local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesie notikumi, kuri iedvesmoja šausmu filmu «Ļaunuma izsaukšana»8

479 0

Džemisa Vona režisētā šausmu filma «Ļaunuma izsaukšana» (The Conjuring) ir viena no 21. gadsimta atpazīstamākajām un populārākajām šī žanra filmām. Filma ir lieliski izveidota un tā patiešām liek skatītājiem piedzīvot īstas bailes, pats galvenais- tā ir balstīta uz patiesiem notikumiem. Daudzās šausmu filmās ir iekļauts šis pats apgalvojums, bet tas bieži vien tiek izmantots, lai filmai radītu lielāku baiļu efektu, bet šī filma, iespējams, ir izņēmums.

70to gadu laikā Peronu ģimene apgalvoja, ka piedzīvojusi īsto «Ļaunuma izsaukšanu» viņu pašu mājās. Ģimenes locekļi tika izmesti no gultām, saņēma skūpstus no gariem nakts vidū, un pats galvenais- viņus bija apsēdis raganas Batsebas Teieres gars.

Vai «Ļaunuma izsaukšana» tiešām notika? Peronu ģimene pārliecinoši apgalvo, ka viņus noteikti bija apsēduši ļaunie gari, kamēr viņi dzīvoja kādā mājā Rodailendā. Viņi pat sadarbojās ar slaveno Vorenu pāri- Edu un Lorēnu, kuri bija slaveni un atpazīstami pārdabisko lietu izmeklētāji.

479 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Ja ir slikti gari, tad ir arī metodes, kā ar tiem tikt galā emotion

9 0 atbildēt
Gribētos tādus rakstus arī par citām conjuring sērijas filmām emotion
7 0 atbildēt

Kads no viņiem ir vēl dzīvs?

0 0 atbildēt
Par ko mīnusi? emotion
1 6 atbildēt
Nez, šādiem stāstiem neticu. Ja jau tas būtu patiess notikums, to oficiāli atzītu. Valsts instancēm un visādām organizācijām būtu interese par šādiem gadījumiem. Faktoloģijas un pierādījumu nav. Ir tikai stāsts.
6 22 atbildēt