local-stats-pixel fb-conv-api

Step up faniem:)8

34 0

STEP UP 3D

Visiem zināmais Street Dance ir apvienojies ar hip-hop, break dance u.tml., kas sāka popularizēties filmas Step Up un Step up 2 ietvaros. Deju stils, kā tāds ir ļoti vecs, bet skatoties filmas, liekas, ka ar katru filmu, šo deju stilu uzlabo un pārveido. Cerēsim, ka arī Step up 3D filma nebūs izņēmums.

Atkārtošu vēlreiz, kas ir Step Up – filma par diviem atsevišķiem cilvēku slāņiem, tā teikt pilsētniekiem un priekšpilsētas ļaudīm. Līdz netīši, priekšpilsētas jaunietis nokļūst mazgāt logus, profesionālajā MMS – Mērlindas Mākslas Skolā. Jaunietis ikdienu ierodoties skolā ir nokļuvis jau līdz dejotāja statusam, bet viņš nepieprot klasiskās dejas, tādēļ apvieno street dance ar klasiskajām dejām un izveido jaunu stilu, ar ko arī filma pirmā daļa beidzās, bet sākas Step up 2. Cerēsim uz vēl interesantāku, priekpilnāku un profesionālāku dejošanu filmā – Step Up 3D. Gandrīz aizmirsu piebilst, bet manuprāt, pēc nosaukuma var spriest! Filmu būs iespējams noskatīties kinoteātros 3D formātā, kā arī parastā formātā pērkot DVD!


Filmas sižets

New York City ielu dejotāju grupa, tai skaitā Luke(Malambri) un Natalie(Vinson) papildina sastāvu vēl ar vienu jaunpienācēju Moose(Sevani). Visi kopā nolemj mest viņu dzīves lielāko izaicinājumu – piedalīties Pasaules mēroga sacensībās, stāties pretim dažādākiem Hip Hop dejotājiem. Likmes ir augstas un tās var izmainīt viņu visu dzīves.

Filmas nosaukums: Solis augšup 3d (orģinālvalodā Step Up 3-D). Filmas uzņemšanas gads: 2010 gads. Režisors: Jon Chu. Žanrs: Mūzikls, romantika, drāma, dejas. Lomās: Sharni Vinson, Ally Maki, Harry Shum Jr., Adam G. Sevani, Rick Malambri u.c.. Mans vērtējums: Spriežot pēc trailera, filma būs ļoti interesanta un protams ieturēts arī deju stils un radošums





34 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtubs.koma
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

a Kad būs torrentos ?

2 0 atbildēt

uuuuuuuh,kiniitii redzeeju reklaamu-----es ieshu 100% sasodiiti iespaidiigi;)

1 0 atbildēt

būs jāskatās

0 0 atbildēt

labais

0 0 atbildēt

nu shitas bija varen iespaidiigi emotion

0 0 atbildēt

es uz kinoteātri iešu skatīties!!emotion

0 0 atbildēt