local-stats-pixel fb-conv-api

Cepumu reforma.53

278 8

Milzīgs paldies par visiem iesūtītajiem ieteikumiem sadaļā Pieprasu! Ceru, ka arī turpmāk tu izteiksi ierosinājumus kā uzlabot spoki.lv virtuālo vidi! Viss ko tu iesaki tiek rūpīgi lasīts un analizēts, it īpaši komentāri ar pozitīviem balsojumiem. Pirmais priekšlikums, kas tiks realizēts dzīvē un kurš ir ieguvis astoņus pozitīvos vērtējumus ir murkšķis ieteikums: - „Nav interesanti, ka kāds + un - klikšķinātājs, kurš nav ievietojis šeit nevienu rakstu ir afigenna krutais čalis ar tūkstošiem cepumu un uzreiz ar iespējām tos tērēt... Domā man nav jūtu! Es mokos un lieku rakstus, mani kritizē, ņem nost cepumiņus, a kāds slikts mīnusu licējs – ļoti slikts cilvēks dzīvo kā niere taukos...”

Tāpēc, pamatojoties uz šo ieteikumu, turpmāk:

   1. Par katru pievienotu rakstu tu saņemsi +10
   2. Par katru pozitīvo balsi raksta autors saņems +2 (balsotājs+1)
   3. Par katru orģinālrakstu, kas ievietots ar spēju „orģinālautors”  raksta autors saņems +100
   4. Par katru orģinālraksta pozitīvo balsojumu, kas ievietots ar spēju „orģinālautors” raksta autors saņem +10 (balsotājs +1)
   5. Dienas medaļas „Deputāts”, „Sensācija”, „Bestsellers” un „Draugu draugs” ieguvēji saņems +200 par katru medaļu
   6. Dienas medaļas „Uberziņa” ieguvējs saņems +2000 
   7. Balsojums ar spēju „Autoritāte” raksta autoram +4 (balsotājam +2)
  


 

278 8 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

ļoti pareizi,ka beidzot tomēr autors saņem vairāk nekā klikotājs,bet šeit gan vajag nopietni attiekties pret jogy rakstīto un diezgan nopietni pieiet kontroles sistēmai.

Par ļaunajiem klikotājiem.Personīgi es domāju,ka uzspiežot mīnusu vajag lai spiedējs paliktu pa nullēm un neviss plusos.Apkarot būtu stulbums,jo diez vai kāds noliegs,ka parādās darbi vai komentāri,kuriem neielikt mīnusu vienkārši nedrīkst.Ja mīnusu licējs nedabūs neko,tad mīnusi tiks likti tiešām pēc vajadzības nevis sporta pēc

21 0 atbildēt

man jautaajums, a kaa ir ar tiem kas nopirkushi speeju autoritaate? vinjiem jau ir priekshrociiba likt +2 un sanjemt +2 tad sanaak ka vinjiem buus +4 un sanjem +2 un izlabojiet veikalaa oriģinālautors aprakstu :)

18 0 atbildēt

veel viens jautaajums.. kaa buus ar orģinālrakstiem, sanaak ka slikts orģinālraksts kursh dabon 10(10*10=100) balsojumus ( nrunaasim par autoritaateem jo vinjiem sanaak +40 par vienu balsojumu ) un labs raksts kursh dabon tikai +90 (bet balsojushi ir ~60 cilveeku)..kursh no vinjiem buus sadaljaa labaakie raksti? tas ir pretendēs atiecīgi uz medaļām utt.

17 0 atbildēt

Loši jūs ar katru izmaiņu ieviešanu cepumu sistēmā tika atklājat jaunus veidus kā jūs piekāst jūs tā logiski laikam nereizi neesat padomājuši.

1. cepumu sitēmā varēja bezgalīgi kāst cepumus par plusiem un mīnusiem turklāt tur varēja liekot mīnusu ieriebt kādam ko es , Let me know un vel pāris ļauži darīja

2. bij cepumu rijējs tur vispār bij tāda cepumu betre ka vnk cepumi tiešām gāja pilnīgi neko nedarot to pamanīja burn pēc tam sāku es tikai daudz lielākos apmēros arī oldballs un vēl citi to pēc laika izlaboja bet nevisai sekmīgi tā pat ir veidi kā sistēmu var apiet, lai gan cepumi nekrīt no gaisa, bet tā pat iet viegli.

3 Nu bet šī pārspēj visu es nesaprotu ar ko jūs domājat ar galvu tiesām nē. Es tikai izlasot jau zinu 2 veidus kā cepumi paši lidos kabatā a pēc kāda laika varu darēt uzradīsies arī citas kļūmes kuras viegli nesīs cepumus un kaitinās vēl vairāk kā mīnusu licēji! Un jā labāk būtu nostiprinājuši veco sistēmu apmēram tā ja nav kā minimums 10 rakstu vispār ne plusus ne mīnusus likt nevar.

17 0 atbildēt
epg avatarsepg

un ļaunais klikšķinātājs nesaņem neko? :))

15 0 atbildēt

Tātad ļaunais klikšķinātājs, saņem to ko vienmer saņēmis! :)

14 0 atbildēt

P/s Par mīnusu vajadzību-

http://www.spoki.lv/soks/Tikai-bez-vemsanas/82401/3#comments_description

Man vienkārši pietrūkst pacietības visiem tiem salikt mīnusus,bet vajadzētu un tadu piemēru šajā nodaļā vēl ir un gan jau arī citur

14 0 atbildēt

atbildot uz StarGirl komentāru " uz šādiem kompromitējošiem jautajumiem neat... " un uz kaadiem kompromiteejoshiem jautaajumiem atbildi? ;)

14 0 atbildēt

atbildot uz Sheep komentāru " sk :)) rakstus neesmu sen licis ;) " tu esi ļaunais balsotājs :)  

13 0 atbildēt

atbildot uz StarGirl komentāru " uz šādiem kompromitējošiem jautajumiem neat... " Un kad tev uzliek gludekli uz vēdera, tad? :)  

13 0 atbildēt

atbildot uz jogy komentāru " nav mana problēma risiniet un domājat paši. P... "

Kādēļ nav tava problēma? Vai tad tu negribi, lai cepumu sitēma strādātu pēc iespējas godīgāk attiecībā pret visiem autoriem?  

13 0 atbildēt

emotion

12 0 atbildēt

Es nebiju domājis rakstu,bet komentārus!!!!!

Analoga situācija rakstā-

http://www.spoki.lv/soks/Kiniesu-ediens/82350#comments_description

Vienīgi šinī edgara12 komentāriem nav plusiņu.Iegāju pie komentāru autora.Sistēma strādā.Cepumi mīnusos))))))

Pats raksts jau bija normāls šoka raksts

12 0 atbildēt

sk :)) rakstus neesmu sen licis ;)

12 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz jacky komentāru " ļaunais klikšķinātājs saņem +1   " lieliski :))

12 0 atbildēt

atbildot uz jacky komentāru "EM>atbildot uz Sheep komentāru " sk :)) rakstus... "

sen neesmu balsojis :) es censos laboties :)  

12 0 atbildēt

atbildot uz jogy komentāru " Loši jūs ar katru izmaiņu ieviešanu cepumu si... " Jogy, varbūt konkrētāk izstāsti tos 2 veidus. Palīdzi lošiem.

12 0 atbildēt

atbildot uz Timofejs komentāru " Kādēļ nav tava problēma? Vai tad tu negribi,... "

Nu kā kādēļ nav mana nejau es izdomāju ģeniāli bezjēdzīgu cepumu sistēmu kuru apiet var kurš katrs cirvis.  

12 0 atbildēt

atbildot uz jogy komentāru " Nu kā kādēļ nav mana nejau es izdomāju ģeniā... " Nu bet ja tu esi izdomājis veidus kā sistēmu apiet, vienkārši norādi uz konkrētiem trūkumiem. Uzraksti lūdzu pāris rindiņas ar, tavuprāt lielākajiem sistēmas caurumiem un tavas pūles tiks novērtētas. Vai tad tas tik grūti?

12 0 atbildēt

 

a jacky būs pokers vai zole uz cepumiem?

12 0 atbildēt
« 1  2  3 »