts, tad musīši ir tik kā bonuss, bet lielākā daļa mūsdienās ir iekārtota savādāk, skumji...
11 1 atbildēt

Katrs dziivo kaa grib!!!  +Hardijam par centiibu un ieksejo speeku...parejais, lai paliek viņa paša ziņā. Straada,pelni piki plaano naakotni,paceļo,pacep šašliku,sporto,nodarbojies ar vertikālo (sportu) vēlams katru otro dienu vismaz lekt: , patusee ar draugiem, dziivo!!! ka saka Sports un Spirts vienmēr apvienojams! emotion

5 0 atbildēt

vienalga kaa izskaties pludmales sezonaa, ja ir daudz $$$ kabataa

4 0 atbildēt

novērojums: pavisam negribot nokļuvu šodien jūrā Saulkrastos. taisni iedomājos pavērot, cik ir tādi un tādas, kas sevi sagatavojuši kā Hardijs iesaka. Īsti neviens acīs tāds neiekrita, visi parastie ar puncīšiem, celulītiņiem utml :)

3 0 atbildēt

Man pilnīgi nav problēmu ievērot šādu režīmu. Ēst taisu 1x no rīta (iemetot tvaika katlā vistas fileju un izvārot rīsus), otreiz izvāru olas un ielieku kastītē vistu. Paēst man katre ēdienreiz prasa moš 5 min. max... tā, ka nav tik traki kā izskatās. Visu, ko vajag var paspēt izdarīt! 

2 0 atbildēt

kāda iemesla pēc ķermenis ir jāgatavo pludmales sezonai? vai sagatavots ķermenis kaut kā ietekmē pludmales atpūtu? ja kādam pludmales sezona nozīmē izrādīšanos ar sevi, tad tas ir pavisam cits jautājums un tam ar pludmales lietām ir maz sakara. cilvēkiem patīk izrādīties - vieni izrādās ar prāta spējām, citi ar darba spējām, citi, kas neko vairāk neprot, izrādās ar savu ķermeni. un nemēģiniet man iestāstīt blēņas, ka kačāšanās ir priekš veselības. nē, tas ir vienīgi un tikai priekš zīmēšanās. veselībai pilnīgi pietiekami ir uzturēties svaigā gaisā, izstaigāties, braukt ar velo, pavingrot mājās. to pateiks jebkurš ārsts. skumji, ka tik daudz cilvēku uz šādām blēņām tagad pavelkas. tas tikai apliecina, ka citu spēju ziņā mūsu sabiedrībā ir iztrūkums. spējīgs un pārliecināts cilvēks tādām blēņām laiku netērēs.

19 17 atbildēt

Visiem nav jābūt kā Švarcneigeram.

2 0 atbildēt

turpini sapņot emotion

2 1 atbildēt

Pagāju ar pirms kāda laika 2us mēnešus pirmo reizi zālē, paprasīju, lai sataisa programmu, tad saslimu uz 2ām nedēļām un pārtraucu , tgd grūti atsākt, jo itkā var jau skriet laukā arī, nu labi stieņu necilās, bet nevar saprast skriet pa lauku vai saņemties un iet atkal uz zāli vismaz 1x 2x, lai arī vajadzētu 3x, jo progress jau nav jūtams, tas ir skaidrs,ka arī pēc pus gada nebūsi uzreiz ar ļoti labu figūru, kur lai ņem to motivāciju :D un otra lieta man negribas dzert nekādus uztura bagātinātājus un proteīnus, bet saprotu, ka tas nepalīdz progresam. 

Bet nu tev vecīt, respekts!

1 0 atbildēt

Kad Tu strādā?! :D

0 0 atbildēt

profs sajuties tagad emotion varu izaucināt uz gramatikas dueli, ja gribi. vienos vārtos būsi auzās :D

0 0 atbildēt

izskatās, ka autors visur lielās ar savu uzkačāto ķermeni-rakstā, avatarā... parasti tā sievietes tik dara...

0 0 atbildēt

Kulinārijas raidījums? emotion

0 0 atbildēt

Mazāk rij un vairāk sporto un tad viss buus čikeniekā.

0 0 atbildēt

Hardij, kas tev vēl interese bez šīm nodarbēm? Vai tā ir arī tava pamatnodarbošanās jeb ir kas cits vēl? Tīri ziņkārība.

0 0 atbildēt

Paldies, tas vienmēr patīkami, kad novērtē darbu :) 

0 0 atbildēt

3 reiz diena ar labo un kreiso kjepu un neko tadu nevajadzes.

0 0 atbildēt

jā. sagatvo ķermeni pludmales sezonai pa 1 dienu. noteikti emotion

0 0 atbildēt