local-stats-pixel fb-conv-api

Mājas gariņš26

65 5

Tikko lasīju par kkādu rūķīšu izsaukšanu utt., tpc gribēju uzrakstīt, kā man gāja ar to rūķīšu, mājas gariņu izsaukšanu :D .

Kkad pagājšgad helovīnos pie manis palika draudzene. Naktī nenāca miegs, tāpēc domājām kautko izsaukt. Viņai līdzi bija kkādi tie kociņi ar kuriem izsaukt mājas gariņu. Mēs paņēmām viņus un saucām. Saucām, saucām un viņš tip atnāca :D. Viņam itkā var prasīt visādus jautājumus utt. Mēs kko jautājām (es neatceros ko) un uz visiem jautājumiem viņš atbildēja pareizi (viņam vajag jautāt kko par māju utt.) . Šitādiem murgiem mēs neticējām, tpc teicām, lai viņš kko izdara. Teicām, lai viņš kko paņem. Nolikām uz zemes pīpes filtru ( :D ) Un teicām, lai viņš to paņem. Protams, ka tas filtrs nekur nepazuda. Pēctam, kad jau taisījāmies iet gulēt, sapratām, ka viena kārts, kas stāvēja uz galda ar citām kārtīm vnk pazuda. Mēs visu izmeklējām nu vnk nekur nebija. Domājām, ka ganjau, ka no rīta atradīsim, tpc vnk turpinājām klāt gultas. Pēctam, kad mana draudzene klāja gultu viņa dzirdēja, kā kkas klauvē zem dīvāna. Tad jau tas bik likās aizdomīgi. Pēctam domājām, ka vēlreiz pasauksim un kko pajautāsim. Tgd teicām, lai pakutina kājas (manai draudzenei). Un viņš pakutināja. :D Tas izklausās vnk pēc kkādu mazu meitenīšu murgiem, bet tā patiešām notika. Visp manā dzīvoklī notiek dīvainas lietas... Vienu nakti, kad pie manis palika 2 draudzenes, mēs vnk skatījāmies tv, bet te pēkšņi izslēdzās tv. Un tā kādas 3-4 reizes... Un vispār to kartīti vēl pat līdz šai dienai neesam atradušas.

Jums ir notikuši kkādi atgadījumi ar mājas gariņiem?

65 5 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

manaa maja ar tads ir?

3 0 atbildēt

Pastasti ka vinju var izsaukt un ka aizsutit atpakalj. Man tiesham gribas zinat kur vinjsh ir licis manu cepuri ;DD

3 0 atbildēt

atbildot uz piesle komentāru " Atminos, kad biju maza, ar kaiminju bee... " Košļeņu rūķīti? Nebiji apīpējusies? :D:D

1 0 atbildēt

atbildot uz vince komentāru " Tiesam izklausas pec mazo meitenu murgi... " :D

1 0 atbildēt

:D sick

0 0 atbildēt

A kā viņu var izsaukt? Ar kādiem kociņiem? un.. vai tas ir tiešām tik slikti? Gribētos pamēģināt.

0 0 atbildēt

Mēs arī ar draugiem saucām sen atpakaļ maz rūķīti(to pašu) :D

Bet vnk uzdevām jautajumus par nākotni un viņš atbild jā vai nē. nezinu vai tās bija iedomas vai kā, bet tie zīmuļi(kocinji) tiešām pakustējās un atbildēja uz jautājumu :D

Tas rūķītis kjip esot kāds no tavas ģimenes mirušajiem locekljiem un labak tos nesaukt un netraucet mirušos. Un obligāti jāsūta tas atpakal pēc jautajumiem, savādāk viņs tev sekot un tāda garāā :D vsp bij jautri.

 

0 0 atbildēt

atbildot uz smile komentāru " man tads ir kad man bija  gramatiņ... "

Man mājās arī tā ir diezgan bieži. :D  

0 0 atbildēt

es izsaucu igoru no gultapakšas,ar baņķi kabatā, prasīju viņam visādus jautājumus un viņš man sniedza atbildes,,, ko var dirst nez kaa izpauzhaas atbildes sniegshana? vinsh tev skaidri un gaishi pateica to? uzraxtija uz papira? murgs...

0 0 atbildēt

Nu tad iesakumam pietiks ar to,kaa lai vinju izsauc ;D

Par atpakalj aizsutishanu domashu pec tam ;D

0 0 atbildēt

Visādi avr izsaukt tas ir viens piemērs ;)

0 0 atbildēt

Vis tas ir viens fufels... neticu un nekad neticeshu shadam pasacinjaam !

0 1 atbildēt