local-stats-pixel fb-conv-api

Āfrikāņi Ķīnā 🇨🇳9

54 0

Sveiki,

Pirms dažiem gadiem Ķīna noslēdza daudzas ekonomiskās savienības ar Āfrikas valstīm kā Nigēriju 🇳🇬, un šī ekonomiskā savienība veicināja migrāciju starp Ķīnu un Āfrikas kontinentu.
Tagad arvien vairāk melno āfrikāņu ir sākuši emigrēt uz Ķīnu cerībā uz labāku dzīvi. Ir aprēķināts, ka melno āfrikāņu populācija jau pārsniedz vairākus tūkstošus, bet nav zināms precīzs skaitlis(ir pat baumas, ka tas jau varētu būt miljons). Šo iemeslu dēļ Ķīnai vajadzēja izveidot stingrākus imigrācijas likumus, lai samazinātu nelegālo migrāciju.

Daudzi ķīnieši pat sākuši baidīties no šī nesenā imigrācijas viļņa. Par piemēru var minēt Guangzhou pilsētu, kur gandrīz 1/3 iedzīvotāju jau ir melnie āfrikāņi. Tur pat ir pilsētas daļa ar iesauku ,,šokolādes pilsēta”(chocolate town -angliski). 🍫 Policija apgalvo, ka daudzi āfrikāņi nodarbojas ar narkotiku tirdzniecību, kas apdraud drošību pilsētās.

Lielākā daļa imigrantu ir vīrieši, kuri vēlas uzsākt biznesu Ķīnā. Lai paliktu valstī daudzi ir sākuši ņemt ķīnietes kā sievas un radīt bērnus. Tā kā Ķīnā jauktās rases bērni ir nepierasta lieta, tad bērni var tikt diskriminēti. Britu kolonizācijas laikā parādījās eirāzieši, bet tagad melnaziātiskie bērni(blasian- angliski) ir jauna parādība.

Bez Āfrikāņiem arī daži afroamerikāņi ir pārcēlušies uz turieni. Daudzi tur aizbrauc par angļu valodas skolotājiem, bet tad nomaina profesiju vai izveido biznesu.

Izmantotie avoti:
https://www.google.co.za/amp/s/qz.com/945053/china-has-an-irrational-fear-of-a-black-invasion-bringing-drugs-crime-and-interracial-marriage/amp/
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Africans_in_Guangzhou
https://www.google.co.za/amp/s/www.voanews.com/amp/3605574.html

Daudzi melnie āfrikāņi dzīvo Guangzhou pilsētā, kura ir pazīstama kā osta un tirdzniecības vieta.
Āfrikāņu imigrācijas dēļ Ķīnā palielinās jaukto rasu ģimenes.
54 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

melnie visur ielidis

5 0 atbildēt
Pluss no manis. emotion
0 0 atbildēt

Ekonomiskie migranti. 

Tādi paši cilvēki kuri ieceļoja eiropā kopā ar  nedaudzajiem sīrijas bēgļiem.

Ja šādas masas netiek asimilētas un uzraudzītas sāk veidoties savi rajoni kuros ir savi likumi, kas parasti ir pretstatā ar vietējo kultūru un likumiem(Tā tas ir ASV, UK, DĀR UTT.).

Ķīnā ir skarbāki likumi, par lieliem noziegumiem tur pakar, un nāvessodus taisa diezgan bieži, reāli var atļauties.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Guandžou pilsētā ir 14 miljoni iedzīvotāju, tātad ir ~3 mīl. Afrikāņu
0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt