local-stats-pixel fb-conv-api

Lapenes būvniecība - vienkārša un ar minimālām izmaksām19

Sveicināti, Spoki!

Mans pirmais raksts.

Nospriedu, ka jādalās pieredzē ar padarīto, jo pirms aptuveni diviem gadiem pats meklēju idejas un informāciju par to, kas būs šajā rakstā. Varbūt kādam noder iedvesmai vai jaunai idejai.

Mērķis - uzcelt lapeni, kura pašam patiktu + ieguldot max maz eiro.

Ideja dzima 2017. gada sākumā, realizēta 2017. gada maijā-jūnijā, pabeigta 2018.gada jūnijā.

Neesmu amatnieks, galdnieks vai kādas iekārtas operators. Tikai entuziasts ar idejām, sapņiem un savu sapratni par to realizāciju.

« 1  2  3 »
270 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

smuki,bet nepraktiski. Pārāk smagnēja un sarežģīta konstrukcija,pēc pirmās lielās krusas jumtā būs caurumi,jo tas plastmasas mēsls netur krusu,pārbaudīts,tāpat vajag malas aiztaisīt ,augšu ar to caurspīdīgo mēslu,ko saliki uz jumta un apakšu bez šķirbām,lai var sēdēt arī ne tik siltā laikā un vējš nepūš cauri,kā arī stipra vēja laikā ar lietu būsi slapjš.Mēs izdarījām vienkāršāk ,pie 4 cauruļu galiem piemetinājām leņķdzelzi,kurā ielikām vertikāli brusas,sanaglojām kopā,apšuvām visu ar colīgo dēli, uzlikām vienslīpuma jumtu,kuram tagad virsū rannila,jo sākumā arī uzlikām to caurspīdīgo mēslu un gatavs,jau gadi 10 stāv,grīda bruģis..(PS. nekas netika pirkts)dabūts darbā kaut ko demontējot utt.

10 0 atbildēt

Ne nu ta visai skaista un majiiga  emotion 

6 0 atbildēt

 emotion Malači! Vienmēr ir patikušas lietas kuras būvē neprofesionāļi. Šādās būvēs ir vairāk sirsnības!

6 0 atbildēt

 emotion Tā neko.

5 0 atbildēt
Malacis ļoti labi iskatas
4 0 atbildēt
Nav ne vainas prieks laukiem. Vienigi mininalas izmaksas ir tam kuram sie materiali ir pieejami bezmaz par brivu. Ja viss butu japerk par tirgus cennu samaksatu krietni vairak.
3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
emotion
2 0 atbildēt

200 eiro nav gluži minimālas izmaksas! Bet tas tā. 

Jumta segums gan galīgi garām, bleķa jumts lietus laikā ir skaļš. Es saliktu ik pa 15 cm latojumu un uzklātu onduline viļnotās loksnes. Var jau klāt šindeli, bet pareizi uzklāt liels čakars iesācējam un mūsu laika apstākļos dikti ātri bojājas.

2 1 atbildēt

Apsveicu ar projektu, forši sanācis! Labākais koks gan būtu skujkoks(eglītes, priedītes), kas ir sveķaini un nepūst tik ātri un ir taisni. Bet šāda lapukoku konstrukcija arī piedod savu eksotiku un neatkārtojamību, ēka izskatās sisrnīgāka, nekā taisīta no taisniem gatera materiāliem. Tas jau grūtāk taisīt no līkiem apaļkoka meteriāliem, bet toties par velti koki, un drošvien arī tas būvēšanas prieks emotion  Grīdā ieklāj bruģi vai vienkārši iebetonē grīdu ar nelielu kārtiņu, bet apakšā paber granti vai šķembas. Lai veicas!

1 0 atbildēt

WooooW super

0 0 atbildēt

Tiešām labi, darbs un izdoma ir ieguldīta. Vēlu jauku lapenes izmantošanu un, lai būtu daudz priecīgu notikumu. emotion  emotion  emotion  emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt