local-stats-pixel fb-conv-api

Pravietiskie sapņi23

Es domāju, ka neesmu vienīgā, kam jebkad ir bijusi Deja Vu sajūta vai pravietiski sapņi.

Pēdējā laikā šādi sapņi rādās visai bieži, piemēram pirms pāris dienām es sapņoju kadu sapni, kur sēžu savā istabā skatos TV un pie manis kāds pienāk un kaut ko pasaka, vairs neatceros ko tieši. Vakar viss notika tieši tā kā manā sapnī, vieta, gaisma aiz loga un pat balss, viss sakrita.Šādi sapņi man jau ir apmēram pus gadu regulāri.

Mani vairāk intersē Jūsu viedoklis vai pieredze šādā jautājumā, es gribētu apkopot vairākus stāstus un publicēt.

Meklēju arī kaut kādu literatūru, bet neko īpašu neatradu.

Mani tas ļoti ieintersēja, jo man tas jau sāk likties nedaudz dīvaini, jo īsti neticu mistikai un nākotnes pareģošanas lietām, bet viss stāsta par pretējo.

Rakts tiek pacelts, gaidu lielāku atsaucību :)

Reklāma
76 0 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 23

0/2000

Es redzēju sapni, kurā bija sapnis sapņojot nosapņoto sapni un pats dīvainākais bija tas, ka tajā sapnī bija sapņa sapnis kurā sapņoju par sapņa sapņumu sapnī.  

8 4 atbildēt

Manai māsai ir ļoti interesanti sapņi, ļoti reāli, par kuriem var padomāt, ko tie vēsta.

Viņa vienreiz pat bija ārpus sava ķermeņa (es tā domāju), respektīvi, astrāli ceļoja, izmantojot putna ķermeni. Taču, kad lidoja un ieraudzīja sevi, tā pamodās un redzēja, kā viņai pāri pārlido putns.. (skaritība? diez.. vai..)

3 0 atbildēt

Man arī tā ir gadījies. Es kaut ko nosapņoju vai par kaut ko iedomājos, un pēc kāda laika es piedzīvoju momentus, kurus liekas, ka jau iepriekš zināju.

Cilvēki tomēr ir ļoti līdzīgi.

2 0 atbildēt

ir bijuši un gandrīz katru nakti!!!emotion

0 0 atbildēt

sēžu savā istabā skatos TV un pie manis kāds pienāk un kaut ko pasaka

nu šitā man katru dienu kāds pienāk un kko pasaka emotion

ir ir, šādas lietas gadās, bet daži sapņi ja manā dzīvē piepildīsies, tad ir pilnīgs pizģets. emotion

0 0 atbildēt

Es sapņoju ka glābju kaut kādu meiteni, dažadas situācijas bet vienmēr vinu un to pašu, un tad es viņu nejauši satiku, neaizmirstama sajūta emotion Žēl ka nekas tālāk nesanāca

0 0 atbildēt

Bet man pa īstam bijis sapnis sapnī kurā es pamodos viss bija reāli. Izkāpu no gultas piegāju pie loga, novērtēju laikapstākļus (sniga sniegs), un tad pamodos vēlreiz nedaudz apjucis :) piegāju pie loga bet šoreiz nesniga, vis dīvainākais bija tas ka pēc 20min sāka snigt pirmais sniegs :O

0 0 atbildēt

Man šķiet ka tas norm , man tā arī ir ļoti ļoti bieži bijis :)

0 0 atbildēt

Ir ir bijis,pat tik ticami un precīzi, ka pašam bail :D

bet ja nemaldos, pirms diezgan ilga laika tika ievietots raksts par šo tēmu vai ko līdzīgu. Uzsveru,- Ilga laika

0 0 atbildēt

Ir De javu dafiga vēl pie tam :)

0 0 atbildēt

jaa es arii vakar sapnjoju, par to ka seezu savaa istabaa pie PC un shodien viss atkartojas, kaa sapnii...

es seedeju savaa istabaa pie PC...

 

cmoon, ja gribeeji ar kko izcelties, vareeji vismaz izpushkjot kko taja tekstaa.... :D

0 0 atbildēt

Es pareģoju ka tās malkas pagales no 3. bildes kādreiz tiks nosvilinātas....

0 0 atbildēt

Vispar es tev mazliet piekriitu tas ir divaini manai draudzenei ir tadi pasi sapni...vinja pat dazreiz sev sapni kkoa nodara un tas partop realaja bet tikai izpauzas savadak tas ir tik divaini...bet manis pasas sapmi iedarbojas uz citiem nejau mani es redzu kadu cilveeku un ar to cilveku notiek tiesi tas pats...(saktitiba...Vai ary....mistikas isteniba) sauc to ka gribi ....bet saja pasaule notiek divainas lietas gan ar mums gan ar citiem...emotion

0 0 atbildēt

Runā, ka saucamais "dejavu" ir zīme ka dzīvē viss notiek kā tam ir jānotiekās... Vai arī otrs izskaidrojums ka zemapziņa strādā krietni ātrāk par pašreizējo apziņu un izkalkulē kas varētu notikties un tā arī notiekās... Te vari pastudēt http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/38601/atminas-par-nakotni-dezavu-sajuta-ka-tas-jau-ir-bijis

0 0 atbildēt

Vot pats debīlākais ir tad kad tu ķipa esi pusaizmidzis, un pēkšņi parādas sapnis nu man piemēram ir parasti ka es krītu no kkādas klints un kad sapnī atsitos pret zemi reālajā dz;iv;e gultā nenormāli noraustos un pamostos. un tad vēderā tāda joc;iga sajūta. Moš kādam  tā arī ir bijis?

0 0 atbildēt

Man ir bijis ne vienu reizi vien, ne tikai pa sevi, bet arī pa citiem. esmu savu nāvi redzējis, iedomājoties, kas notiksies utt, pēc brīža viss ko domāju arī notika, bet es paglābos, jo zināju, kas notiksies. :)

0 0 atbildēt