local-stats-pixel fb-conv-api

Sieviete baltā kleitā [2]26

265 1

Čau. Es nolēmu turpināt rakstīt par kādu spoku, kas staigā pa ASV ceļiem un ne tikai pa ceļiem , meklējot mieru. Dažos gadījumos šis spoks vienkārši biedē cilvēkus, bet dažkārt cilvēki zaudē dzīvību dēļ viņas. Šeit es uzrakstīju par šī spoka leģendām un nostāstiem.

Reklāma
Reklāma


265 1 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 26

0/2000

taisi 3 dalu tik intresanti 

16 0 atbildēt

Šas brāļi Winchesteri visu nokārtos! 

15 0 atbildēt

''izleca no tilta kādā jūrā un noslīka.'' sakarīgs bezsakars

+

10 0 atbildēt

SN 1. sērija bija tieši par šo balto dāmu, un Vinčesteri veiksmīgi tika ar viņu galā!)

5 0 atbildēt

pipec cik balta kleita!

5 0 atbildēt

+ taisi veel

3 0 atbildēt

Daudz kļūdas , nekas. Basi. +++ par rakstu.

2 0 atbildēt
1 0 atbildēt

5.bilde jau arī ir no SN manuprāt :)

jā, labs raksts.

1 0 atbildēt

Tas ir true story kkur redzeju video bet bija 3 jaunieshi visu filmeja 4alim teica lai izsledz kameru (karo4 vinji panjema aizvest meiteni ,tad meitene kko beztolka saka runāt-"It was here,all ends here" jaunieshi saka jautāt "What,what wrong?" meitene teica-"An accident" Nu tie protams uzreiz-"What,whata fuck you're talking about?" meitenite saka pazust,saakas panika un avarija. Ja atradišu video ielikshu.

1 0 atbildēt

tev labi sanāk. emotion

1 0 atbildēt

AK ŠAUSMAS... Jārēc kā tu raksti. Daži ir tik nesakarīgi teikumi un vārdi ka nevar saprast ko tu tur domā! Dažviet liekas ka vnk esi nokopējusi no cita rakstiem vai citās saitēs (un deru ka tā arī ir)

Bet vienalga + jo stāsts ir interesants :)

1 0 atbildēt

Cik daudz šādi stāsti nav dzirdēti,un cik daudz vēl tādus nedzirdēsim,bet ++

1 0 atbildēt

tagad parunasim par to kā tad īsti ir radušās šīs sievietes baltā - visas ir bijušas precētas sievietes ar bērniem, kuru vīri viņa ir krāpuši un, prāta aptumsumā viņa savus bērnus ir noslīcinājušas (parasti vannā) un izdarījušas pašnāvību nolevot no tilta. Tagad nemierīgais gars staigā pa ceļu no nelaimīgā tilta līdz mājai, stopē mašīnas, lūdz aizvest uz mājām, bet tā, kā bērnu dveseļu dēļ nevar atgriezties, nogalina vedējus.. jāpiebilst, ka stopē tikai vīriešus, kuri brauc vienatnē un ir krāpuši savas draudzenes/sievas. ja nav krapuši, tad sieviete baltā sāk viņus pavedināt. nenogalina, ja vīrietis atsakās krāpt draudzeni. tas tā - īsumā.  protams pa lielceļie klīdt arī citi spoki, bet tas jau ir kas mazliet cits.. :) bet plusiņš par rakstu un pētīšanu! ;)

0 0 atbildēt

labs. tas video ari labs. vajag tik vel. no shadas temas. bet varbut ne tieshi par sho.

0 0 atbildēt

aaah. cik var par tiem spokiem??

0 0 atbildēt

palasīt ir interesanti,bet ir skaidrs,ka tie ir tikai mīti,jo spoki cilvēkus nevar nogalināt,ja ietu runa par potergeistu tad vēl jā..

1 2 atbildēt