local-stats-pixel fb-conv-api

Hokejs2

4 3

Latvijas hokeja izlase, ar nelielu aizkavēšanos, aizvadītajā naktī pēc Latvijas laika ieradusies Olimpisko spēļu norises vietā Vankūverā. Mūsu hokejistiem nav izdevies paspēt uz Latvijas karoga pacelšanu Olimpiskajā ciematā.

Lidojums no Frankfurtes aizkavējās gandrīz par divām stundām (lidmašīnai bija radušās tehniskas problēmas), tādejādi tika nokavēta arī nākamā lidmašīnā Kalgarī – Vankūvera. Neskatoties uz nogurumu, puiši ir labā noskaņojumā un gaida komandai pievienojamies Kārli Skrastiņu, Kasparu Daugaviņu un Oskaru Bārtuli. Komanda ir vienisprātis, ka komandas kapteinim arī Vankūverā jābūt Skrastiņam.

Ierodoties Vankūverā, puiši bija noguruši. Gulēts nebija gandrīz diennakti (vien tik cik lidmašīnā). Paēduši vakariņas visi devās gulēt, no rīta jau brokastis, pirmais treniņš un pēcpusdienā - Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonija.

Jau tuvāko dienu laikā komandai pievieosies arī Lauris Dāziņš, kurš aizvadītajā naktī kļuvis par tēvu. Portāls Sportacentrs.com pievienojas daudzajiem sveicējiem, sveicot Lauri ar dēla piedzimšanu.

4 3 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

Mūsejie visslabakie :)

0 0 atbildēt

atbildot uz LKJH komentāru " Mūsejie visslabakie :) "

ja negull uz laukuma!!!  

0 0 atbildēt