local-stats-pixel fb-conv-api

Stāstu Konkurss Nr.12!!!1

20 2

Kā reiz Ingeborgam interesanti iznāca!

 

  Kādā nejaukā negaisa naktī, kad zibens zibeņoja, pērkons ducināja, trusītim Ingeborgam priekšā bija grūta izvēle. Tā kā viņš bija sportiskā pulciņa aktīvākais ļekatotājs, viņam bija jāgatavojas skriešanas sacensībām, bet tajā pat laikā viņam bija svarīga praktiskā ieskaite santehniķu pulciņā, kurā viņš bija galvenais pumpētājs. Šajā liktenīgajā dienā viņam būs jāizvēlas starp savas necilās nākotnes iespējas. Ar mēli braukādams pa zobiem, viņš nu sāka cītīgi spriest. Fonā skanēja mūzika,

Arktisko pērtiķu disks. Šo mūziku viņš klausījās tikai tāpēc, lai skaitītos bariņā, bet uz saldākiem sapnīšiem viņš savā telefonā skandināja kantora04 jaunākā albūma dziesmiņas. Tā nu Ingeborgs laidās saldā dusā un atlika grūto izvēli uz vēlāku laiku.

  Nākamajā rītā, izberzējot actiņas, izrampājoties no gultas, pārbaudot savu ISQ(mož kāda beibe onlainā) viņš ļekatoja uz toaleti. Un ak,šeku reku, apakšbiksēs brūni trapi! ‘’Nu nekas!’’ viņš nodomāja un aizgāja uztaisīt sev kafiju. Strebjot to, ka pat kaimiņzebiekstes dzirdēja, viņš atkal domāja par savu grūto izvēli.

  Nemanot jau bija pienākusi sacensību un ieskaites diena. ‘’Ak, vaimandieniņ! Ak, vaimandieniņ! elsodams aiz uztraukuma domāja trusītis Ingeborgs. Bet negaidot blīkš blākšķ viņam galvā radās ideja. Viņš piedalīsies sacensībās un kārtos ieskaiti reizē. Sarunājis visu ar santehnikas klubiņa vadītāju misteru Spodri Godzillu, viņš devās iesildīties. Prātā viņam ietresīja nekrietna jo nekrietna doma. Viņš klusiem soļiem pielavījās pie sāncenša, ielika šim biksiņās maģisko serdi, devās pie starta. Noskanēja šāviens BUMS un BADĀC! Un visi sāka skriet. Ingeborgs nu sāka pumpēt pretinieka dupsi, rādīja savas iemaņas santehniķu kluba Kasandrim un Kazimiram. Par spīti tam,ka pretinieks nu bija gana izdupsēts, Ingeborgs nevinnēja. Bet nu viņš apzinājās, ka lielāku prieku viņam sagādā kustināt rociņu nevis kājiņas. Nu viņš kļuva par santehniķu pulciņa galveno vadītāju, viņa plānos bija daudz lietu, ko viņš uzlabos.

  Tā, tā diena pagāja, interesantais skrējiens noļekatots un vēlamais amats iegūts. Pulciņš tika pārdēvēts par klubiņu, un klubiņa pasēdēšanas vakaros visi ielēkšoja pa kādai alkahola pilītei un klausījās kantora04 lielākos hītus!

20 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt