local-stats-pixel fb-conv-api

Watch Dogs: Legion - Squad Goals0

Nodaļa: Komandas mērķi. Pirmā misija - Iededz dzirksti. Otrā misija - Skaļais pieteikums.

Kad esat gatavs doties, dodieties ārpus kroga un atrodiet automašīnu. Kaut kas noderīgs zināšanai par Watch Dogs: Legion ir tas, ka jebkurā automašīnā ar neona zilu izgaismotu "A" vējstiklā ir atļauts iekāpt. Tas netiek uzskatīts par zādzību, atšķirībā no automašīnām, kurās faktiski ir cilvēki. Pretējā gadījumā jūs varat nejauši nozagt automašīnu, un kamēr Albionas policija nav tuvumā, sodi bieži netiek piemēroti.

BŪTU JĀPIEMIN, KA ŠIS IERAKSTS IR NO SĀKOTNĒJĀS SPĒLES IZLAIDUMA VERSIJAS UN NEZINĀMU IEMESLU DĒĻ ŠĪS DIVAS MISIJAS IR IZŅEMTAS NO GALVENO MISIJU SARAKSTA, TAČU ŠĪS MISIJAS VAR ATRAST KĀ VIENKĀRŠOS BLAKUS UZDEVUMUS, KAS IR IZMĒTĀTI PA KARTI.

Pirms ielīst "Albionas" objektā, jums vajadzētu uzlauzt dažas kameras, lai atzīmētu dažus ienaidniekus. Šī ir laba iespēja uzzināt patruļas pārvietošanos un to, kur jums jādodas, lai veiktu misiju. Par laimi, tieši virs sasniedzamā mērķa atzīmētu ar dzeltenu marķieri ir kamera. Tas ļauj vieglāk izvēlēties sev tīkamāko ceļu. Un, ja jums šķiet, ka vēlaties sākt agresīvi, ir daži slazdi, kurus varat aktivizēt no kamerām. Ja jūs meklējat viltīgu veidu, kā iekļūt iekšā, Dienvidu pusē, aizliegtās zonas pieguļošajā teritorijā novietots orandžs elektriskā šķērveida platforma. Ja jūs nezināt uz kuru pusi ir Dienvidi, tas atrodas pretī Z navigācijas kartē. Turklāt tas atrodas netālu no "Paste-Up" vietas, kur varat krāsot sienu, lai izplatītu "DedSec" ziņojumu. Kad esi sasniedzis režģotās telpas durvis, aiz kurām atrodas "Albiona" dati, sazinoties ar ID paliktni, tiek atklāts, ka tās ir bloķētas. Atkarībā no tā, kā vēlies ar šo problēmu tikt galā, ir trīs veidi kā to atrisināt. Neatkarīgi no izmantotās metodes, kad durvis ir atslēgtas, dodies iekšā, lai iegūtu datus no cietā diska. Kad esi sasniedzis misijas otrā uzdevuma atrašanās vietu var pamanīt, ka dzeltenais marķieris atrodas uz ēkas jumta. Watch Dogs: Legion agrīnā stadijā nav vienkāršs veids, kā tur nokļūt. Kad uzkāpjat uz jumta, pārvietojieties pa kreisi no pacēlāja, un tur var uzkāpt pa kanalizācijas cauruli. Tad pa labi no caurules ir neliels kolekcionējams objekts ar tehniskiem punktiem. Pēc tam, kad esat to paņēmis, turpiniet kāpt un lēkt gar jumtu, līdz sasniedzat ctOS automātu, lai izjauktu "Albiona" propagandu.

***

Šī misija ļaus jums iegūt informāciju pret "Albiona" organizāciju, ko DedSec varētu izmantot. Lai to saņemtu jums jādodas pie kāda no žurnālistiem, kurš palīdzēs jums tos iegūt. Iestatiet ceļa maršrutu uz jauno misijas atrašanās vietu un dodieties ceļā. Tam nevajadzētu būt pārāk tālu no vietas, kur jūs pārtraucāt propagandu iepriekšējā misijā. Virzieties ēkas vestibilā, kur atrodas misijas mērķa marķieris. Neuztraucieties par tuvumā esošo aizliegto zonu, jo žurnālista tur nav. Tā vietā viņš atrodas netālu no ieejas. Mijiedarbojoties ar informātoru sākas sižets, kurā žurnālists priecājas uzzināt, ka viņš nav vienīgais, kas vajā "Albionu". Viņš min visu veidu informāciju par "Albionu" un īpaši stāsta par "Kings Kross" dzelzceļa staciju. Tas, domājams, ir "Albionas" loģistikas centrs, kur vajadzēs doties šīs misijas nākošajā uzdevumā. Par laimi, stacija atrodas tieši pāri ielai, un tai nav nepieciešama automašīna. Kad jūs mijiedarbojaties ar ID paliktni, kas atzimēts ar dzelteno marķieri blakus durvīm, tu saņemsi jaunas zonas ielādes ekrānu. Kad esat iekļuvuši stacijā, žurnālists pastāstīs par ziņu dronu, kuru varat uzlauzt. Neaizmirstiet izmantot izlūkošanas režīmu, kas ļauj skenēt uzlaužamas ierīces, piemēram, kameras. Pārslēdzies starp vairākām kamerām, lai atrastu žurnālista ziņu dronu. Kad esi pārņēmis drona vadību, tu saņemsi misijas atjauninājumu, lai atrastu informāciju par ģeneratoru. Tas noved pie tāfeles ar ģeneratora shēmām. Bet uzmanieties no droniem apkārtnē. Ja viņi jūs atklās, viņi sāks šaut. Izslēdziet tos, ja tie nokļūst pārāk tuvu. Nofotografējiet shēmas, pēc tam lejupielādējiet detonācijas kodu. Jūs varat lejupielādēt kodu, neatrodoties tieši blakus tam, lai tuvumā esošie ienaidnieka bezpilota lidaparāti jūs neatklātu. Navigācijas kartē ir redzams zils aplis, kura tuvuma ir jābūt, lai nezaudētu lejupielādi. Kad esat lejupielādējis kodu, sabotējiet ģeneratoru. Tas aktivizēs detonācijas joslu ekrāna augšējā labajā stūrī, pirms uzlādēsies ģenerators. Neuztraucieties pārāk daudz par slēpšanos, lai to pabeigtu, vajadzētu aizņemt tikai aptuveni 10 sekundes. Pēc veiksmīgas sabotāžas jūs redzēsiet īsainu, kas beigsies ar žurnālista un jūsu izvēlēta personāža sarunu, kura viņš pieminēs vairākus cilvēkus, kuri ir ieinteresēti pievienoties "DedSec" un ieteiks sazināties ar kādu personu. Šādi beidzās otrā misija šajā nodaļā.

16 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000