local-stats-pixel fb-conv-api

Kas par divainam skaņam no debesim ?156

298 7

Latvija, Rigā, Pļavnieki. Šodien 22:55, es esmu kļuvis par aculiecinieku divainai paradibai. Uz ielas sāka skali skanēt kautkada bailiga skaņa, izklausija pec līdmašīnas, bet daudz reizes skaļāk. Pašas beigās, vienas sekundes laika, skaņa partruka, neviena lidmašina nevaru neko tadu izdarit, ja nu vienigi nav izgudrojuši teleportejamas lidmašīnas. Lidzigo esmu noverojis youtube, cilveki no visas pasaules ari ir nofilmejusi lidzigas skanas, šaja Janvari.

Pirmo video esmu uznemis pats, bet otrais video ir no cilvekiem no visas pasaules, skaņas ir lidzīgas.

pirmais video http://www.youtube.com/watch?v=iyBJSprmtJc&feature=youtu.be
otrais video http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GZ2ZcmMxehk





298 7 156 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 156

0/2000

SRY ja iztraucēju miegu, izmēģināju savu jauno motoru mašīnai!emotion

37 4 atbildēt

Tas īstenībā varētu būt no nesenās lielās saules magnētiskās vētras, kura mūs skāra. Un ja te kāds dirš par ozona slāni, tad  pis, ozona slānī vairs nav tik liels caurums kā agrāk, tas ik gadu tagad aizpildās, un paliek ar vien mazāks, ejiet palasies internetā kko citu nevis tik youporn

29 4 atbildēt

Nesen bija tā saules vētra. Varbūt kautkas ar to saistīts.

8 0 atbildēt

Lidmašīnas dzinēju skaņa, ja kas ir viena no visskaļākajām, ko cilvēks ir spējīgs radīt.

6 0 atbildēt

Vispār skaņu nevar nofilmēt ! To var tikai dzirdēt !

4 1 atbildēt

Starpcitu Ja tā padomā Es arī šovakar dzirdēju, Tukumā tikai starp 21.00-22.00 likās ka kautkāda nežēlīgi industriāla skaņa. Es nodomāju WTF bet nu man bija darīšanas un iekāpu auto un devos prom. Un skaņa bija identiski tāda kā šajā video http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wCLgP1mgyAg 8.00 minūtē. Youtūbe pilna ar svaigiem video no visas pasaules un tas viss sācies 9.Janvārī. Bac pat miegs pārgāja.

3 0 atbildēt

un ka lai tagad es gulu.pieklausijos tas riebigas skanas 

3 0 atbildēt

Šitais nav tas bailīgākais kas dzirdēts , vienā video par kaut kādu pilsētu Ukrainā - vot tur bija psc troksnis no kura vien caur kauliem vilka klausoties vien.

3 0 atbildēt

prikols tads, ka neviens joprojam nezin kas tas isti ir ...

3 1 atbildēt

ĒĒĒĒ nu komoon šitas jau paliek par traku,tada sajūta,ka pat līdz 21 decembrim nenovilksim!TSAk ir jābū kādam oficialajam viedoklis,pieņemsim no usa vsaldibas,Krievijas valdibas vai Italijas, vai Francijas!Nu ne jau visas klusē?Jsa klusē visas valdības,tad nu gan saku uzreiz ka esam mēslos līdz ausīm un ka vieta uz zmes ir atvēlēta tikai izredzētajiem!Ir jābūt kādam oficiālajam viedoklim,ja nē sāku domāt tā,ka tur kur ir pabijusi šī skaņā tās vietas ir izredzētas uz nolemtibu attiecīgajā laika periodā,a ko savadāku domāt,ja nav nekādi oficiālie viedokļi!

4 2 atbildēt

Viens mans draugs ari teica, ka pedejo paris gadu laikā dažas reizes ir dzirdejis tas skaņas.

2 0 atbildēt

   Bieži esmu dzirdējis ko līdzīgu ,bet neesmu pievērsis tam uzmanību,biju domājis ka tā skaņa nāk no kaut kāda militārās lidmašīnas,jo to tak tagat arī nav mazums.Bet ja tā padomā ,tik tiešām tas ir dīvaini ,ka tā skaņa pārtrūks tā kā ar nazi "klusums un viss".++

1 0 atbildēt

Mmmmm.... Cik man skaists avatars emotion

1 0 atbildēt

Es jau domāju ka kāds NLO nolaižas, jo priekš lidmašīnas tiešām skaņa bija savādāka, tā skaņa nevarē saprast no kuras puses, vnk no visām pusēm skanēja tā rūkoņa!

1 0 atbildēt

jā,arī bija dzirdama ši nepatīkama skaņa (apmēram 4 minūtes). Kļuva pat kādu laiku bail,jo nevarēja saprast,kas to skaņu izraisīja. Skaņa bija dzirdama pat ar aizvertiem logiem. Pajautāju saviem draugiem,pārsvara to dzirdēja tikai Pļavniekos..Kas tas varēja būt..varbūt kaut kādas NATO mācības??

1 0 atbildēt

OOMAIGAAAD !

2 1 atbildēt

Nu apskatījos haarp darbiba!Nu nav tur tā skaņā kas ir tagad apkart pasaulei!

1 0 atbildēt

Ē bet nu tagad stop ok? Šis jau ir trešais video ar šīm skaņām,davai pietiks? Nākošo,ja liekam tad ar atrisinājumu kas tas ir,jo savādāk tas sāk šēt paniku!

3 2 atbildēt

ta vnk kāds iemācījies tos pūķu kliedzienus no Skyrim :D  

1 0 atbildēt

ehh, mežciemā arī dzirdēju... tik bieži jau kas tāds dzirdams, ka vairs nepievēršu uzmanību :D

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »