local-stats-pixel fb-conv-api

Battlefield3 aprīļa papildus paka14

52 3

Šodien, beidzot ieguvu sen gaidīto Battlefield3 paču uz sava Xbox360. Kā jau iepriekš gaidīju, atspēlējos pāris stundiņas un man radās dažas lietas, kuras man patika un kuras nepatika. Tātad sāksim.

Tad, kad tev taisa suppression fire, tad tavs recoil ir milzonīgs! Recoil palielinas tik traki, ka ar snaiperi vairs nevari tēmēt un trāpīt pretiniekam. Jā, tas piedod reālistisku sajūtu, bet ja tu esi ar snaiperi un tev taisa suppresion, tad faktiski tu esi līķis. Lai arī suppresion ir liels, tas tuvās cīņās piedod tādu ilguma un jautrības sajūtu. Tādās situācijās vinnēs smagā artilērija, jeb visi support klases ieroči, virss 100 lodēm vai arī tie, kas sēdēs stūrī un vāks garām skrienošos fragus.

Ļoti iepatikās, ka pistolēm(hand-gun) ieročiem ir lielāks dmg. Varbūt DICE neko tiem ieročiem nav mainījis, bet tomēr automātiskajām pistolēm ir jūtama lielāks spēks, kas ir gandrīz līdzvērtīgs parastam automātam.

Inžiniera(engineer) klases pārstāvja Igla ir ļoti un krasi mainīta. Tai ir gan minimālais, gan arī maksimālais attālums, kas nozīmē, ka Battlefield3 spēlētājiem būs ļoti uzmanīgi jāskatās debesis, lai varētu notriekt zemē helikopterus (attack helicopter, flying bird utt) vai lidmašīnu (jet). Ir arī samazinājies tēmēšanas ilgums. Tagad varēsiet maukt pa lidmašīnām tik cik uziet, jo Igla tēmēs tikai 1-2sekundes.

Miršana ir neatņemama spēļu sastāvdaļa. Tagad Battlefield3 spēlē, jūs miris varēsiet gulēt, jo jūsu atdzīvināšanas laiks (revive time) ir pagarināts. Tas ir ļoti pozitīvi, jo kā nu kā, par katru atdzīvināšanu (revive) ir 100 punkti un tavs komandas biedrs vai tu pats, varēs turpināt cīnīties.

Battlefield3 karte (map), kreisajā pusē, ir mainījusies. Daudzas reizes precīzāka karte, un savus uzdevumus (objectives), atdzimšanas vietas (spawn pointus) varēsiet redzēt vieglāk, jo laikam es neesmu vienīgais, kas nevarēja saprast, kurā vietā es atdzimšu. Spēlējot jūs uz ceļiem redzēsiet oranžus kvadrātiņus, tās ir automašīnu, tanku mīnas (mines), kuras redzēsiet ne tikai savā mazajā kartē, bet arī uz sava ekrāna. DICE ir arī parūpējies par to, lai katrs nūbs (noobs) kartē redz, kur ir viņa zona, jo zonas, kurās nevar uzturēties (restricted areas) ir iezīmēs neviss ar gaiši zilu, bet jau ar oranžu krāsu, kas man ļoti patīk.

Kā jau katrs sevis cienošs frageris, es izmantoju arī mortal, jeb nāves mašīnu. Mazā karte, kurā jūs notēmēsiet lādiņus ir attālināta. Teikšu, ka šī lieta man ļoti nepatika, jo notēmēt ir daudzas reizes grūtāk un tas neko nedod, ka DICE ir samazinājis tēmekli, lai atspēkotu kartes tāllummaiņu.

Ir arī samazināts lidojošu mantiņu izturība, jo tagad gandrīz ar katru IGLA šāviņu jūsu vai jūsu pretinieku lidmašīna, helikopteris jau būs disabled. Tas manī izraisa gan labas, gan arī sliktas emocijas. Piemēram tu viens pats ar helikopteri mēģini izvilkt savu komandu, nogalinot pāris desmitu tanku, bet tev ātri vien nogalinās, jo ja ar tevi tēmā 2 iglas vienlaicīgi un ja tev vairs nav IR flares, tad tu esi miris un vienīgais, ko es tev iesaku ir ietriekties zemē un iznīcināt tos, kas uz tevis tēmēja.

Tāpatās arī visu braucamo izturība arī ir samazināta, bet tajā pašā laikā tad, kad tanki un IFV būs disabled, viņi varēs ātrāk pārvietoties.

Tagad esam tikuši pie mana mīļākā un jaukākā uzlabojuma. Beidzot ir ieviestas džipu taures (horn). BEIDZOT! Es nevaru aprakstīt cik jauki ir braukāties pa kara lauku un pilnā jaudā spaidīt LB (ps3 lietotājiem tas laikam ir L1) un trakot pēc sirds patikas. Tad, kad es dzirdēju, ka DICE beidzot ieviesīs taures es atcerējos veco Battlefield2 (es nerunāju par bad company2), kur dēļ garlaicības, es spaidīju tauri un mēģināju izspiest sev vēlamo meldiņu.

Tagad arī PS3 un Xbox360 lietotāji varēs izīrēt serverus un taisīt pēc savas patikas. Varēsiet pievienoties serveriem, kur būs conquest ar 1000+ ticketiem vai rush ar 1000+ dzīvībām. Tagad Conquest+Operation Metro ir viens liels, milzonīgs piedzīvojums, jo tev vairs nevajadzēs uztraukties, par katru objective, jo būs 1000+ ticketi! Vairs nevajadzēs izvēlēties starp desmit serveriem, jo tagad jums būs vismaz 100 serveri no kuriem varēsiet izvēlēties jums patīkamāko.

Ja tagad, kāds no DICE šo lasa (mazticams), tad es esmu jūsu padevīgais kalps, jo spēlējot Battlefield3 ,pēc pača iznākšanas, vairs nav sajūtas, ka tu spēlē to pašu spēli, kuri es ieguvu iepriekšējā gadā, bet gan meistardarbu.

52 3 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Es darītu jebko lai tiktu pie pc, kas varētu pavilkt.

11 0 atbildēt

Izcils geims, skaņas un grafiskie efekti ir vnk kas pilnīgi nebijis .... ļoti baudāms, vienīgi pret dzelžiem tāds ĻOTI prasīgs emotion

10 0 atbildēt

Labulis emotion

4 0 atbildēt

Kad būs uz PC?

2 0 atbildēt

Google tulkotājs? 

2 0 atbildēt

Es vēlos BF3

2 0 atbildēt

Ew pa cik un kur pirki?

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Ja nemaldos tad tas patch ir fuckin 2GB !!

0 1 atbildēt

Raksts jau super, taču jobtv tie anglicismi vai vienkārši angļu vārdi nojauc no domas (iekavās vel var viņu likt), jo ne kurš katrs zin, kas tas pa zvēru. Neesu kādu laiku tai spele pielicis pirkstu, tamdēļ tāds - WTF!?

0 1 atbildēt

lol, battlefield uz shitbox.

good luck bro.

4 6 atbildēt