local-stats-pixel fb-conv-api

pat īsti nezinu kā to nosaukt22

174 4

Pāri dienas atpatkaļ notika, kas ļoti neparas un līdz šim nebijs...

Es pat īsti nezinu kā to nosaukt, sapnis, vīzija vai pat vēl kas cits. Tātad pāris naktis atpatkaļ, saldi guļot, es pēkšņi pielecu sēdus no pamatīga belziena pa krūšu kurvi. Man aizsitās elpa, es nevarēju ievilkt elpu, bija sajūta, ka es smaktu. Uz sekundes simtdaļuu man acu priekšā parādījās kāda tumša vieta. Es mēģināju nomierināties un aizvēru acis. Pēkšņi sajutu atvieglojuma sajūtu, es ievilkdams elpu atvēru acis, man priekšā bija tumš mežš un divi cilvēki, kas mani mēģināja piecelt kājās. Viss bija miglains un izplūdis, viņi ar mani runāja bet es neko nedzirdēju, viņi izskatījās izmisuši. Mana espa atkal aizcirtās es attapos savā gultā, atkas smagdams, gar acīm sāka griesties melns, es laikam zaudēju samaņu, bet kad attapos atkal biju mežā, tikai šoreiz viss bija skaidri redzams un es visu dzirdēju.

Apkārt skanēja draudīgi rēcienu, es pēkšņi zināju kas ir šie cilvēki. Es nezinu kā, bet es vienkārši zināju, jaunākas bija mans brālis un vecākais mans tēvs, kurš man kliedza: „Celies mums jāskrien viņu ir par daudz, mēs netiksim galā!” Jābiebilst, ka šos cilvēkus nekad mūžā nebiju redzējis, bet tomēr man bija saūta, ka pazīstu viņus visu mūžu. Viņi mani pierausa kājās, pēkšņi uz manu pusi kaut kas lidoja, es inkstintīvi to noķēru, tas bija ierocis, mednieka skrote, ko man pameta mans brālis. Viņi sāka skriet cauri tumšajiem biezokņiem, es centos viņiem sekot, bet sāpes krūtīs vēl nebija pārgājušas un es netiku viņiem līdzi. Rēcieni tuvojās un es mēģināju sev iestāstīt, ka tas ir tikai sapnis, tomēr viss likās tik reāls, mana elpa atkal aizsitās, es attapos gultā un tad pēkšņi atkal meža. Aiz apjukuma un pārbīļa es paklupu. Brīdī kad centos piecelties kaut kas ar pamatīgu tiriecienu piesita mani atpatkaļ pie zemes.

Uz muguras es dzirdēju kaulus stindzinošu rūcienu un sajutu karstu espu, mani atkal pārņēma instinkti, manā rokā pēkšņi bija duncis, es pat nesapratu kā, tas tur parādījās un jau nākamajā brīdī tas triecās pret, radījuma rumpi. Tas ievaidējās pēkšņi es sajutu, ka man ir izdevība izbēgt, bet tad tas mani atkal piespieda pie zemes. Atskanēja šāviens un tam sekoja pamatīgs kauciens... es pielecu kājā un man aiz muguras bija kaila sieviete ar brūci krūšukurvī un lode atstādu caurumu galsā. Apmulsumu ko tobrīd izjutu es nespēju aprakstīt, bet to pārtrauca belziens pa manu galvu, tas bija mans tēvs. Viņs man nikni uzbļāva, kas ar mani notiekot, ka es uzvedos kā iesācējs, kas neko nejēdz, viņs mani parāva aiz rokas un mēs sākām skriet. Jau pēc pāris minūtēm mēs nonācām ceļa malā pie kura stāvēja mašīna. Mans brālis jau bija mašīnai pie stūres, mēs ātri tajā iesēdāmies un laidāmies prom. pēkšņi viss atkal palika miglains un izplūdis, mana elpa aizcirtās un es attapos savā gultā. Mana sirds dauzījās kā negudra, es nespēju aptvert, kas tikko bija noticis, kad nedaudz nomierinājos es paskatījos pulkstenī, kurš rādīja 03:00. Visu pārējo nakti vairs nespēju aizmigt, jo prātā plosījās domas par iepriekšējiem notikumiem!.

174 4 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 22

0/2000

Burvīgi uzrakstīts,bet rodas varianti -    1) Tu esi pārskatījies ''Supernatural'' (tēvs,divi brāļi,saprati? )   2) Sapņi daudz ko var pateikt tev par attiecīgo dzīves stresu,situāciju. Mežs simbolizē tavu apmulsumu, briesmoņi var būt noslēpumi,naids vai nožēlas,bet tā kā tika ieminēta sieviete,visticamāk tad tev ir naids pret kādu un tu vēlies izkratīt sirdi,tur nāca tev palīgā tēvs un brālis. Devu tikai piemēru. Ja tev bieži ir krāšņi sapņi, ir vērts paņemt papīru ,pierakstīt un pašam analizēt. Interesantāk ir par nomodu :)

12 0 atbildēt

Ja to tu esi izdomājis, miljoniem ++++ ļoti interesanti lasīt!

Bet ja tā ir noticis reālajā dzīvē, vēl jo mistiskāk :)

8 0 atbildēt

kurā supernatural sērijā šitais bija?

5 1 atbildēt

3.00 naktii.. oo tas nav iipashi labs laiks kad piecelties.. nu tas ir laiks kad nomira jeezus kristus un veel daudzkas

5 1 atbildēt

tu biji astrālajā pasaulē :D

1 0 atbildēt

Viena no labākajām lasītajām vielām! ;)

1 0 atbildēt

Wow tu nu gan esi labs raksnieks(pats izdomāji vai kāds palīdzēja?)! :D

1 1 atbildēt

labs stasts ceru ka bus vairaki tadi sapno calit mes gribam palasit

0 0 atbildēt

Tas tēvs un dēls varētu būt no tavas oepriekšējās dzīves ;)

0 0 atbildēt

sapņi kas nosapņoti laikā no oo : oo - o3 : oo mēdz piepildīties ..

0 0 atbildēt

Pirmāmkārt - Sapņi ir cilvēka zemapziņa. To ko cilvēks vēlas, to no kā viņam ir bail, to ko viņš ir izdarījis zemapziņa visas tās situācijas saglabā un nezinu kā lai to izskaidro, bet miegā visi tie notikumi pārvēršas tādās kā halucinācijās vai murgos. Vienkārši visi tie notikumi tiek sajaukti un sapņos mēs redzam patiesībā to ko domājam. Un miegā mūsu domas parādās kā attēli...

Piedod, bet es domāju ka tev vienkārši bija halucinācijas...

0 0 atbildēt

emotion  ko labu pīpē ?

0 0 atbildēt

saaku lasiit no vidus un sapratu ka buus jaabrauc lielaa auzu laukaa 

0 0 atbildēt

kā sacīt jāsaka vāks !! :D

0 0 atbildēt

Tā bija īstenība???

1 1 atbildēt

Tas no dzeršanas.

1 2 atbildēt

vai nu zagts no stalker call of pripyat viena moda storyline vai nu pats izdomaaji kautgan neticu jjo tur viss iznjemot to sievieti bija

0 1 atbildēt