local-stats-pixel fb-conv-api

Jocīgākās fobijas, kas piemeklējušas cilvēkus30

Visizplatītākās fobijas ir saistītas ar augstumu, zirnekļiem, atrašanos šaurā telpā vai uzstāšanos publikas priekšā. Taču eksistē arī ekstrēmāki fobiju veidi, par kuriem var tikai pabrīnīties.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
743 0 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 30

0/2000

Man jau būs Eisoptrofobija emotion

It īpaši, koridorā lielais spogulis un lai tiktu viņam garām es gandrīz sprintā no istabas uz tualeti lidoju emotion Vannasistabā spogulis, kurā es cenšos skatīties pēc iespējas mazāk emotion Spogulī es varu ieskatīties, tikai pa dienu, ja neesmu viena mājās emotion

34 0 atbildēt
Gejofobija
13 0 atbildēt

Man ir bail no veikalu durvīm, kuras automātiski atveras/aizveras - kādā gudrā vārdā šīs stulbās bailes nosaukt? emotion

11 0 atbildēt
Man klasika: baidos no zirnekļiem, augstuma un tumsas, jo tur varētu būt zirnekļi e.e
10 0 atbildēt

Beidzot saprotu to, ka neesmu vienīgā ar Pediofobiju. Nekad neaizmirsīšu sapni, kad man bija 6 gadi.. Tur bija mani vecvecāki, kas jau sen bija miruši un lelles.  emotion Turklāt vēl man ir briesmīgas bailes no manekeniem.

10 0 atbildēt

Demonofobija. - Man pietika kad noskatījos "zāģis" sākumu. Esmu jokains cilvēks. Man piemīt viss ko nosauca aprakstā. 

Esioptrofobija. - Palika bail skatoties uz to bildi. Kad mazgāju seju vannasistabā, nekad neskatos spogulī kas ir tieši pretī. Paniskas bailes slaucīt seju. Pa koridori joņoju garām spogulim uz istabu.

Pediofobija. - Paniskas bailes no manekeniem. Es tos neciešu. Vienreiz veikalā uzskrēju vienam manekenam virsū. Ar to pietika.. Es apsēdos uz grīdas un ilgāku laiku raudāju (man bija 6 gadi) un skatījos uz to plastmasas gabalu (tā vismaz teica mamma). 

9 0 atbildēt
Njam... Kādas tik fobijas nav. Man, laikam, ir tā pediofobia, jo neciešu lelles, it īpaši porcelāna.. Tik creepy sajūta..
8 0 atbildēt

Man pat šausmeni nevajadzēja emotion 

Vienīgi, pēc šausmenes man kļuva vēl trakākas bailes emotion Tagad tikai kad gaiš ātri ieskatos un tinos prom no spoguļa emotion Jau ir sanākusi nepatīkama pieredzes, bet varbūt tās bija tikai manas iedomas... emotion

8 0 atbildēt

Nez vai man ir pediofobija..emotion Uz mani vienmēr ir atstājušas iespaidu šausmenes ar lellēm. Pat ja man tagad vairs nav leļļu, es zinu to, ka es nevarētu ar kādu atrasties vienā telpā nakts laikā. emotion

6 0 atbildēt

Man pediofobija un eisoptrofobija radās tikai un vienīgi šausmu filmu dēļ. Un, man arī vienmēr ir licies, ka ar tiem spoguļiem kaut kas nav tīrs. 

5 0 atbildēt
Lelles un manekeni mani dara nervozu.. Brr...
3 0 atbildēt

Man ir bail vienīgi no klusuma, līdz ar to nav bail no nekā, jo tāda klusuma nav emotion emotion . Bet ja godīgi, nav nemaz tik kruti, ja valda 80% klusuma, man paliek bail, rodas sajūtas, ka apkārt man kāds riņķo, staigā, lavās klāt, un mana galva sāk griezties. emotion

3 0 atbildēt
anatidaefobija – bailes no tā, ka kaut kur pasaulē pīle, kas tevi vēro! Vislabaka fobija emotion
3 0 atbildēt
Es nevaru normali ilgi paskatities spoguli, ipasi vannasistaba un ja vel arpus majas
1 0 atbildēt
Man ir agirofobija, nu vismaz bija. Kadus gadus 2 atpakal bija traki, ja vajadzeja pariet pari ielai parasti iesedos autobusa un braucu kamer noklustu lidz pieturai kur atrodas pari celam no tas pieturas kura iekapu, ja saprotat ko domaju. Njam, tagad nav tik traki, nav problemu skersot celu ja ir luksafori un tuneli, bet gajeju parejas varu skersot tikai ar kadu ;-; gruta ta dzive. Un 6. Man ir kkas lidzigs, jo ir bail no draugu/draudzenu matem, es nezinu kpc, bet es jutos drausmigi kad "tusejamies" pie draudzenes un tur ir vinas mamma, tomer nav tik traki ka sauktu to par fobiju.
1 0 atbildēt
Man šķiet katram kurš bērnībā ir noskatijies kādu šausmeni, kurā ir ainas ka redz spogulī spoku ir bijusi Eisoptrofobija.
0 0 atbildēt

Eisoptrofobija - mana fobija

0 0 atbildēt

4. es agrak domaju ka man tas ir tikai bailes !!!emotion

0 0 atbildēt

man ir ceturtā fobija, vienmēr bail, ka ejot viens pa māju un paskatoties spogulī, redzēšu vēl kādu. 

0 0 atbildēt

  emotion   stulbie neizprotamie cilvēku prāti, atrod problēmas kur tādu nav

0 0 atbildēt