local-stats-pixel fb-conv-api

Marlon Roudette4

22 0

Marlon Roudette ar grupu "Mattafix" rakstījis ir labas dziesmas 21.gadsimta laikā. Ar grupu apceļoja gandrīz visu pasauli,daudz tūres un koncerto miljonu priekšā..Un jau Marlon ir atpakaļ uz skatuves Londonā, prezentējot savu jauno dziesmu "Matter Fixed" , kur dziesmā apdzied par sevi..Marlon Roudette piedzima pirms 28 gadiem Londonā, dēls mūzikas producentam un dēls māksliniecei/dizainerei..Ģimenes problēmu dēļ bija spiests ar māti pārcelties uz dzīvi St.Vincent un Grenadines, bet 17 gadu vecumā, viņš atgriezās atpakaļ dzimtajā pilsētā - Londonā.

Ļoti nejauši talantīgais Marlon Roudette iepazina savas tagadējās grupas "Mattafix" otru dalībnieku Preetesh Hirji.

Un jau 2005.gadā abu kopīgā dziesma "Big City Life" iekaroja Anglijas topa galotni, grupa bija patīkami pārsteigts.Kā atzīst pats mūziķis, dziesmu uz ģitāras sarakstīja pa dažām stundām un varbūt tāpēc bija šokēts, ka hīts tomēr uzkāpa TOPos.Neskatoties uz milzīgo atsauksmi par šo dziesmu, dziesma "Big City Life" iekaroja pirmo vietu Austrijā,Vācija, Šveicē un pat Jaunzēlandē. Šī dziesma tika apbalvota kā labāka dziesma 2006.gada "Sommermärchen" festivālā Vācijā.

Bet tad mūziķis gribēja izdot savu albumu.Pats saka, ka rakstījis dienām un naktīm dziesmas tikai par to ko jūt un to ko ir pieredzējis.. Mīlestību,prieku,nāvi utml , viņš vienkārši to juta.Viņš sāka rakstīt vairāk personīgās un klasiskās dziesmas.Pie albuma Marlon Roudette strādāja pa diviem gadiem un ir jau acīmredzams rezultāts.

Un tad nāca pavisam atšķirīgs singls no citiem, bija neliela pauzīte mūziķa karjerā, pirms šī dziesma tika laista publikai. Tā ir jaunā dziesma "New Age" , kas ir iekarojis jau pat European Hit Radio 12.vietu.

Mūziķis atzīst" Es nekad nebūtu domājis, ka izsitīšos tik tālu pasaulē, bet visvairāk palīdzēja dziesma "Big City Life" un milzīgs paldies manam draugam Preetesh Hirji."

Roudette: "Es nekad neesmu vēlējies būt slavens,nekad neesmu stāvējis pie spoguļa un apbrīnojis sevi, es biju parasts bērns kā pārējie, bet tagad manā dzīvē iedegas dzirkstelīte un es kļuvu pazīstamāks pasaulei."

_____

Pats personīgi agrāk ļoti klausījos "Big City Life", piedziedājums bija lipīgs, bet tad kad meklēju mūziku , ko ielikt savā mp3 atskaņotājā uzgāju uz dziesmas "New Age" , kas nu jau ir iekarojusi 12.vietu EHR ! Dziesmas ir dažādas , bet tomēr "lipīgas"Tāpēc zemāk jums ir iespēja noklausīties abas dziesmas.

----

Viss tulkots no Marlon Roudette portfolio.

Un starp citu Marlon Roudette šodien ir koncerttūre Vācijā,Cologne!





22 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

ahh, big city life sen nebija dzirdeets (mm).

 

++

0 0 atbildēt

Sākumā lasot tekstu gribēju likt -,jo vis copy paste bet noklausijos big city life tomer ielikšu + ,jo dziesmu kādus 5 gadus nebiju dzirdējis :D

0 0 atbildēt

Ak dievs, kad es skatījos New Age videoklipu visu laiku dmāju, kas tas pa čali, jo likās riktīgi redzēts un tagad zinu kur.. āāā cik forši, ka viņš ir atpakaļ, jo New age tiešām ir ļoti laba un izdevusies dziesma. :))

0 0 atbildēt