local-stats-pixel fb-conv-api

Jānis Vanags: 6. oktobris. Vēlēšanas. Izvēle. Nākotne.5

Jau pēc pāris dienām būs klāt 6. oktobris, diena, kad Latvijas valsts piederīgie izvēlēsies valsts nākotnes kursu ievēlot nākamo Saeimas sastāvu. Tādēļ aicinu nenoslinkot un obligāti doties vēlēt. Ja esi 100% pārliecināts par ko balsot, tad apsveicu, bet ja ir šaubas, tad noteikti pirms dodies kārtīgi iepazīsties ar visiem sarakstiem, to programmām un to, ko par šo sarakstu saka profesionāļi mediju vidē. Esi uzmanīgs, domā kritiski, neuzķeries uz agresīvas reklāmas, jo Latvija mums visiem ir viena un vēlēšanas ir nopietns pasākums, kurā iesaistīties vieglprātīgi ir bīstami! 📝 🗳

Ļoti bieži manā Facebook lentē nākas manīt uzsaucienus par labu KPV.LV. Priecē, ka ir politiskā aktivitāte, bet skumdina, ka uzsaucienos tiek apgalvots, ka KPV.LV ir vienīgie, kuri spēs Latvijā lietas labot. Šogad izvēle neaprobežojas ar 2,3 vai 5 sarakstiem, izvēle šogad tiešām ir liela, veseli 16. saraksti piedalīsies Saeimas vēlēšanās. Viens no 16. sarakstiem ir tas, kuram es pilnībā uzticos, esmu atbalstījis ziedojot, aģitējot un piekrītot tikt iekļautam deputāta amata kandidātu sarakstā Vidzemes reģionā - saraksts numur 5. "Progresīvie".

Progresīvos izvēlējos, jo man ir svarīgi, lai Latvija dodas Ziemeļvalstu labklājības valsts virzienā, kurā valsts dod iespēju vienlīdzīgi attīstīties visiem tās iedzīvotājiem, neatkarīgi no viņu ģimenes materiālā stāvokļa. "Progresīvie" ir vienīgie, īstie Latvijas sociāldemokrāti, kuru pamatuzstādījums ir cīņa ar nabadzību/nevienlīdzību un kas ļoti būtiski, "Progresīvie" nav reputācijas problēmu un ir brīvi no sponsoru ietekmes!

Līdz šim Latvijas politikā pie varas ir bijušas labējas partijas, kurām svarīgi nodrošināt Latvijas turīgāko slāņu labklājību un IKP izaugsmi, bet man ir pilnīgi skaidrs, ka lai arī IKP turpina augt, ko mums regulāri atgādina mediji un varas partijas, strādājošo iedzīvotāju labklājība reģionos turpina bremzēt un uz rokas saņemtais atalgojums ir neadekvāti zems. Tieši tādēļ es balsošu par "Progresīvie" un progresīvu nodokļu sistēmu, kurā mazo algu saņēmēji maksās mazākus nodokļus un lielo ienākumu saņēmēji izrādīs tādu pašu solidaritāti kā tiem pielīdzināmie sabiedrības slāņi Ziemeļeiropā/Rietumeiropā.

Lai labāk saprastu, kas ir "Progresīvie", piedāvāju iepazīties ar partijas programmu, kura rūpīgi tika izstrādāta darba grupās, aprakstot mūsu redzējumu par valsts attīstību vairāku gadu perspektīvā tā, lai visiem viss būtu skaidrs, ko no mums var sagaidīt -https://www.progresivie.lv/programma/

Es esmu bijis politiski aktīvs jau labu laiku, esmu izstrādājis vairākas likuma izmaiņu iniciatīvas, kuras pēc manām domām būtu vērtīgi īstenot. Vienu no tām ar savāktiem vairāk kā 10 000 parakstiem iesniedzu Saeimā izskatīšanai, iniciatīva "SAMAZINĀT PVN IKDIENĀ NEPIECIEŠAMAJIEM VESELĪGAJIEM PRODUKTIEM, PALIELINĀT KAITĪGAJIEM!". Šo iniciatīvu Saeima nolēma apstiprināt tikai daļā, kas attiecas uz samazinātu PVN Latvijai raksturīgiem augļiem un dārzeņiem.

Aicinu iepazīties ar manis izveidotajām likuma izmaiņu iniciatīvām:

📌 https://manabalss.lv/samazinat-pvn-ikdiena-nepieciesam…/show

📌 https://manabalss.lv/par-progresivu-naudas-sodu-sistemu/show

📌 https://manabalss.lv/politiskas-reklamas-aizliegsana-i…/show

📌 https://manabalss.lv/minimalas-algas-celsana-atkariba-…/show

📌 https://manabalss.lv/par-tautas-veletiem-pagastu-parva…/show

📌 https://manabalss.lv/par-guto-ienakumu-publiskosanu-visiem-pieejama-formata-interneta/show

📌 https://manabalss.lv/i/1321

Ja arī Tev "Progresīvie" piedāvājums šķiet labs, tad atbalsti mūs ar savu balsi, jo šobrīd jaunākie "Norstat" reitingi rāda, ka mums ir visas iespējas iekļūt Saeimā, jo papildus "Norstat" jaunākajam reitingam ir jārēķina klāt, ka ārzemēs dzīvojošie latvieši šajā reitingā nav iekļauti, bet tieši viņu vidū "Progresīvie" ir trešā populārākā partija, kuru atbalsta 17,2%!
📌 https://skaties.lv/zinas/arvalstis/aptauja-arzemes-dzivojoso-tautiesu-vidu-popularaka-partija-ir-kpv-lv/
📌 https://skaties.lv/zinas/latvija/politika/kompanijas-norstat-reitingi-rada-ka-pamatotas-izredzes-ieklut-saeima-ir-sesiem-politiskajiem-spekiem/

✅ Saraksts nr.5 "Progresīvie" deputāta amata kandidāts Vidzemē nr.14 Jānis Vanags
Twitter konts - Janis__Vanags
Facebook konts - Jānis Vanags. Politiskais aktīvists

49 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Visus vecos laukā un jaunos iekša, jo vecie jau gadiem ir solījuši tad nu lai jaunie arī pierāda, ka neko mainīt negrasās!!!!
4 0 atbildēt

Armin van Buuren - Blah Blah Blah  emotion 

0 0 atbildēt
Suņa murgi, neko tāpat nemainīs tad kāda starpība kas tajos krēslos sēž.
0 0 atbildēt

kkpd

0 0 atbildēt
Klusas aizdomas, ka mēs nevaram neko mainīt, jo tā ir sistēma- nav iespējams cīnīties pret sistēmu. Ja vēlēšanas spētu ko mainīt, tās aizliegtu.
0 0 atbildēt