local-stats-pixel fb-conv-api

Artuss Kaimiņš. Vai Tu zini, kas šobrīd vada mūsu Latviju?50

128 24
128 24 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000
Varbūt viņš ir aktieris un bāž batonus Latvijas cilvēkiem ausīs, toties man pašlaik nav labāka cilvēka par kuru atdot savu balsi. Ja nekas nemainīsies arī ar viņa partiju pie stūres, tad šī valsts ir reāli nolemta iznīcībai. Skumji, bet fakts.
17 4 atbildēt

Ir labāki varianti? emotion

14 1 atbildēt
Visus mīnusis salika Ušakova, Baklažāna utt. Mazberni, paziņas vai draugi. Kaut jūs čekistus no valsts izdzītu, kā nabagus un bagātību atstātu sadalītu palikušiem
14 3 atbildēt
Tas ko viņš stāsta ir taisnība. Taču pats Kaimiņš ir politiskais aktieris, viņš māk muldēt, un to arī dažādi tik pat nesaistīti ar politiku cilvēki izmanto. Vienvārdusakot viņš pats strādā iespējams šlesera uzdevumā un ar viņa finansējumu un izmanto skaļus gājienus, lai vāktu balsis.
8 0 atbildēt

Klasiski nekonkrēts, populistisks paziņojums.

Artuss - ja jau sāc ar "tautas izglītošanu", runā konkrēti. Pastāsti kāpēc tāda koalīcijas padome ir, kas ir tie kas ir tie neievēlētie saeimā bet tie kas viņā diktē noteikumus. Vai tad tiešām tik grūti paprasīt lai tie, kas tev rada tēzes arī paplašina nedaudz savu stāstāmo. 4 gadi tak esi nodeldējis bikses saeimā, laiks runāt konkrēti nevis kā visi.

7 0 atbildēt

Artus,mes jau to gribejam dariit 2003jaa,bet kad izanalizejam visu par un pret,saprataam ka buus jalieto brutaali ierochi.mes tam nebijaam gatavi,vinji ir.....secinaajumus izdari pats.

6 2 atbildēt

"Kapēc neskataties porno? Cilvēki taču centās. Drāzās"... reklāmas teksts šim rakstam varēja būt arī "Kapēc neskatieties šo aktieri? Viņs tak centās. Teātri taisīja"...

3 1 atbildēt

Kaimiņš ķer cilvēkus uz muļķiem, izmantojot to, ka daudzi neko īsti nezin par Latvijas politiku.

3 1 atbildēt

ja kaimiņu neatbalstītu meroni 100% balsotu par viņu. bet meroni ir ameriks, lembis, ušaks utt.

2 0 atbildēt

Jautājums Kaimiņa faniem - vai ja jums būtu bijusi iespēja balsot par Klintoni/Trampu, jūs būtu balsojuši par Trampu?

1 0 atbildēt

Insta down vote!

0 0 atbildēt

Sunim suņa naavi,

0 0 atbildēt

Sava taisniiba ir, bet tikko Artuss nonaakies pats pie kaut mazaakaas teikshanas taa buus tie pashi veezhi tik Kaiminja maisaa

0 0 atbildēt

Tie, kuri saka ka nav alternatīvas - kā tad ir ar Jauno konservatīvo partiju? Tiešām gribat, lai ir SC, ZZS un KPV koalīcija?

0 0 atbildēt
JKP>Viss pārējais>KPV LV
0 0 atbildēt

Tā, tā, tā Kaimiņ, ko tu domā ar vārdiem, "es aicinu likvidēt Koalīcijas padomi"... uzsvars uz likvidēt! emotion

0 0 atbildēt

Laii nu tā būtu. 

Katram savs vidoklis, mans - nebalsošu. No pirmāds dienas, kad parādījās publikācijās jau sapratu ka freaks vien ir, un tā līdz pat šodienai nekas nav mainījies

0 0 atbildēt
Viss jau skan smuki. Tad jau redzēsim. Un tie kas uzreiz sāk runāt par citu valstu politiku brauciet uz turieni. Neesiet te vajadzīgi. Mums jācīnās un jārunā par mūsu valsti!
0 1 atbildēt

uhh kaa slaavu/izvarotaaju mazbeerni sasvilushies.  Latvijaa lielaakaa dalja kaut kaadu okupantu peecnaaceeji, nav briinums, kapeec ignoree ausainaa lopa izdariibas, bet, kad kaads skaljaak saak atklaati runaat - taa noliek. Un Trampu niist paarsvaraa visaadi transgender idioti un protams, okupantu peecnaaceeji.

0 1 atbildēt

Eu spoki, kapēc ir jāizplata visādu klaunu politiskā reklāma?

2 6 atbildēt