local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēks, kurš neēda veselu gadu5

1965. gada jūnijā 207 kilogramus smags skots, kurš kļuva pazīstams vienkārši kā Mr AB, griezās pēc palīdzības Karaliskās Lazaretes medicīnas nodaļā. Viņam bija apnicis būt resnam, tādēļ viņš vēlējās nomest visu lieko svaru neko neēdot. Viņš bija stingri nolēmis uzsākt pilnīgu bada kūri un aicināja medicīnisko personālu sevi novērot, ja viņi tā vēlētos. Viņš neko neēda vienu gadu un septiņpadsimt dienas, zaudējot 125 kilogramus.

344 3 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Šim var piekrist nosacīti, jo viņš neēda mums pieņemto pārtiku, bet, kā jau rakstā minēji, tika piegrūsts ar dažādiem medikamentiem, vitamīniem, kas aizstāja "ēdienu". emotion Raksts ļoti labs, iesaku visiem iečekot rakstā minēto avotu.

11 0 atbildēt

Kadas vel bildes. Tu saproti ka tad vel nebija instagrama, lai postotu bildes interneta ar saviem svara zadesanas panakumiem! doh..

7 1 atbildēt
anh avatarsanh

izlasi rakstu mož gudrīt, lai nav jāraksta stulbi komentāri

3 0 atbildēt

Atcerejos to filozofijas profesoru,kursh nolema prakse pieradit teoriju ,,ka pierast var pie visa,, un pakapeniski samazinaja zales daudzumu savam ezelim, pamazam radinot to neest. Vinsh tika lidz vienam stiebrinjam diena un jau saka priecaties ,ka tulit bus pieradijis savu teoriju, bet stulbais ezelis nospraga vienu dienu pirms ,,gaisa devas sanemshanas,,....

3 0 atbildēt

Man pietiktu ar mēnesi,kaut gan nē,man jau tā ir tikai divas lietas,kas garšo-ēst un dzert!

0 0 atbildēt