local-stats-pixel fb-conv-api

Mēness ietekme uz cilvēku.9

54 2

Mēnesim ir četras fāzes, kas kopumā ilgst 29½ dienas: jauns Mēness, augošs Mēness, pilns Mēness un dilstošs Mēness.

   

Jauna Mēness periodā cilvēkam organisma enerģētiskie spēki ir minimāli, pavājinās imunitāte, reizēm pārņem nomāktība, bailes. Taču, šajā laikā organismam ir iespēja atbrīvoties no iepriekšējā lunārā mēnesī uzkrātā smaguma. Tas, kurš šajā laikā ieplāno augļu diētas vai gavē, izvairās no daudzām slimībām, jo ķermeņa atindēšanās spējas šai laikā ir vislielākās. Tieši pirmās dienas pēc jaunā Mēness iestāšanās ir ļoti piemērotas, lai atmestu kaitīgus ieradumus: smēķēšanu, dzeršanu un liktu pamatus kādu jaunu plānu realizācijai. Tās ir ideālas dienas visam, kas kalpo tīrīšanai un izskalošanai.  

 

 Augoša Mēness periodā organisma enerģija pieaug un vairojas. Cilvēki kļūst spēcīgāki, aktīvāki un emocionālāki. Šajā laikā divtik labi iedarbojas viss, kas jāievada organismā, kas baro un stiprina. Jāpiedomā ko ēd, jo šajā laikā apēstajam ir lielāka tieksme pārvērties liekajā svarā. Jo vairāk pieaug Mēness, jo nelabvēlīgāk norit ievainojumu sadzīšanas un operācijas. Pat šajā laikā mazgāta veļa neizmazgājas tik tīri, kā mazgāta dilstošā Mēness fāzē.    

 

Pilna Mēness periodā cilvēkam ir grūti sevi kontrolēt, jo uz āru laužas enerģijas pārpilnība, tieksme vētraini darboties. Šajā laikā var un vajag tērēt lielo enerģiju un priecāties, dejot, dziedāt, rīkot karnevāla gājienus, bet nekādā gadījumā nevajag rīkot politiskus gājienus, kas izraisa spēcīgu negatīvās enerģijas plūsmu. Pilnmēness dienā spēcīgāk iedarbojas savāktie ārstniecības augi, šī ir ideāla diena gavēšanai, jo ķermenī daudz vairāk nekā parasti veidojas tauki, brūces asiņo stiprāk nekā citkārt.  

 

 Dilstoša Mēness fāzē mūsu enerģija arī pakāpeniski iet mazumā. Nedusmojieties uz sevi, ja šajā laikā viss krit no rokām.  Dilstošā Mēness fāzē operācijas izdodas labāk nekā parasti, gandrīz visi mājas darbi padodas vieglāk, un pat cilvēki, kuri ēd mazliet par daudz, dilstoša Mēness fāzē tik ātri nepieņemas svarā.      

 

 

Pats interesantākais jau ir tas, kas notiek pilnmēness laikā...

Varbūt kāds var arī padalīties pieredzē? :)

54 2 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Vienīgais ko esmu dzirdējis ir tas, ka mati jāgriež dilstošā Mēnesī, jo tad tie tik ātri neataug !

5 0 atbildēt

mani visvairak ietekme pilnmenes , es tad dauzos apkart ka pasista emotion

4 0 atbildēt

Mēness ietekme ļoti ietekmē arī mūsu sapņus. to pētu es.

3 0 atbildēt

es gan neesmu astrologs, bet cik zinu, augoša mēness fāzē viss dzīst un aug krietni labāk kā dilstoša mēness fāzē. tāpēc arī mati jāgriež dilstošā mēnesī, lai lēnāk ataug, bet dārzā viss jāstāda augošā mēnesī, lai labāk ieaugās. tā ka kkas sajaukts rakstā, manuprāt

1 0 atbildēt