local-stats-pixel fb-conv-api

McDonalds VS Hesbugers203

1156 81

Gan jau ka ir daudzi , kas ir salīdzinājuši Mcdonaldu ar Hesburgeru! Pats visbiežāk eju uz Hesburgeru , jo tu ir labākas cenas! Šoreiz es salīdzināšu čīzburgeru no Mcdonalda un siera burgeru no Hesburgera! Lai gan burgeri ir līdzīgi to receptes nedaudz atšķiras , piemēram, hesburgera čīzītim klāt liek arī majonezi ar gurķiem , kas man ļoti garšo un dod patikamu garšu! Mcdonalda cīzītim ir garšīgāka gaļa kas ir liels pluss , jo gaļa ir galvanā sastāvdaļa tāpēc tai jābūt garšīgai!! Bildēs čīzītis no mcdonalda ir nedaudz saspiedies jo nesu viņu līdz Hesburgeram!

1156 81 203 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 203

0/2000

Tie kuri šei raksta, ka nekas labs nav klūdās, jo tikai veikstas analīzes kādēļ MC tur tādā noslēpuma burgera receptes, analīžu rezultāts ŠOKĒJOŠ... nevienas kaitīgās vielas, cilveki paliek resni no burgeriem, jo tur ir baltmaize un burgerus ēd katru dienu pa vairākiem, nav brīnums, ka resni paliek, ja vel uzdzer aukstu dzērienu, kas palielinu ēst gribu, tākā burgerus droši var ēst, bet protams ar mēru!

168 4 atbildēt

Sakārdināji. :/

83 1 atbildēt

Poh es par maķīti!emotion

102 30 atbildēt

Jā, lai cik dīvaini ar nebūtu, šajos izstrādājumos nav kaitīgo vielu, kā pasaulē ir pieņemts uzskatīt, vismaz ne gaļā! Burgeri savu slikto slavu ieguvuši dēļ garšīguma un lētuma, tāpēc arī cilvēki uzbarojās, jo vienkārši apēd-daudz!

ja man jāizvēlās, tad hesburgers, jo cena pieņemama, piekam pagājušo gadu ēdām pa lēto, kaimiņi bija izsvieduši kaudzēm atlaižu kuponus, ko mēs savācāmemotion , makdonaldam dārgāk un neuzskatu, ka adekvāti maksāt vairāk par šāda veida izstrādājumu. Garšas ziņā līdzvērtīgi, katram savi + un -

Bet nu uzskatu, ka tā nav ikdienas paika, jebkurā gadījumā. A un vēl, nolicēji, nesakat, ka nekad burgerēstuvē nav būts, vienmēr taaaadas rindasemotion tas ir tas pats, kas noliek Roltonus, bet pa kluso rij...emotion ir tāda cilvēku kategorija!

Autore-malaceemotion

55 0 atbildēt

shvaki, ka makjiitii pie mums nav paaraak liela izveele, nu vismaz ja saliidzina ar aarzemeem, kur ir daudz lielaaks klaasts dazhaadu eedamo!

P.S. Hesburgera frii kartoshka netuvu nav tik laba kaa MC kartoshka emotion

49 1 atbildēt

Es par HESĪTI :)

58 23 atbildēt

Heh, kā sagribējās burgerīti...

16 0 atbildēt

tāpat garšīgi

15 0 atbildēt

Es biežāk ēdu Hesītī, kgan Maķīts ir labāks. Jā, Hesīts lētāks, bet nu, you get what you paid for. Hesītī tie burgeri pārsvarā ir šķībi, mērcīte vienā sānā, beigu beigās ķēpa ēdot. Maķītī gan vnm smuki salikti + MC ir mājīgāks, Hesītī sajūta tāda, ka kkāda lētā metro ieskrietuve.

15 3 atbildēt

Burgerkings SMAGI atspārdītu abus - labākā burgeru ēstuve EVER. Jebkurš, kas viņā ir ēdis, man piekristu. Žēl, ka Latvija savā iekšējā tirgū ir ielaidusi MC pirmo.

12 1 atbildēt

Man vienīgam abi šitie izstrādājumi izskatās vnk neēdami?

22 13 atbildēt

es labaak eedu garshiigaaaku un veseliigaaku paartiku!!

12 4 atbildēt

Hesburgers uzvar cīņā pret Mc..

10 2 atbildēt

Es labāk sviestmaizīti izvēlos...

14 7 atbildēt

Par gaumi nestrīdās ... emotion

7 0 atbildēt

Es par hesīti, jo tuvāk un letāk.

7 1 atbildēt

es par hesburgeru... mmmm:)

15 9 atbildēt

Labāk būtu ēdis kaut ko normālu! Tam burgeram gaļa pat tuvumā nav stāvējusi! emotion

19 14 atbildēt

Poh, Hesītim ir kuponi :D :D

3 0 atbildēt

Hesburgers nestāv klāt Makdonaldam....

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »