local-stats-pixel fb-conv-api

GR: Future Soldier nebūs uz PC un vispār kaut kāds sviest21

99 4

Jau gadiem spēles un PC iet roku rokā, tomēr pēdējā laikā izstrādātāji, šķiet, vēlas piečakarēt geimerus, kas par spēļu platformu izvēlējušies datoru. Jau kādu laiku daudzas videospēles, kuras iznāk uz PC, ir draņķīgi konsoļu porti. Laikam vārdi optimizācija un gluds geimpleys ir pazuduši no veidotāju leksikona. Tik pat liela problēma ir tā, ka tos pašus draņķīgos konsoļu portus nevar dabūt, jo, redz, ļauti, kuri sēž augstākajos uzņēmuma stāvos izdomā, ka būtu interesanti izlaist spēli dažas nedēļas vēlāk uz PC. It kā, kas tas ir dažas nedēļas, tomēr sajūta, ka kaimiņš jau bauda jaunāko šedevru uz sava crapbox vai paystation, ir sasodīti tizla.

Pēdējā laikā parādījusies jauna tendence - atcelt spēles uz PC pavisam. Neskaitot dažus sīkos virsrakstus, pavisam nesen tika paziņots, ka tik daudzsološā spēle I Am Alive uz PC neiznāks. Kas tad tas ir? Viena spēle. Nu tad izrādās, ka Ubisoft neizdos arī Ghost Reckon: Future Soldier, kas varēja pretendēt uz gada spēles titulu.
Kāpēc tā? Kurš to lai zin... Oficiāli tas ir dēļ pirātisma. Izdevēji baidās, ka lielākā daļa cilvēku spēli vienkārši paķers no tuvākā torrent trakera. Grūti nepiekrist, tomēr kā tad ar tiem, kuri spēli nopirks? Ghost Reckon ir padaudz fanu, kas pilnīgi noteikti nopirktu spēli, vēl piemaksājot par visiem DLC. Un nejau tikai fani, bet arī ikdienas geimeri diez vai visi ir pirāti, kas veikalu pat redzējuši nav. Pat visi tie, kas lejuplādēs pirātiskās versijas neness kompānijai zaudējumus, bet vienkārši neness peļņu. Vai tiešām Ubisoft iedomājas, ka mazie pirāteļi, nedabūjot spēli uz sava PC, skries un pirks konsoles versiju. Cik tad ir tādu, kam ir geiminga dators un konsole tajā pašā laikā. Un arī no tiem, kam ir abas platformas, visticamāk liela daļa jau sen kā uzlauzuši XboX vai Playstation.
Rezumējot var uzdot vienkāršu jautājumu: Kas pie velna te notiek?

P.S.

Šo atrašana man aizņēma apmēram 2 minūtes
Kā atbloķēt XboX
Kā atbloķēt PS3

P.P.S. Ja izdomājat izmantot kādu no augšā esošajām pamācībām, tad ziniet, ka nevaru par tām garantēt, jo neko no tām neesmu izmēģinājis. Uz jūsu pašu atbildību. :)
Kā arī visticamāk dabūsiet banu, ja ar pirātiskajām spēlēm mēģināsiet spēlēt onlainā (tiešsaistē).

Reklāma


99 4 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 21

0/2000

Johaidī tik ilgi gaidiju un NEBŪS UZ PC!!!!??? emotion

10 0 atbildēt

labi, pirātiski spēlēt vari SP, a vot MP vajag licenzētu versiju. un zinot to ka daudziem spēle nozīmē tikai MP, tad...

5 0 atbildēt

Nu ko, pērkat konsoles! Un heiteri, liekat mierā konsoļu īpašniekus. Un tie video ir pilnīgi, galīgi garām.

4 2 atbildēt

Besij ārā, ka uz pc tik izlaiž sūdīgus konsoļu portus un nemaz necenšas tos optimizēt...

1 0 atbildēt

A uz kādām Konsolēm bus I am Alive?

1 0 atbildēt

Pirātniecība nenes zaudējumus, vnk nenes peļņu :D stulbākais ko dzirdēju, iedomājies ka tu izaudz un vergo strādājot, tad tavu darbu miljoniem lietotāju dabū pa brīvu, vismaz 10% agrāk bija tavi pircēji, tas nozīmē ka zaudējumi viņiem ir vnk dramatiski, tas nav nekāds jaunums ka spēles nebūs uz PC, tikai ko viņi tik ilgi kavējās. Protams visiem patīk pirātniecība, bet tās ir mūsdienas un visi grib naudiņu ;) tāpēc viņus var pilnībā saprast, bet mēs pat nenovērtējam to, ka visu zogam par brīvu :D

2 1 atbildēt

nu nevajag ar .... taisīs spēles priekš PC tie kam tas tiešām padodās un ir asinīs . Izstrādātājiem laikam slinkums zīmēt augstas izšķirtspējas tekstūras  priekš pc ... uz konsolēm var tak lažu laist . Uz šīs paudzes konsolēm augstas izšķirtspējas tekstūras un direct x11 nav un nebūs , neceriet .

1 1 atbildēt

Ko Ubisoft var teikt par pirātismu, ja paši ir izmantojuši Reloaded cracku priekš Rainbox 6: Vegas 2..

0 0 atbildēt

emotion bļāviens! Šito būtu pat pircis! Tik ilgi gaidīju.

0 0 atbildēt

nu kur lai liek sakrāto naudu laikam jāpērk MW3

0 0 atbildēt

Mhm tieši gaidīju I Am Alive emotion

0 0 atbildēt

bac

0 0 atbildēt

Tiešām orģinālraksts?

5 6 atbildēt

pareiz,nevajag uz PC kada jega,pec paris dienu izieshanas uz PC  uzreiz paradas piratiskas versijas!

1 2 atbildēt

bet būs free to play multiplayer spēle

0 1 atbildēt
wh avatarswh

Nesaprotu,nah vajag pc grūst tik daudz naudas lai kko pavilktu..Piem normāls spēļu pc noteikti maksā savus 500ls ja ne vel vairāk.A xbox 360 maksā apm 130ls (ja neticat varu iedot linku.) Un ps3 kādus 170ls nu tad lūk..Padomājiet vai tas ir to vērts..Nu protams ja gribēsies augsto grafiku tad jau neizstikt,bez HD TV,bet atkal tam ir viens + Konsoles var pieslēgt arī pie PC monitora.Un problēma atrisināta.(Tas ir tikai mans viedoklis) Un es nenosodu tos kas turas pie PC gaminga :) 

0 1 atbildēt