local-stats-pixel fb-conv-api

Izietās retro spēles - The Lion King (unlicensed)3

114 0

The Lion King jeb Karalis lauva

Spēles oriģinālu izdod multimiljonāram Ričardam Brensonam piederošais Virgin Interactive 1994. gadā. Pirmām kārtām tā tiek izlaista uz Super Nintendo un Sega platformām, nedaudz vēlāk spēli pielāgo arī standarta NES (Nintendo Entertainment System) konsolēm. Taču tieši šis spēles variants, kas nonācis manās rokās, ir Karaļa lauvas pirātiskā versija. Spēli izplata naskie ķīniešu pirāti - tā tiek pavairota, pielāgota, mainīta un izplatīta, apejot starptautiskās autortiesības un uzlaužot Nintendo kārtridžu aizsardzības mikroshēmas.

Sarežģītība: 5

Interesantums: 2

Vadāmība: 6

Laiks ~ 20 min.

Spēli var iziet tikai 20 minūtēs, tas jau kaut ko par sevi liecina. Tai ir tikai pieci raundi (ja neskaita bonusa raundus). Grafika ir ļoti vāja, brīzīem nevar saprast, kas ir butaforija un kas ir spēles elements. Sevišķi komiski izskatās, kad Simba mēģina nosist hiēnu uzlēcot tai virsū. Kontrole ir nedroša un nepārliecinoša, grūti saprast, kurā brīdī Simba aizķeras, piemēram, aiz kalna dzegas, un kurā neaizķeras un nokrīt. Vissliktākais šajā spēle ir tas, ka nav beigu un nav stāsta. Ja nezini multfilmu, tad īsti nesaproti, kas spēlē notiek. 

Iesaku noskatīties pārējās manis izietās retro spēles, kā arī gaidu jūsu ieteikumus!

Chip 'n Dale "Rescue Rangers" 2

Nuts & Milk

Chip 'n Dale "Rescue Rangers"

The Contra

The Goonies

Battletoads & Double Dragon "The Ultimate team"

Three eyes boy

Duck Tales 2

Darkwing Duck

114 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Šito necik tālu netiku, arī īpaši neuzrunāja. The Goonies tiku tālu, bet neizgāju. Visus čipus un dakus gan izgāju, dakos visus sikretus zināju pat emotion

Pamēģini šādas: Captain America and the Avengers, Green Beret, Duck Tales III, Jackal, Super Contra, Mermaid, Gradius. Tās arī visas izgāju.

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt