local-stats-pixel fb-conv-api

Volvo smagā elektronikas remonts.16

Sveiki Spoki. Velos padalīties ar vienu manis uzvarētu elektronikas brīnumu. Uzreiz piebildīšu, ka neesmu profesionālis, no elektronikas var teikt neko nesaprotu, vienkārši mans hobijs ir remontēt dažādas lietas, nevaru atturēties nepamēģinājis sataisīt ko salauztu, pat ja vienkāršāk ir nopirkt jaunu. Izklaides un sev pierādīšanas pēc. Ja ir interese, varat apskatīt arī citus manus rakstus Praktiskajā Spokā.

Priecīgu skatīšanos, varbūt kādam noderēs kāda ideja vai tas pamudinās izdarīt arī ko pašiem ar savām rokām.

383 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Lai nu ka,bet vecīt cepuri nost par tavu pacietību to taisīt emotion emotion

13 0 atbildēt

skopais maksa divreiz iesu stradat pie vina

5 0 atbildēt

Nu te cita situācija, keksam tā ir privātā mašīna, pats brauc, pats taisa, ja var tad ietaupa. Ja šitas variants atkodīsies tad nāksies vien pirkt ko lietotu, a tā- izpalīdzēju bez maksas, ja nostrādās kadu laiku, ļoti priecāšos. Pus gadu viņš brauca vispār bez tām pogām, tikai automātā, tagad uz ziemu grib tomēr sataisīt. Laiku pa laikam, kad nav nekur jābrauc montēja nost un deva mēģināt visādiem meistariem sataisīt. Bet bez tā agregāta pat nepabraukt. Nu tā kautkā. Nupatās bija uzlicis, saka ka beidzot darbojas. Redzēsim cik ilgi.

3 0 atbildēt
Šitā ir ļoti svarīga štelle, ja, piemēram, nepieciešams uzbraukt prāmim uz otrā stāva klāju. Vienkārši automātā nedrīkst dzīt virsū, kārba lēkās 4,3,2,5,2, ****ohens!
2 0 atbildēt

Zelta rokas emotion  tu ar to varetu nodarboties nopietnaak

1 0 atbildēt

Malacis ta malacis, bet es vienu nesaprotu.  Kas tur pie velna var maksāt 1000 eur jaunai detaļai?!?! Es zinu ka no elektronikas diezgan maz saprotu, bet tomēr... Ļoti dārgi izklausās. Es nesaku ka tu nepareizo cenu sauc, vienkārši es nesaprotu kas tur tik traki var maksāt

1 0 atbildēt

Galvenais, lai uz ceļa nepaliktu. Vai varēs pārslēgties un braukt Automāta režīmā?

0 0 atbildēt

Tu maz apjēdz cik tādas sīkās daļas maksā?

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt