local-stats-pixel fb-conv-api

Boikoti5

Sviki, spocēni! Īpaši tie ar riepām (divām vai četrām zem pakaļas).

Pēdējā laikā internetā ceļo aicinājums boikotēt cirkuli un spocēnu aptaujā kādi 20% atbild, ka ir pavilkušies. Jautājums - kāda jēga?

Kāda jēga boikotēti tikai cirkuli? Vienkārši mēģiniet lietot degvielu pēc iespējas mazāk.

Ir labākas lietas, ko boikotēt, bet tam cilvēki nepievērš nekādu uzmanību. Piemēram, varat boikotēt Krievijā ražotas preces, lai neatbalstītu viņu ekonomiku un līdz ar to arī viņu armiju. Grūtāk boikotēt ir viņu benzīnu, bet vismaz Nestes benzīns ir Somijā ražots.

Ignorējiet jebkādus youtube videomateriālus ar nosaukumiem krievu valodā, lai samazinātu youtube tieksmi piedāvāt jums saturu krievu valodā, kur netrūkst arī Kremļa propagandas.

Boikotējiet P.Č. futbolā, kas notiek Krievijā. Un paši nebrauciet uz turieni ne čempionāta laikā, ne pēc tam - ar savu naudu neatbalstiet viņu ekonomiku. Ja gribas apskatīties, kas notiek aiz Austrumu robežas, aizbrauciet uz Baltkrieviju, esmu bijis, ir interesanti!

Ko vēl var boikotēt? Austrijas preces, piemēram, jo viņi neizdeva mums vienu omonieti tiesāšanai, ko bija aizturējuši. Kādas Austrijas preces te mums ir? Red Bull piemēram.

Nepatīk Izraēlas politika pret palestīniešiem - boikotējiet viņu preces (pie mums populārākās - sadzīves ķīmija, dažādi augļi).

Nepatīk Audi grupas meli par dīzeļu izmešiem - boikotējiet Audi, VW, Porsche...

Nepatīk ASV iebrukums Irākā? Boikotējiet kinīti (jo praktiski neko citu pie mums no ASV neved).

Man vieMan viens pīpis, kas Jums nepatīk, boikots ir labs veids, kā parādīt savu attieksmi, bet kāda velna pēc boikotēt tikai vienu pašu Circle K?

 
12 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Ir laiks latviešiem pārvietoties ar elektroauto!!!Par ZAĻU un LATVISKU Latviju!!!LĪGO!!!emotion
3 0 atbildēt

 emotion nepērc neko

1 0 atbildēt

Cirkuļa trollis? 

0 0 atbildēt
Vispār ja palasīji kārtīgi tad tika aicināts boikotēt LIELĀKĀS dus. Ne tikai "cirkuli" Un vispār tas ir pamācoši, jo ja tikai 10% uzcenojums būtu, kā saka "cirkulis" tad nepastāvētu viņi te.
0 0 atbildēt