local-stats-pixel fb-conv-api

choco`n`seeds5

54 2

laimīgie/nelaimīgie ēdienu pidzīvojumi- saukšu to šādi

Varbūt esat ievērojuši veikalus "Zaļā Govs"- īsumā par veikalu, diezgan padārgi priekš skolniekiem, studentiem un pensionāriem(mēs esam grupas kurām pārsvarā trūks nauda) :D Bet ne par to stāsts, gadījās iekāpt šajā veikalā un, protams, ka roka paslīd un paņem dažas interesantas lietas =^.^=

1. Jā, batoniņi kuru pamatā ir sēklas "suitable for vegetarians" nospēlēja savu lomu un es viņus paņēmu

1).ir Original. Kas ir sēklas ar medu

2).ir sēklas ar kerobu (?kas pie velna. Cik es sapratu tas ir kā šokolādes aizvietotājs?Padalieties ar info- !ja zinat pareizo! atbildi).

Sēklas kas ietilpst šajos batoniņos: saulespuķu,ķirbju, lins;eklas, sezama un ir arī atrodamas auzu pārslas un muskatrieksti. Nesatur kviešus un pienu. Jā, saturs jau krāšņš... un tagad pie garšas, visi cilvēki kam iedevu pagaršot nebija lielā sajūsmā, drīzāk pretēji, bet jo vairāk ēd jo garšīgāk, kaut arī sākumā tas liekas slimi, bet ēdot un domājot cik, pie velna, tas ir veselīgi sāk iegaršoties, unviss lielāko atbalstu guva orģinālais gabals ar medu, jo tā feikotā šokolāde negaršo pēc šokolādes un es viņu vietā uz iepakojuma nerakstītu "you won`t believe it`s not chocolate!" njam.

Dodu šiem abiem 3/5 tikai dēļ veselīguma ^^ ja godīgi vel noteikti kādreiz nopirkšu orģinālo, interesants un ietecams gabals. āh un cena, protams, ka čeka vairs nav, pēc atmiņas apm 0.50-0.60 sant/gab.



2 Uz beigām jāatstāj tas labākais :)

Upeņu šokolāde, 60% kakao un organiska.

Ja godīgi ietilps manā šokolādu 3niekā. Superīga garš, mazliet parūgta(ļoti minimāli)un upeņu pildijuma. NOM NOM. bēet, viens liels mīnusssss :( cena apm 1,50-1,60 nu bet tas ir ļauni, man vienalga ka tur rakstīts "The art of chocolate" NĒ!

Došu 5/5 neņemot vērā cenu, bet gan garšu kārpiņu apmierinājumu.

P.S. ja godīgi nav kur šāda tipa rakstus ievietot, jo tās nebūt nav receptes, bet lai iet =^.^=

p.s.s. atvainojiet par rakstības kļūdām un vispār par šo internetatkarīgoneliteraronesakaisto rakstīšanas manieri.

Paldies

54 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

labi pārskatāms texta izklāsts ;DD

0 0 atbildēt

Man arī ļoti garšo šie batoniņi :) 

Būs jāpagaršo šokolāde!:)emotion

0 0 atbildēt

Par daudz teksta. emotion

0 1 atbildēt