local-stats-pixel fb-conv-api

Assassin's creed - veiksmīga franšīze vai pilnīga izgāšanās?!5

80 2

Hei! Šoreiz esmu pabeidzis lielāko kanāla projektu un atbildu pats uz savu jautājumu - Vai Assassin's creed ir veiksmīga franšīze vai pilnīga izgāšanās?

Laikojiet, abonējiet un paldies par atbalstu! :)

80 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Ļoti labs video un izstāstijāt visu sīkumos. Tā tik turpināt. Liels darbs ir ieguldīts vienā video un tieši , tapēc novēlu jums veiksmi kļūt par 'populāru' latviešu kanālu. Tikai viens sīkumiņš - nopērkat jaunu mikrofonu , jo balss ir diezgan sliktā kvalitātē.

No manis +1000 cepumiņi emotion

3 0 atbildēt

Izcils video vairāk tādus! Ļoti kvalitatīvs sen tāds nav redzēts!

Abonēšu jūsu kanālu! Vēl šāda veida STUFF

No manīm arī +10000 cepumi!!! Keep up the good work!   emotion  

Lai šīs divas dziesmas tevi motivē! 

https://www.youtube.com/watch?v=P6NI29SZi_I&ab_channel=FunFaceTV ;;

https://www.youtube.com/watch?v=iClK68JdU5A&ab_channel=Singap%C5%ABrasSat%C4%ABns

1 0 atbildēt

Nekādu atvieglojumus jeb grūtības pakāpes maiņas nevienā no daļām neesmu manījis, tie ir retardoti 40gadīgie, kas dzīvo pie mammas, kas sūdzas par visu. Vienīgās lietas, kas tiešām lika pasvīst bija 100% izpilde ar Da Vinču tanku un kuģiem 4. daļā. 

Pret Konoru nekādu iebildumu, man patika, pie jaunievestās kuģošanas mehānikas varēja noprast, ka tas ir pārējas posms un vairāk no tā gaidāms ir nākamajā daļā, tātad pirāti, kas gan vēl cits. Un ar 3. daļu arī viss beidzās, Desmonda stāsts tika sapists un ar 4. jeb Edvarda Kenveja stāstu tiktiešām viss mainījās par 180 grādiem, ja tā var teikt. Backstory tika nocirsts, par 1. civilizācijas pārstāvi Juno vairs nekā. Būtu varējuši vispār cutscenes no modern times aizvākt. Daļēji tāpēc 4. daļa man likās viss stulbākā. Lielum lielā kuģošana likās tik stulba, ka beigu beigās iepatikas, jo stāsts galīgi nebija interesants, Edvarda čaracters gan tīri simpātisks. 

Bet nu ar to arī viss man beidzās. Aizvāciet modern times backstory un visu ar 1. pirmās civilizācijas saistīto, artefaktus and shitu. Tas ir viss, kas jums jāizdara, UBISOFT!!!!!!!!!!!!

Multiplayer nevienā nav bijis interesants. 

https://www.youtube.com/watch?v=0EpYEM6KfjI mmm <3

2 2 atbildēt
Agrāk fanoju par Assasin's Creed , bet nesen ielād3jot negribējās īsti spēlēt , garlaicīga. Nesen arī uz android telef. Iznāca AC Identity. Tā arī bija izgāšanās (tik slikta...)
0 0 atbildēt