local-stats-pixel fb-conv-api

Vienu jau VAR! Alkometrs. 13:0010

21 0
Ideālu lietiņu izsolei piedāvā Cumosniks. Un tas būtu... katra tusētāja sapnis - alkometrs. Tu vienmēr zināsi cik promiles ir tavā izelpā un varēsi argumentēt savu skurbuli ne tikai ar ar sen novazāto izteicienu - VIENU JAU VAR!, bet arī ar alkometra rādījumiem. Arī menti godbijīgi nolieks galvu tavā priekšā, zinot, ka TU zini! Īsāk sakot, ideāla lietiņa, kurai ir jābūt katrā, sevi cienoša džentelmeņa komplektā.
Milzīgs paldies Cumosniks par sagādāto balvu, visi solītie cepumi tiks noskaitīti izsoles uzvarētājam un pārskaitīti Cumosniks tūlīt pēc apstiprinājuma par balvas saņemšanu. Ikviens, kuram ir kaut kas interesants ko izsolē samainīt pret cepumiem, tiek aicināts rakstīt PM jacky, vai uz e-pastu jacky777@gmail.com Īsāk sakot, samaini savu balvu pret mūsu cepumiem.

CITI izsoles noteikumi:
Tu vari solīt tik reizes, cik vien vēlies. Cepumi tev NETIKS atņemti! Izsoles sākuma cena 2 cepumi. Katrs nākamais solis 2 cepumi. Izsoles ilgums 48 stundas. Cepumi tiek noņemti TIKAI izsoles uzvarētājam, TIKAI tad, kad izsoles uzvarētājs būs saņēmis balvu. Tu vari solīt tikai tik daudz cepumus, cik tev pašlaik atrodas kontā. Un atceries! Piedaloties izsolē, tu ne ar ko neriskē, neviens cepums tev netiks atņemts! Izsoles uzvarētājam ir pašam jāsakontaktējas ar balvas sniedzēju un jāvienojas par balvas saņemšanas laiku un vietu. Tikai pēc balvas saņemšanas un abu ieinteresēto pušu apstiprinājuma, cepumi tiks atskaitīti izsoles uzvarētājam un pieskaitīti balvas sniedzējam!

Balva
Smags 6 dienas rīts un jābrauc pie stūres? Iesākumā labāk iepūt trubiņā. Piedāvāju izsolē alkometru Alcoscan EA-75452. Alkometram ir 3 lampiņas - zaļā >0.2 promilēm, dzeltenā - 0.2-0.5 promiles un sarkanā - < 0.5 promilēm. Alkometra rādītāji ir aptuveni, nebūs tik precīzi kā tie, kas maksā virs 100 ls. Veiksmi solīšanā.
21 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
man Tāds bija ja godīgi parādīja diezgan labi, viņš nerāda ciparus, bet līdz 0.5 un virs 0.5 promillēm, bet rādija precīzi
3 0 atbildēt
labajā malā ir izsole, tur arī var ielikt savus cepumiņus! :))
3 0 atbildēt
ai tak huinja kkaada ja neesmu licis nevienu rakstu tad neko nevaru vinneet,teiksim sho lietu es gribeetu dabuut da kaut vai ja man buutu miljons cepumi visus atdotu...
3 0 atbildēt
WeLLyP viņs pat nav izņemts no maisiņa kurā viņu nopirku emotion
3 0 atbildēt
Noteikti kkads nolietots netirs mē*** vien ir!
2 0 atbildēt
A kur solīt ta? Komentāros
1 0 atbildēt
jāiegōglē, kāds tas ir! man jau noderētu! :))
1 0 atbildēt
ziemelu nafta var nopirkt superigus alokometrus sakot no 3ls bet tie ir vienreizlietojamie ir pa 12ls kuri jau digitali rada cik promiles naw nekadu tizlu lampinu !!!!!!!!
1 0 atbildēt
Tas jau tāds atslēgu piekariņš vien ir, nevis kautkāds alkometrs!
0 1 atbildēt
teicu tak ka nevaig :)
1 3 atbildēt