local-stats-pixel fb-conv-api

Aizbrauc uz neatgriešanos.37

235 3

Patiesība par Latvijas aizbraucējiem.

235 3 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

 emotion Es esmu šokā ka Kaimiņš kaut ko sakarīgu pasaka. Bet taisnība vien ir. Kāpēc man LV jāstrādā par 420 € uz ppapīra pa 12, 14 h. Ja citur pa to pašu darbu un mazak h var saņemt 1500€.

25 0 atbildēt

Ievērojāt sākumā,ka aizmugurē super mega skill kungi un kundzes smīkņāja,uz beigām to smīns no emotion mordām kaut kā pazuda?++

25 0 atbildēt

Bēdīgi - tautas ''kalpi'' iznīcina valsti un cilvēkus.

24 0 atbildēt
Pilnīga taisnība
23 0 atbildēt

paldies,ka pateici,bet to labi situeto bandu tur tajaa zaalee ir neiespejami apturet.

15 0 atbildēt

Strādātu mēnesi lai saņemtu 420 euro minimālo algu vai strādāt 3 - 4 dienas un saņemt jau 420 euro kur nu vēl visu mēnesi emotion LOĢISKI, KA PROM UZ NEATGRIEŠANOS !!! 

13 1 atbildēt

ahh politika, strīdi, strīdi .... Man laikam nedrīkst paust savus politiskos uzskatus, jābūt neitrālam, bet es balsošu par KPV LV man visi vecie zaļi baļi.

11 0 atbildēt

Kad mēs ar mammu runājam par manu nākotni un darba iespējām, viņa saka, lai es nākotni veidoju kaut kur citur, bet ne šeit.

7 0 atbildēt

tāds brangi paēdis populists

7 2 atbildēt

Attiecíbá par video, kádam jau bija jáatkláj "amerika" tautas kungiem, ka jau ne no labas dzíves cilvéki brauc prom... Lai bútu motivácija cilvékiem atgriezties, tad jábút jédzígai ekonomiskajai videi sakará ar algám un biznesa iespéjám, dzívesvietas pieejamíbai, kavalitatívas pártikas nodrošinášana no pašu zemniekiem, un visiem labs veselíbas aprúpes límenis. Tad bús cilvéki un arí bérnu netrúks músu zemé... Já, utopija gan! Un vél: músu valsts patlaban ir buferzona starp Nato un Krieviju, diezko šáds saspíléjums drošíbu nesniedz emotion Músu "tautas kungiem" viss pie kájas, galvenais nauda un tiem ir labi, to bérni un mazbérni árzemés, tad kaut vai plúdi péc tam... Já, no savas puses te labáku nákotni neredzu vél ilgi, ilgi. Piedodiet man, ja jútaties vílušies, bet manéjá un mana senču pieredze noráda savu...  emotion 

Esmu párliecináta, ka "tautas kungiem" tas pie kájas, tiem labi un péc tiem kaut vai plúdi...

5 0 atbildēt

Es apēram 1988. gadā kādā naktī atrados pludmalē netālu no Liepājas. Bija redzams mēness. Mēs ar draugiem prātojām, ka Mēness mums psiholoģiski šķiet tuvāk nekā Zviedrija. Tas, ka cilvēki spēj izbraukt no valsts saucas brīvība. Ja toreiz mēs būtu noķerti tik vēlu pie jūras mūsu vecāki un mēs tiktu sodīti. Tā ir neizsakāma privelēģija, izbraukt no valsts.

7 2 atbildēt

emotion

5 0 atbildēt
Kaimiņš malacis beidzot kautko sakarīgu pasaka , pieraduši še palielināt sev algas
4 0 atbildēt

Bail par Kaimiņu...Ka tik nenovāc...Ja šitā zirneklim ar pirkstu acī baksta...

3 0 atbildēt
Nu ja tev patik dzivot tā kā kopmitnēs. Pa 3-4 cilvekiem dzivokli tad ari vari stradat pa to 1500euro lai tik paestu un lupatas sapirktu. Ja gribi dzivo jau normali zem 2500 bus pagrūti to izdarit. Auto vajag, dzivoklis viss pašam, komunalie utt.
1 0 atbildēt
Žēl ka tāda situācija valstī pats esmu aizbraucis jo vēlos labāku dzīvi
0 0 atbildēt
Mani pasutija tris majas talak pmlp kad atvilku latvijas pilsona mati, latvijas pilsona sievu - svedtautieti par sievu - neiefeva uzturesanas atlauju vai to bija nereali gruti iegut del ka parcelamies uz balkanu valstim kir mus abus ka svestautiesus sagaidija atplestam rokam
0 0 atbildēt

Kaimiņš vakar aresteets... emotion 

0 0 atbildēt

Laikam jau izdevīgi radīt mītu "valsts vainīga" Bet algas lielumu jau nosaka uzņēmējs un katru reizi, kad lemj par minimālās algas paaugstināšanu darba devēji neapmierināti. Ja arī piespiedīs maksāt tos 1.5keiro lielākā daļa pāries ēnu ekonomikā un turpinās maksāt sīknaudu. 

2 2 atbildēt