local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules pārvērtētākie mūziķi.70

1005 18

Sveiciens visiem!

Ir pienācis brīdis pārcelties no Latvijas mūzikas plaukstošajām pļavām un mežiem uz milzīgo ārzemju mūzikas tirgu, kurā, kā jau nojaušat, netrūkst briesmīgu mūziķu, kuri bojā dzīvi gandrīz katram planētas iedzīvotājam (īpaši tiem, kam ar bungādiņām viss ir kārtībā).
Kā jau parasti, šajā subjektīvajā sarakstā būs minēti mākslinieki (jā, tā diemžēl viņus dēvē), kuriem nav nepieciešamā talanta, attieksmes vai kuri gluži vienkārši izvēlējušies nepareizo profesiju.

Nu tad laižam!

Reklāma
Reklāma
1005 18 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 70

0/2000
Virsrakstā ir kļūda, tur rakstīts vārds "mūziķi" :D
60 0 atbildēt

Bīberam vismaz ūsiņas sākušas augt. emotion

26 0 atbildēt

Flo Rida un Pitbull manuprāt citreiz ir klausāmi, bet varbūt vnk esmu degradējies... Iešu noklausīšos kādu no vecajiem Modern Talking gabaliem. emotion

28 3 atbildēt

Pilnīgi piekrītu autoram,tagadējie hīti ir kā viendienītes cik ātri nāk, tik ātri tos nomaina citi tādi paši sviestaini gabali bez jebkādas dziļākas domas,izeja ir, alternatīvā mūzika,alt roks,alt poproks utt tur ir gan vārdi ar jēgu gan patīkams instrumentālais izpildījums.emotion

20 0 atbildēt

Turpini rakstīt! Tavus tekstus un vārdu salikumus ir baudāmi lasīt!

Par tēmu - pilnībā piekrītu! Lai gan pati esmu 90to gadu bērns, kad topu virsotnēs bija Britnija, Backstreet Boys un citi mākslas šedevri, jau tajā laikā manās mājās, kasetēs ierakstītas, skanēja dziesmas no tādiem izpildītājiem kā Led Zeppelin, Guns'n'Roses, Queen, Kiss u.c. Ar laiku mūzikas gaume pamainījās, klāt visam nāca smagais metāls, paviegls indie roks un vēl visādi citādi mūzikas stili, taču par spīti tam, ka kaimiņiem mana mūzikas gaume nepatika, bet vienaudži to vienkārši neizprata, priecājos, ka uzaugu kopā ar kvalitatīvu, labu mūziku, kuru turpinu klausīties joprojām. Ikdienā klausos tikai savu iecienītāko dziesmu playlist'es, taču retu reizi sanāk tepat, internetā, uzdurties kādam rakstam par zvaigžņu jaunākajiem hitiem. Tad nu gribot negribot nākas uzzināt kas ir "I'm sexy and I know it" un "Gangnam style". Par šo tēmu es varētu runāt ilgi, taču kopsavilkumā varu teikt tikai to, ka man ir kauns par to, ka mūsdienās populāra mūzika skaitās tā, kur puskaili cilvēki ar neveiksmīgi erotiskām kustībām goroties pa skatuvi, dzied vienu un to pašu banālo pantu, saucot to par dziesmu. Taču cenšos norobežoties no tā visa un diezgan labi sanāk. Uz klubiem neeju un EHR mans radioaparāts atteiktos pieņemt pat ja es gribētu to paklausīties.

Gaidu vēl kādu turpinājumu šim rakstam un, protams, + no manis!

17 0 atbildēt
Emm... nezinu kāpēc, bet pitbull ir klausāms... :D vismaz pasmieties par viņu noteikti var... :D vienreiz skatījāmies visus viņa klipus, lai atrastu viņu bez saulenēm... :D
19 3 atbildēt

Nosauciet kaut vienu mūzikas instrumentu, ko šie "talanti" izmanto savās dziesmās. Un tagad aizdomājaties kā var būt mūzika bez mūzikas instrumentiem? Visa jēga jau tam visam sen ir zudusi.

Bet šitie visi augstāk minētie man atgādina *****as, jo viņu vietā viss (jā, tas mežonīgais "darbs") tiek izdarīts, kamēr viņš pats ne sūda nerubī un sēž autortiesību īpašnieka ķēdē.

Un, protams, es nekad nesapratīšu tos, kas iet uz tādiem koncertiem, pērk "dziesmas" un jel kādā citādā veidā maksā naudu par to - neko. 

14 1 atbildēt

Labāk nesāc. Ja sāksi uzskaitīt visus pārvērtētākos mūziķus, tad varēsi gadiem ilgi veidot rakstu sēriju. emotion

12 0 atbildēt

Vislabākā mūzika ir tā, ar kuru ir izaudzis cilvēks. Teiksim, man tā bija tad, kad parādījās televizors, 2000 gads, VIVA kanāls, krievu kanāli, Darude, Virus, Akula, Bonfunk Mc's, Limp Bizkit, Linkin Park. Neteiktu, ka viņu repertuārs kvalitātes ziņā bija daudz labāks par šodienas kvalitatīvo elektronisko mūziku, ar tās producentiem, vai arī šodienas kvalitatīvi un hi-tech izstrādāto metālu, bet šī mūzika tik dziļi iesēdās sirdī, ka priekšoroku dodu tai, kā saka- ne meinstrīmam. Un varu derēt, ka šodienas paaudzei pēc laika būs tāpat- šī mūzika, kas tagad ir meinstrīms vienmēr viņiem izsauks pozitīvas emocijas, atmiņas, utt., un būs cita mūzika, kas salīdzinot liksies viņiem- nu jā, manā laikā vot gan bija mūzika, bet tas kas ir tagad, ir nu pilnīgs s###. Tā lūk. It's all about emotions. Un nebūtu internets tik plaši izplatīts, nebūtu daudziem te baigajiem labas mūzikas fanātiķiem, iespēja tik viegli uzzināt un atrast to, kas patīk viņiem.

9 0 atbildēt

Mūsdienās neko vērtīgu nemaz nav iespējams dzirdēt. Normāla mūzika ir jāmeklē.

8 0 atbildēt

Un cilvēki vēl brīnās kāpēc es klausos metālu. emotion

8 0 atbildēt

Es pārsvara klausos roku, piem, nesen noskatījos AC/DC 2009 gada koncertu Argentinā, gribētos redzēt kurš no šiem mūziķiem, taja vecumā, kāda ir tie kungi,  varēs tā aizraut publiku un dzīvajā tā uzstāties.

7 0 atbildēt
Meh,es labāk paklausos linkin park 'hybrid theory' vai 'meteora' albumus!
6 0 atbildēt

Oho, Bīberam datorūsiņas emotion

5 0 atbildēt

Pēc pēdējās bildes noprotams, ka Kriss ir kreilis emotion

4 0 atbildēt

man personīgi patīk roks, tagad neuzskaitīšu kuras grupas utt, bet nu ir reizes kad var tā patās paklausīties kādu no šiem māksilniekiem vai cittu un nav svarīgi, kas skan,  fonam, lai nav jāklausās pulksteņa tikšķēšana....

4 0 atbildēt

Super! Vairākus teikumus no šī raksta var saglabāt "interesanto izteicienu mapītē!" Kā saka -  raksts ar "odziņu!''

4 0 atbildēt

nav sanācis dzirdēt neko no krisa brauna.

paldies,ka pabrīdināji.cerams,ka arī nomiršu neko nedzirdējis.

3 0 atbildēt

Kriss Brauns kādu laiku tika dēvēts par nākamo Maiklu Džeksonu (tas ir - cilvēku, kas ieņemtu Maikla vietu popa karaļa statusā), taču kā jau daudzi mūsdienu slavu guvušie cilvēki, nogāja no ceļa visu savu incidentu dēļ! Vienā ziņā skumji!

3 1 atbildēt

Iemācies atšķirt nepatiku no skaudības (tas nav viens un tas pats).

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »