local-stats-pixel fb-conv-api

Bellas kāzu kleita23

374 38
Reklāma
Reklāma
Reklāma
374 38 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 23

0/2000

Nu zini, tā kā man ir izglītība šajā jomā un literatūras kritika piedien maniem pienākumiem, tad tik tiešām uzrakstīju savas domas. Toties pēdējā daļa mani beidzot ieinteresēja, tapēc arī tapa raksts un tas, mandomāt, ir pozitīvi, ko? ;) Rudenī velk uz romantiku :)

25 1 atbildēt

Tā jau viss būtu jauki ja grāmata un filma netiktu kārtējo reizi lieki nolikta :)

16 4 atbildēt

Varēji vienkārši uzrakstīt tikai par to kāzu kleitu, nu priekš kam jaukt tur iekšā savas problēmas ar alkoholu. emotion Saturiski nekāds raksts, viedoklis tev kā literatūras kritiķim nu tāds pajēls, bez stingriem faktiem, tāda standarta cilvēku viedoklis,kuram nepatīk filma un tas viss,arī es to māku bez visas tās izglītības.

11 2 atbildēt

Nekas

3 0 atbildēt

Un jam, 4,5,6,7,9 ir jauks fotoshops takaa, jaam. emotion

2 0 atbildēt

Man patika 6. un 11. :)

2 0 atbildēt

Grāmatu neesmu lasījusi - negribēju sevi ar ko tādu apgrūtināt, jo, filmu pirmo reizi skatījos, kad bija iespēja to pa LNT noskatīties, nu godīgi.. es nesaprotu - ko visi tā uzvelkās un fano par to lēto balagānu, es ar grūtībām pierunāju sevi nepārslēgt kanālus, līdz beigās padevos šim kārdinājumam. Nekāda īpašā satura vai ticamības, scenārijs arī pliekans.. tēlojums mani arī neaizrāva, jo man patīk tādas filmas, kad tu skaties, un ticamības moments ir tik liels, ka tiec ierauts filmā iekšā.. pazaudē laika un telpas izjūtu.. bet šo es pilnīgi bez nekādām iepriekšējām negācijām sāku skatīties un diezgan stipri vīlos.. jo domāju, ka būs kas foršs un aizraujošš, ja jau visa pasaule tā sajūsminās. Acīm redzot es neesmu visa pasaule, un es taviem komentāriem V von Lehndorff pilnīgi piekrītu! 

2 0 atbildēt

15.smuka 

2 0 atbildēt

Nujā, bildes jau būtru skaistas, ja reāli tas viss nebūtu fotošops, takš internetā ir tik daudz īsto bilžu un mājas lapās, ar tām variācijām, kāpēc bija jābāž šādi mēsli? ko?

1 0 atbildēt

Mūsu Bellai būs par mazu :/

1 0 atbildēt

Skatoties filmu uzreiz pirmā doma, kad ieraudīzju kleitas mugurpusi bija- MAN ARĪ TĀDA BŪS! :D Priekša man tā mazāk, bet mugura ir ļoti skaista. 

Gribētos zināt kādas grāmatas tad Tev patīk un filmas?

0 0 atbildēt