local-stats-pixel fb-conv-api

2pm5

42 0

2PM-Tā ir puišu grupa no D-Korejas.

Orģināli grupas sastāvēja no 7 dalībniekiem,bet pirms 2 gadiem sanāca liels skandāls ar vienu no dalībniekiem,un pašlaik grupa turpina darboties kā 6 dalībnieku grupa.

2PM ir pazīstami kā Beastly Idols.

Grupa debitēja 2008.gadā ar dziesmu "10 points out of 10 points".

2PM ir apakšgrupa grupa "One Day",kas sastāvēja no 11 dalībniekiem(pirms viena dalībnieka aiziešanas) . ONe Day satstāv no 2 grupām 2PM un 2AM.

2009.gadā notika liels skandāls,kad atklājās ka grupas līderis Jaebum 2005.gadā Myspace bija rakstījis aizvainojošas lietas par D-Koreju(mums varbūt tas nebūtu nekas,bet Korejā ir cita kultūra,un tur tas tiešām ir liels skandāls).Uzradās daudz protestētāju,un lūdza lai Jaebum pamet grupu,bet Kompānijas boss paziņoja ka Jaebum paliks grupā,nākamāja dienā pēc paziņojuma Jaebum pats paziņoja ka pametīs grupu un atgriezīsies savās mājās ASV.Kad viņš aizbrauca sākās daudz protesti pret kompāniju,kur cilvēki lūdza lai Jaebeom atgriežas grupā,notika daudz Flash Mob visā pasaulē,youtube tika likti video no Austrālijas,ASV,Eiropas,Āzijas,Dienvidamerikas.Fani visā pasaulē lūdza lai Jaebum atgriežas 2PM,bet faniem par nelaimi tā nenotika,bet tagad Jaebum ir atpakaļ D-Korejā,tikai kā soloartists.

2PM un 2AM trennēšanās dienas(D-Korejā lai kļūtu par slavenību ir gadiem ilgi jātrennējas,jāmācās dejot,dziedāt,arī valodas,ir daži gadījumi kad trennējas pat 8 gadus,kā piemēram Jo Kwon no grupas 2AM)tika uzņemtas dokumentālā raidījumā "Hot Blood".

2PM atšķiras ar to ka viņu kompānija,atšķirībā no citām D-Korejas kompānijām,gribēja lai 2PM rādītu vairāk pieaugušu un nopietnāku imidžu nekā tikkai pretty-boy,kā tas ir daudzās citās D-Korejas puišu grupās.

2PM ir izlaidusi 3 studijas albumus

2009-The First Album 1:59PM

2009-Thailand Special Edition

2011-2PM 2ND Album Hands Up

1.Video-dziesma ar ko viņi debitēja

2.video-viņu No.1 singls.

3.video-tikko iznākusī dziesma.

4.video-dzīvā uzstāšanās-sākas 2:18

5,video-labāko uzstāšanos apkopojums-balstīts uz dejošanu

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3  4 »
42 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

esmu par viņiem dzirdējusi, bet man tomēr vairāk patīk jpop. emotion

2 0 atbildēt

viņi ir jau kpop klasika emotion

*sāk dejot again&again*

emotion 

1 0 atbildēt

Nja,cepuri nost Junsu,viņš tiešām labi dzied ;)

emotion 

0 0 atbildēt

Autor tā turpināt labs raksts !!!

0 0 atbildēt