local-stats-pixel fb-conv-api

WC šķūnings..18

240 12

Jau sen bija doma visus ventilatorus aizstāt ar lielu radiatoru, kas spēj visu pietiekami nodzesēt. Ašais variants bija pa 10Ls iepirkt vismazākā gabarīta standarta radiatoru, trubiņas un pārējos savienojumus aizņemties no jau eksistējošās WC dzeses.

Nākotnē plānots iepirkt labāku sūkni ar tanku un to iebūvēt korpusā, kā arī piepirkt WC pribambasus, lai dzesētu videokarti, čipsetu, cietņus un iespējams arī barokli.

Lielākais čakars sanāca ar ūdens iepildīšanu sistēmā un atgaisošanu, jo lai radeatoru piepildītu, nācās ar šprici iepumpēt kādu 1-1.5L šķidruma. Pašlaik gan pēc dažu stundu darbošanās temperatūra ir kādus 1-2 grādus augstāka nekā istabas temperatūra. Tā kā procis ir C2D E6750, tad arī būtu ļoti pagrūti to uzkurināt.

Apmēram sanāca šādi:

240 12 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.google.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Idiots....

29 1 atbildēt

Interesanta ideja, lai gan lielu jēgu šeit es neredzu, ja nu vienīgi tu to savu pc taisies forsēt nonstopā or smth..

bet.. galvenais jau, lai pašam interesanti

17 0 atbildēt

ko nozīmē tas WC? man asociējas ar tualeti drīzāk :D Ok tikko sapratu, water cooling?

12 0 atbildēt

WC šķunings emotion

4 0 atbildēt

Magaivera cienīgs aparāts..

2 0 atbildēt

Tu esi Lohs

2 0 atbildēt

es neko isti no tam bildem nesapratu vareji vairkak uznemt :(

2 0 atbildēt

man noderetu a to zb ka nosvilst visu laiku kkas

1 0 atbildēt

kpc tev vajag ūdensdzesi tik lēnam procim. es jau nesaku ka viņš ir slikts vnk no tāda nav jēgas ja nav virstaktēts.

1 0 atbildēt

hmm un kā tu domā dzesēt iekšā sakarsušo šķidrumu kas tur rinķos?  tas baltais lielais radiators nekam neder, vajag auto radiatoru un lai kautkas dzesētos istaba stāvot tam radiatoram vajadzētu papildus velntilātorus kas viņu dzesē, lai iekšā esošais šķidrums kas cirkulē caur radiatoru uz to visu kompja sistēmu ietu vēsāks.

1 0 atbildēt

Paskatoties uz pirmo bildi atverējos tos laikus pie pc, visas tās vadu jūras, un ja vajag ko atrast, ej un pinķerē visu ārā. Cik ērti tomēr tagad lietot portatīvos :)

1 0 atbildēt

varēja būt drusciņ plašāk viss parādīts, kas un kā.

1 0 atbildēt

orģināli!!!

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

es likšu plusu, jo izskatās baigi interesanti (un neko no tādām lietām nesaprotu un neko tādu nebiju redzējusi), bet man kkā svarīgs ir arī vizuālais noformējums, patīk ,ka viss savās vietās un smuki. :) Bet nu kā jau teicu plusiņš no manis.

0 0 atbildēt

omg, jus ar sawiem mulkigajiem komentariem wsp kko saprotat?

principaa tempertura, kas tiek dzeseeta ir 50+  ! un lai atbriwotos no tadas temperaturas pietiek ar istabas +17 - +20 , ja ir pietiekami liels tanks, kas spejigs atdot temperaturu...

0 0 atbildēt

Īstenībā kaut kas stulbs, labāk būtu ar meiteni kur aizgājis, nevis sēdējis stūrī un PC taisījis, ja vēl tam būtu jēga..........

ventilātors dzesē un ir labi :D

0 1 atbildēt