local-stats-pixel fb-conv-api

Kā es noķēru kurmi. Ceru, ka kādam noderēs.9

55 1

Reāli tas kurmis kaitināja visu vasaru. Nebija ne ar ūdeni noslīcināms, ne ar dūmu svecēm izkvēpināms. Visu ģēlu atrisināja 3 litru burka no DEPO! Ceru, ka kādam noderēs.

55 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Ķert kurmjus ir pēdīgākais stulbums ko var darīt. Principā viņš rok tavā galvā. To zemes čupu var nolīdzināt ar grābekli un mierīgi dzīvot tālāk. No tā ka viņš dzīvo tavā zemē labuma ir daudz vairāk nekā spēj iedomāties.

Es aiz sava stulbuma un draudzenes gaušanās iespaidā, lai mājās būtu miers izķēru visus kurmjus ap 30 - 40 gab. Prieki sākās jau nākamajā gadā, kad sapratu ko esmu izdarījis bija jau par vēlu. Tā kā tukša vieta nemēdz būt, to aizņēma ūdens žurkas. Lai tiktu no tām vaļā ir jāpiepūlas krietni vien vairāk nekā noķerot kurmīti. Tad savairojās maijvaboļu kāpuri, kuru apetīte arī nav no mazajām.

Pagāja apmēram 10 gadi līdz viss nostājās atpakaļ savā vietā. Trīs līdz četri gadi vien pagāja, līdz kurmji katru vasaru uzardami visu velēnu izēda maijvaboļu kāpurus un vēl tikpat kamēr sapratu kā tikt galā ar ūdens žurkām.

Varu droši teikt esmu izārstējies. Manā galvā kurmis nerok.

11 0 atbildēt

Bērnībā ar slazdiem ķēru, ādiņa maksāja 30-50 kapeikas... - pa vasaru savu pāris simtu saķēru...

Patiesībā tev ļoti paveicās.. jo kurmis, ja ala ir pārrauta, tur nekad neiet.. tiko šamam ūsas sajūt ka ala paplašinās - viss tās ir briesmu pazīmes...

3 0 atbildēt

šitie kviec kā cūkas ,ja sanāk kaut ko nodarīt via iespiest..

0 0 atbildēt

Laba doma!

0 0 atbildēt

nemaz nav depo reklāma

0 0 atbildēt