local-stats-pixel fb-conv-api

#FreeTommyRobinson3

10 2

Sveiki!

Nesen Lielbritānijā tika aizturēts un ieslēgts cietumā britu centriski-labējais žurnālists Tomijs Robinsons. Kāds ir iemesls - naida noziegums (hate crime). Bet kāda ir patiesība? Patiesība Tomijs Robinsons ziņoja par pedofīliju. Tomijs Robinsons ir pazīstams ar to ka viņš atklāj britu nācijai un visai pasaulei bēgļu noziegumus un izdarības. Tādi cilvēki kā Tomijs Robinsons ir ļoti nepatīkami Lielbritānijas valdībai.

Kur ir vārda brīvība? Lielbritānija vaukšķ par to ka Krievijā nav vārda un preses brīvības, bet paši apcietina neatkarīgu žurnālistu kurš atspoguļoja pedofīlijas noziegumu. Lielbritānija sauc Tomiju Robinsonu par ekstrēmistu, un tas ir viens no iemesliem lai viņu ieslēgtu cietumā. Bet kā ar teroristiem kurus Lielbritānija ir ielaidusi iekšā. Kā ar bēgļiem kuri atklāti pauda Pro-ISIS idejas? Arī viņi tikai ielaisti, un tikai pēc teroraktiem tika aizturēti (ja terorists izdzīvoja). Lielbritānija ir kļuvusi par Saūda Arābijas klēpjsunīti, tāpat kā Vācija, Zviedrija u.c. valstis. Islāma ekstrēmisms ir pieņemams, bet konservatīvs viedoklis ir terorisms. Kādā pasaulē mēs dzīvojam?

Paldies Dieviņam, ka Latvijā vēl nav tik sūdīga situācija ar Islāmu un teroristiem.

10 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

wow esmu pārsteigts, ka Latvijā kāds par šho zina. emotion 

Šis video ir tikai ātrs pārskats par to kas notiek "brīvajās valstīs". Un salīdzinājums ar krievijas zombēto tautu ir perfekts. Arī pie mums ir vārdu brīvibas cenzūra un es nebrīnīšos ja šo video noņems emotion 

2 1 atbildēt
Klapeet vinjus ne zheelot.
0 0 atbildēt
Rakstā varēja pieminēt, ka Avi Yemini, kurš ir ebreju izcelsmes žurnālists/ YouTuberis, kurš Austrālijā 🇦🇺 rīkoja protestus pret Tomija apcietināšanu.
0 0 atbildēt