local-stats-pixel fb-conv-api

Lena Meyer-Landrut4

42 1

Lena Meyer-Landrut dzimusi Hannoverē, Vācijā. Viņa ir Andreas Meyer-Landrut mazmeita, Igaunijā dzimušā Rietumvācijas vēstnieka Padomju Savienībā, Maskavā no 1980-1983 un 1987-1989. Viņa uzauga kā vienīgais bērns, un sāka apmeklēt deju nodarbības piecu gadu vecumā. Sākotnēji mācoties baletu un vēlāk sāka praktizēties dažādos mūsdienu stilos, ieskaitot hip-hop un džeza dejas. Viņa apmeklē IGS Roderbruch Hannover vidusskolu. 

Lena Meyer-Landrut kas pazīstams arī ar savu skatuves vārdu Lena, ir vācu dziedātāja. Viņa pārstāvēja Vāciju Eirovīzijas dziesmu konkursā 2010 Oslo, Norvēģijā, un uzvarēja ar dziesmu "Satellite", kas saņēma 246 punktus.
 2010 maijā, Lena izdeva savu pirmo albumu "My Cassette Player"
 kas debitēja "German albums chart" pirmajā vietā.

Neskatoties uz to ka Lenai nav bijusi profesionāla dziedāšanas pieredze, viņa nolēma piedalīties talantu šovā "Unser Star für Oslo". Talantu šovs tika organizēts ar raidkompānijas ARD un privātā televīzijas kanāla ProSieben, kā arī mūzikas producenta Stefan Raab palīdzību. . Starp 4500 dalībniekiem, Meyer-Landrut tika izvēlēta par vienu no 20 konkursa dalībniecēm. Kad tika vaicāts par to, kas viņu motivēja piedalīties šova viņa norādija: "Man patīk, pārbaudīt sevi, un es gribēju dzirdēt, ko cilvēki ar zināšanām saka par to, jo es personigi nevaru spriest par sevi"

 

 



42 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

smuka meiča. foršs raksts. ;)

4 0 atbildēt

pēc viņas dziedāšanas acīm redzams, ka nav bijusi profesionāla dziedāšanas pieredze, atrunāt tekstu katrs māk :) emotion bet dziesma laba, izpildījums :P

0 0 atbildēt

Varēju totikā uzlikt, jo zināju ka šitā dziesma uzvarēs

0 0 atbildēt

vieniigaa klausaamaa dziesma no eirovizijas...paarejaas : vai nu salkanas milas balaades, vai ari otrs variants- bezgaumiigi kostiimi,teerpi,shovi,utml. bezprigjelis. Vinja izgaaja uz tiiri vokaalo emotion

0 0 atbildēt