local-stats-pixel fb-conv-api

homemade portable audio17

162 3

Hello. redzeeju rakstu par pasizgatavotu booomboxu. varu paraadiit savus veikumus. nu jau kaads laiks pagaajis ir. tie uz ritenjiem tapa pagajushaa vasaraa. :) viens no projektiem jau 6 gadus vecs. :) (mugursoma)

162 3 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Skaņas kvalitāte laikam tai somai iespārda! :D

23 0 atbildēt

logitech tika izvelets jo tapat skan labaak pa tadu acme, sweex, hama utt tie pat baroshanas bloku nevar normalu ielikt. ka diode sak palikt blaava uzgriezot paari pusei. :D  un logitecham ka ari auto pastiprinaataajam tika piemekleeti filtri labaakai skanjai. kofers tika parbaudiits studijaa. tur bija parsteigti ka es uz ausi biju dabujis tik labas liiknes.  nu nejav kads ari ies vilkt pa ielu koferi ar kadam tur hi end tumbaam.  ir tadi laika apstaaklji kaa lietus. :) un ko vairak vaig ar draugiem parkaa paseedeet. labaak noteikti kaa ar telefoonu klausities mp3 :D 128 bitreitaa :D haters gonna hate!

7 0 atbildēt

Kā es gribētu to somu!emotion

1 0 atbildēt

Draugam bij tieši tāda pati soma uzstaisīt skaņa bij laba un normāli varēja kalbasīt emotion

1 0 atbildēt

un tumbam kastēs ir liktas uz nahaļavu vai tomer ir tilpums aprēķinats? jo ir tā ka kastei bus precizāks tilpums paredzetajam tumbam, jo kvalitativāka skaņa būs.

0 0 atbildēt

Man bija mugursoma ar mazajiem spīkeriem iekšā bet soma saplīsa, izavēju ārā:D

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

logitech tiesam nav ta labaka skanu sistema ir tikkai spalgie uz zemie toni videjo  vispar nav, beigas skana ir briesmiga, kaiminus tik var kaitinat.. Un ir ari atskiriba no kada materiala ir skalruna kaste gatavota, ne velti hi-fi skandas kasti ar labiem skalruniem taisa no ista koka kas maksa lielu naudinu, skaidenes un plastikats ir letais variants, tapec domajams ka tai somai tiesam skana varetu buut ne ta labaka.. 

0 2 atbildēt