local-stats-pixel fb-conv-api

shit night...25

106 6

Es jau esmu rakstījusi par savu bailīgo nakti 12gados. Tad šoreiz, šīs nebija ne 12, ne 13, ne 19 gados, bet gan vasarā.. Tas bija shit.. pretīgi, bailīgi, drausmīgi. bija tāda sajūta, it kā sirds pa muti izleks ārā...
Taceros dienu, mēnesi un laiku, kad tas viss notika....

Bija nakts, 28.jūnijs... Es gulēju savā istabā, visi manējie arī jau sen bija aizgājuši gulēt. Kā vnm. vasarā, balkona druvis bija atvertas, jo saprotiet paši-vasara, neizturams karstums utt....

Es gulēju, un sajutu tādu kā vēja pieplūdumu manā istabā, palika neiedomājami auksti un bija tāda sajūta it kā kāds pūstu virsū man auksto gaisu.... es pamodos, un aizgāju pievert balkona durvis, kad tas tika izdarīts, aizgāju atpakaļ uz gultu,aizvēru acis un taisījos atkal iet čūčēt. bet tad... man parādījās tāda sajūta it kā kāds mani vēro. es atvēru acis uz aiz manām balkona durvīm stāvēja mistiska būtne(nezinu kas tas bija) bet izskatījās pēc cilvēka, viņš vēra vaļā manas balkona durvis,palika šausmīgi auksti, es sāku drausmīgi bļaut,saucu mammu, kad mamma atskrēja(pirms bija ieslēgusi gaismu) es viņu redzēju, bet viņa viņu nē. es viņai bļāvu lai ieslēdz gaismu, jo viņš stāv te.bet viņa nesaprata kas stāv. kad ieslēdza gaismu viņš pazuda, bet es nevārēju nomierināties, un visu laiku bļāvu un pat sāku raudāt, mana sirds dauzījās, un bija tāda sajūta it kā viņa apstāsies, jo man bija uznākusi panika.. pēc laika nomierinājos.
Un tad vnk. aizgāju papīpēt un gulēju ar gaismu(smieklīgi,es zinu :D)

Es vēljoprojām nevaru izskaidrot kas tas bija un ko viņš no manis gribēja.

Un vēl kas... es nesaprotu 1.kpc. māte viņu neredzēja, bet es redzēju.2. kpc. tās mistiskās būtnes visu laiku apciemo mani(tas nav pirmais kretīns,kurš pie manis atnāk.3.kas tie tādi ir un ko viņi grib.

Māte mani aizvilka uz baznīcu. bet tāpat viņi nāk... un vēl kas... arī nesen. kojās pie manis bija atnācis naktī kkāds vīrietis uz stāvēja pie manas gultas(tajā naktī arī traki gāja)

es nezinu ko man darīt.. jūtu ka vnk. kkad kāds vēl tāds atnāks. es neizturēšu un dabūšu vnk. sirdstrieku, jo pavisam mazs ir palicis līdz tam. man Tgd.arī sākās problēmas ar sirdi un viss sākās pēc tā vīrieša kojās

106 6 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 25

0/2000

paprasi tiem, kas nāk ciemos - ko grib un - kas tādi ir  ....

14 0 atbildēt

tev varbut vienkashi ir vajadzigs puisis, ar kuru tu guletu un justos droshi... ))) 

11 0 atbildēt

1. Tav ir bijuši strīdi ar tēvu? vai ar kādu citu ģimenes vīriešu pārstāvi? 

2. Vai tev ir zaudēts kāds tuvienieks, kas bija pretējā dzimuma pārstāvis (t.i. vīrietis) ?

Parasti cilvēkiem ir tā ka ar kādu sastrīdas vai kādu zaudē, redz kaut ko, ko neredz citi. Itka tas būtu tava paša vainasapziņa, kas ir līdzīga tam cilvēkam pret ko jūti to vainas apziņu un ttu redzi so cilvēku, bet citi nē(piemēram tava mamma).  Ja kads nomirst, sis cilvēka gars apciemo tevi varbut tapec ka grib tev kaut ko nodot vai ka. Piekritu Nosame- parjauta ko gribi? utt.

3.1. Ko iesaku aizej pie psihologa, varbūt padziļinoties tavām problemai, uzzinot ko vairāk varētu līdzēt tev un tavai sirdij, un taviem tuviniekiem, jo galu gala es lieku 100% ka mamma par tevim loti raizejas, un sis stasts ir mazliet pabaumojis radiniekus, klusiba, ka jau mammas ;)

3.2. Arī variants, ka tev ir parāk liels stress, ka tu sāc sevi pati manupulēt ar fantazijām, ka redzi kādu virieti, kas tevi taka iebiede jeb pati sevi iebiede.

Ai, te var lielu penteli uzrakstit par jebkadu tavu problemu, padoma kas notiek pedeja laika ar tevi, vai tu daudz uztraucies, streso, vai tu juties aizvainota vai tu kadu aizvainojusi un .....utt...utt......bla...bla...blabla...

Isak sakot padoma par sevim kas tevi mainijies.....

4 0 atbildēt

tu esi naakamaa spoku keraja emotion

2 0 atbildēt

Kādus medikamentus tu lieto?

2 0 atbildēt

Piekritu Nosame, prasi kāpec nāk, vai nevari kaut kā palīdzet viņiem, kko dzīves laika nepaspēja izdarit un tgd vēlas lai tu palidzi to īstenot varbut!

1 0 atbildēt

who you gonna call? ... ghost busteeers!  /me gusta/ :D

1 0 atbildēt

Uzmanibas deficits.. kompleksi.. pashparliecinatibas trukuma utt kokteilis. Meiten miiljaa Tev vajag hobiju vai kadu spraudeju un viss bus oki doki ;)

1 0 atbildēt

Stalkeris

1 1 atbildēt

Tu kojās dzīvo kopā ar mammu? :D

6 6 atbildēt

Psihologa vai psihoterapeita palīdzība jāmeklē. Vai arī tiešām puisis, kā Gagarins SE minēja. :P

0 0 atbildēt

es piesakos pa tawu miesas sarguemotion

0 0 atbildēt

ZB Atkal tie logu mazgātāji pa naktīm strādā! emotionemotion

0 0 atbildēt

 

Vispār nosaukumu tu varētu nedaudz konkretizēt, savādāk es galīgi negribu lasīt par ko tur tev tava SHIT NIGHT šausmene ir emotion

0 0 atbildēt

ko?emotion

0 2 atbildēt