local-stats-pixel fb-conv-api

Kā sataisīt ūdens pīpi.12

Tātad sen neesmu, neko licis iekšā, spokos, šodien izdomāju pīpēt ūdens pīpi, un cik esmu runājis ar draugiem, kādi 7/10 īsti pareizi nemāk sataisīt ūdens pīpi.


Tātad pastāstīšu jums savus mazos noslēpumus, un ja patiks ielikšu vēl kādu rakstu par tradīcijām un receptēm.

188 4 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Paldies. Kaa ir ar to ogli? Es parasti, kad to aizdedzinu, sagaidu, kad beigsies taa dzirksteljoshana un tad pati puushu ogli tik ilgi kameer taa paliek pilniigi sarkana.

5 0 atbildēt

nodereeja..;)

2 0 atbildēt

es vsp tādas huiņas neatbalstu

7 5 atbildēt

nu kad tā ogle beidz dzirksteļot, tad vienkārši liec virsu un viss.

nav jāgaida obligāti kamēr sarkana paliek.

1 0 atbildēt

11. bilde ar aprakstu par uudenspiipesi ekurinaashanu ir tik ljoti nepareiza! Nedriikst, nē nu drīkstēt jau drīkst, bet galīgi nav ieteicams vilkt dūmu! Tabaka nav uzsilusi un velkot vienkārši tiek vilkta tvana gāze, kas izdalās no ogles, tā tiek vilkta jebkurā gadījumā, bet ne tik tīrā veidā! Labāk pagaidīt 5minūtes, un papūst uz ogli ik pēc kādām 30sekundēm, lai nedziest un tad tabaka jau būs sākusi savu darbiņu. Un tad sākt vilkt, šādā veidā pēc pirmā vilciena, jau būs smuki dūmi!

 

par caurumiem, nu nav īsti labi, sanāk, ka baigi tiek sūkts iekšā gaiss, bet labāk uztaisīt caurumus zem ogles un uztaisīt 1-3 caurumus kautkur maliņā, pa kuru plūst gaiss. Visā visuma normāls raksts. Būs jāpadalās ar savām gudrībām ar! :)

 

1 0 atbildēt

nu es nepiekriitu tam, ka duumi ir mazaak, ja ledus... jo reāli mēs ar dažiem čomiem pa retam paņemam ūdenspīpi līdzi mašīnā, un parcik tagad ziema, tad gāžam pilnu ar sniegu, un pārlejam mazliet ar ūdeni lai izkūst, un tas ūdenis ir ledains... bet nu mašīna piekurīta viens un divi ;)

1 0 atbildēt

Sataisiit maku,bet ko darit ja aizserejusi? :( ka lai iztir, viskautkadigi megjinaaju skalot un tirit ar visadam mikstajam dratitem, bet nekaa..

3 3 atbildēt

man bja arii mazaa tada ka tew tikai sarkana...tew tajaa cipa kristalinjaa ari ir podzinja kura nedarbojas??emotion

bet vispar es taisu bik savadak..es lieku tikai vienu folija kartu varbut tapec tik atri izdeg tabaka...par tirishanu vismaz kad pirko lielo udenspipi man komplekta naca 2 bisrstites viena resnaka ,otra tievaka nu jau bus 4 gadi un nav aizserejusi.

0 0 atbildēt

nu, vai nu recepte.. bet + jo uzzināju ko jaunu un noderīgu!

0 0 atbildēt

www.udenspipes.lv

Pārdodam ūdenspīpes, tabakas aizvietotāji, ogles   emotion

https://www.facebook.com/udenspipes.lv?ref=hl ;;

0 0 atbildēt