local-stats-pixel fb-conv-api

Spocīgie spoku spoki . 5 Baisākie.25

55 1

Sveiki Spociņi. Šis ir mans pirmais raksts. Tākā pievienojos lai rakstītu rakstus tikai par spokiem, un to stāstiem (etc.) Tādēļ jau varat minēt par ko būs šis raksts. Viss ir orģināli no manis,izņemot bildes. Ja galīgi nēesmu varējusi atrast, bišku ir paņemts no Vikpēdijas un no citām saitēm (Nemelošu) Taču tomēr kvantums no ši raksta ir manis pašas. Tākā jau minēju ka šis ir mans pirmais raksts, nēesiet tik nejauki emotion P.S Es arī garu izsaukšanu neatbalstu, taču dažreiz jau uznāk zinkāre un vajag... P.S.S Varu taisīt 2.daļu ja vien vēlaties, un daudz garāku :)

55 1 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

3. Meitene precējās ar vīrieti 18 gs bet vīrs viņu krāpa. šī šamējo nosita un pati dabūja nāvessodu. Tpc vienmēr valkā to kāzu pušķi emotion

Paskaidrojums stulbeņiem. šis bija domāts kā joks ;)

2 0 atbildēt

Varētu ielikt - par to ka atkal tiek tā teikt ''lūgti'' + ''Mans pirmais raksts, neesiet skarbi'' BET, ieliku + jo esi tiešām pastrādājusi :)

1 0 atbildēt

Ela un Ella? Kas ir Ela un kas ir Ella? xD

1 0 atbildēt

Tik briesmīgi grūti izlasīt pirmklasniek? :)

0 0 atbildēt

Un kā tu domā kā man zināt? Tu iepriekš teici ka citos  rakstos tev garumzīmes kompjūteram nav bijušas, bet tagad stāsti ka vispār tu tos neesi rakstījusi. Kautkas neiet krastā meitenīt. Es švaki sapratu tavu ''atvadu'' vēstuli, tāpēc tiktiešām, pamācies kārtīgi, tā lai tu pabeigtu pamatskolu, stipri iesaku. P.S Izskatās ka tev neko citu nav ko rakstīt, jo visu laiku atkārtojas vārdi ''Durne,sīkā,kritika,bērns''. Nu īstenībā tev arī jāmācās pieņemt kritiku, jo tu vēl neesi saņēmusies uzrakstīt rakstu, bet neieteiktu tik dumjai sīkai durnei (Jap atkārtoju) vispār par kautko domāt jo tāpēc ka tu takš esi vien mazs bērns, un tev loģika nestrādā! Smieklīgi ka tev bija laiks uzrakstīt nesakarīgu ''atvadu'' vēstuli.

1 1 atbildēt
 

tur lkm kaajas sakrustotas, :D

Izstāsti man, kas ir lkm? Šaubīgi. Komats punkta vietā. Arī  dažos šajos komentāros teikumi tev vienkārši nesakarīgi. (Un man vienalga kāds datums.)

Nu un vēl stāsti ka tava gramatika ir perfekta, ja pati nemāki pareizi noformēt teikumus. Tev tiktiešām vairāk par 11 gadiem nu riktīgi nav. Tev vien nieka daži komentāri, nav ne rakstu, un tu esi man spējīga braukt virsū. Nu vienkārši stulbums. Kopš kura laika tu beidzi likt smaidiņus? LOL. Es jau tūlīt varēšu braukt ar mašīnu tākā padomā par pamatskolas pabeigšanu, jo īpaši gudra tu neesi :)

 

 

 
0 0 atbildēt

Sīkā durne, es jau tev teicu tas nav manis rakstīts. Gramatika tev stipri klibo citos rakstos, nestāsti man muļķības. Varu iekopēt dažus ja vēl sprēgāsi. Tu vēljoprojām nēesi sapratusi ar savu smadzeni riekstu čaulas lielumā, kā tas ir domāts? Citu cilvēku rakstīts, un nav izlabots lai ir efekts. Nu, tava gramatika un loģika ir kā mazam bērnam. Nomierini savas jūtas, un beidz psihot. Tu laikam bez tiem smaidiņiem nevari iztikt, toč sīka stulbene. Gramatikas ziņā vaino tos cilvēkus kas to rakstījuši. Un, laikam tu nemāki izdomāt nevienu rakstu ja jau tev vēl neviena nav.Un tu vēl te man lec virsū ka pašai nav nevienas medeļas, un liec no googlas sameklētas bildes Pati baidies pieņemt kritiku tākā Fuck off Whore

0 0 atbildēt

Un vismaz es nēesmu tāda kura mūždien sēž spokos. Kā arī, es skatos citu rakstos tev arī tā gramatika klibo, tāpēc beidz vien taisnoties sīkā. ;)

0 0 atbildēt

Omg nu man nav jāskrien un jālabo katrs vārds ja kautkāda 9 gadīga meitene kura vēl nemāk īsti pareizi lasīt raksta stulbus komentārus. Tev galva nestrādā, ja domā ka man ir kkādi 4 gadiņi. Pabeidz pamatskolu un tad parunāsim :) emotion emotion

0 0 atbildēt

OMG NU TAS IR NOKOPĒTS KUR CITI KOPĪGO SAVUS STĀSTUS. PEACE

0 0 atbildēt

njaa kas tik tagad nenotiek...

0 0 atbildēt

Nezinu par pīķa dāmu bet parejiem ir izskaidrojums.

 

1 un 2 bildē cilvēki paši to var uztaisit un nakti nofotogāfet slikta kvalitatē.

4. Pa te televīzoru dzirdeju ka kaut kada armijas cilveki uztaisija lidojosu apaļu objektu lai cilvekus pārsteigtu!

5. Var but cilveku halucinācijas. Var ari but fotoshops

0 0 atbildēt

Ta nu neskatoties uz to ka spokiem.lv sadu rakstu ir loti daudz, man iepatikas par melno pika damu!!!emotion  

Mani draugi ari ir saukusi! Cik zinu nekas labs no ta neiznaca!!emotion

Katra gadijuma pati to nekad neesmu meginajusi, un nezinu kas varetu but, bet ticu tiem visiem nostastiememotion

0 0 atbildēt
 

Čau,  ElaUnElla! Mani sauc ArvīdsUnArvīds un man arī ir 12 gadu!

 
0 0 atbildēt

Jau paritinot nedaudz uz augšu, man liekas ka pareizi rakstās "paaudzes" nevis "pāaudzes" kā tas ir tavā tekstā. Ejam tālāk? Citāts "Protams, kā tad iztikt bez šo." Izskaidro man pēdējā vārda nozīmi teikumā! Nākamais vārds "izgaišot" facepalm pie šitā sorry. Un tad vel teikums "rēgs kas katru nakti ieņem kārtīgu pastaigu- Gan par mašīnām, arī laukā." omg kā lai šitādu saprot. Protams vel daudz neielikti komati, un nesakarīgi teikumi. Šo visu attaisno fakts ja esi krievu tautības cilvēks (no offence) un latviešu valoda nav tava dzimtā valoda. Just say'n. Chill :)                                  

1 1 atbildēt

Ak šausmas kāda gramatika... Un vispār cik Tev gadu??? Tādām pasakām pat mana mazā māsa vairs netic...

0 0 atbildēt

3. bilde tas krums atgadina kaami

0 4 atbildēt